Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Κίσσαβος: Ένα... βουνό «βλαστάρια»



Φαίνεται πως η... κρίση έχει και τα καλά της. Μπορεί οι περισσότερες ομάδες σε όλον τον αθλητισμό να αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα αλλά αυτό ίσως φέρει και την ανανέωση με την έννοια του ερασιτεχνισμού στο τοπικό ποδόσφαιρο. Σε αυτά τα δεδομένα λοιπόν φαίνεται να προσαρμόζεται και ο Κίσσαβος Συκουρίου που ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες την προετοιμασία του για την νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Άφησε αρκετούς από τους παλιούς παίκτες να φύγουν και έβαλε στη μηχανή του νέους ποδοσφαιριστές κυρίως από την ευρύτερη περιοχή. Προπονητής του Συκουρίου θα είναι για μια ακόμα σεζόν ο Γιάννης Μπάγκας που μας είπε τα εξής: «Καταρχήν να ευχαριστήσω τις διοικήσεις του Κισσάβου. Μια του κ.Κακαγιάννη και μια τώρα τη νέα διοίκηση που με εμπιστεύτηκαν για την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Αυτό που έχουμε να πούμε ως αρχή της νέας σεζόν είναι πως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Έφυγαν πολλοί παλιοί και έμπειροι παίκτες και ήρθαν νέα παιδιά με όρεξη για διάκριση». Στη συνέχεια στάθηκε στο μεταγραφικό σχεδιασμό: «Ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Περιμένουμε να πάρουμε ακόμα 3-4 παίκτες σε μερικές γραμμές για να πούμε πως θα είμαστε έτοιμοι». «Όσον αφορά τώρα στο νέο πρωτάθλημα πιστεύω πως θα είναι ανταγωνιστικό. Τόσο οι παίκτες, όσο και οι προπονητές με τις διοικήσεις τους, τους φιλάθλους τους και τους διαιτητές να δώσουν ό,τι καλύτερο έχουν για το τοπικό ποδόσφαιρο. Τους έχει ανάγκη αυτό το διάστημα. Ευχή μου είναι παράλληλα να μην υπάρξουν τραυματισμοί». Δίπλα στην ομάδα φυσικά στέκεται το νέο διοικητικό συμβούλιο πρόεδρος της οποίας θα είναι ο Νίκος Πολύζος. Αυτός μας είπε τα εξής: «Φέτος οι φίλαθλοι αυτό που θα πρέπει να περιμένουν από τον Κίσσαβο Συκουρίου είναι τα καλά αποτελέσματα γιατί έχουμε οργανωθεί πολύ. Μάλιστα φτάσαμε στο σημείο να έχουμε και δύο ομάδες οι οποίες θα βοηθάνε η μία την άλλη. Ευελπιστούμε πως θα τα πάμε καλά στο νέο πρωτάθλημα. Ο προπονητής είδε πού έχουμε ελλείψεις για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην πρεμιέρα. Θα πάρουμε κάποιους παίκτες για την επίθεση και κάποιους για την άμυνα οπωσδήποτε.
ΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΠΛΑΝΟ
Μέχρι στιγμής από τον Κίσσαβο Συκουρίου αποκτήθηκαν οι Αθανασόπουλος, Τσαλέμης, Μπλατσέρι, Ρέψης, Δελητζάνης, Αρβανίτης, Κρητικός Θ., Μακρυγιάννης, Γκανάτσιος, Βαρσάμης και Νεμπεγλέρας ενώ προωθήθηκαν οι Κρητικός Μ., Κορδελάς, Γκατζώνης, Γκαντόγλου, Αγγέλης, Δούκας, Γεροκώστας, Κρητικός Θ., Κρητικός Γ. Αυτοί που παρέμειναν είναι οι παρακάτω παίκτες: Ντακούλας, Παλαμίδας, Γκρέτσης, Καραΐσκος, Καλτσάς, Μητροδήμος, Γκόντα, Κακαγιάννς και Δεληγιάννης.
Φυσικά δεν έκλεισε ο κύκλος των μεταγραφών καθώς αναμένεται να αποκτηθούν ακόμα κάποιοι παίκτες. Τέλος αυτοί που αποχώρησαν είναι οι Γεωργούλας, Γκανάς, Ντούγκος, Αλεξανδρής, Νεράτζης, Ευθυμιάδης, Τσιακάρας, Σαγώνας, Γραβάνης, Δεμέστιχας, Ανδρώνης, Αντωνόπουλος Α., Γαρυφαλλόπουλος, Κυζιρίδης, Γεωργόπουλος και Αντωνόπουλος
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ
Το φετινό διοικητικό σχήμα θα αποτελείται από τους εξής:
Πρόεδρος: Νίκος Πολύζος
Αντιπρόεδρος: Φίλλιπος Μακρής
Ταμίας: Μ. Πατσιάς
Γενικός γραμματέας: Αντώνης Μπλιός
Γενικός αρχηγός: Νίκος Τσούμαρης
Μέλος: Γιώργος Μητροδήμος
Μέλος: Δ. Μουστάκας
Μέλος: Ε. Κακαγιάννης
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Δημήτρης Καραΐσκος
«Μια καινούρια χρονιά φέτος για τον Κίσσαβο. Υπάρχει μεγάλη ανανέωση και σε εντυπωσιακό βαθμό. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό της φετινής μας ομάδας. Πολλά νέα παιδιά που πιστεύω να μας βοηθήσουν. Στόχος του Συκουρίου είναι η άνετη παραμονή και το ποιοτικό ποδόσφαιρο. Πλέον επειδή οι ομάδες δεν έχουν την οικονομική άνεση των παλαιοτέρων ετών κοιτάνε πιο νέους παίκτες. Αυτό πιστεύω πως θα είναι πολύ καλό για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο καθώς κάποιοι παίκτες ζητάνε κάποια ποσά που ξεφεύγουν γενικά από τη λογική του ερασιτεχνισμού».
Γιώργος Μπλατσέρη
«Αρχικά θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία και σε όλους τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές. Εμείς σαν Κίσσαβος θα προσπαθήσουμε να πιάσουμε μια καλή θέση. Θα κοιτάξουμε να μείνουμε στην κατηγορία παίζοντας καλό ποδόσφαιρο».
Κώστας Τσιαλέμης
«Στόχος της φετινής μας ομάδας είναι να έχουμε μια καλή παρουσία που θα συνδυαστεί με την παραμονή φυσικά. Σχετικά τώρα με το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ περιμένουμε να είναι πιο ανταγωνιστικό σε πολλά επίπεδα».
Χρήστος Ρέψης
«Η νέα μας ομάδα έχει ανανεωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και σε όλες τις γραμμές. Πολλά παιδιά μικρών ηλικιών έχουν έρθει και σε αυτά θα στηριχθεί φέτος ο Κίσσαβος. Εύχομαι να μην υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί στην φετινή χρονιά».
Βασίλης Μητροδήμος
«Είμαστε πολλά νέα παιδιά στην ομάδα. Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι έμπειροι και ευελπιστούμε να υπάρχει ένα πολύ καλό κράμα που θα φέρει και τα ανάλογα αποτελέσματα. Πρέπει να είμαστε δυνατοί γιατί το πρωτάθλημα φέτος θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό».