Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

"Το σκάνδαλο Ιωαννίδη" 
Ανήμερα της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Football League, Football League 2 ο σύνδεσμος οργανωμένων φίλων της ΑΕΛ, “MONSTERS” καταθέτει μέσω της ιστοσελίδας του ένα ντοκουμέντο για τις σκέψεις της πολιτείας και καλεί την ΑΕΛ να αντισταθεί…
«Περίπου δύο εβδομάδες πριν σε τυχαία συνάντηση μελών του συνδέσμου με τον Ιωαννίδη στη Σαμαρίνα και σε συζήτηση για το περιβόητο θέμα της επαναφοράς Βόλου, Καβάλας και Ηρακλή στη Football League. Προκλητικός ο υφυπουργός αθλητισμού μίλησε για προαποφασισμένη κατάληξη του θέματος και τελειωμένη υπόθεση ενώ περιφρονητικά σχολίασε τις αντιδράσεις σαν μέρος της τυπικής αντιπαλότητας Λάρισας – Βόλου. 
Θεωρούμε ότι η ΑΕΛ θα σταθεί στο ύψος της απέναντι στο σκάνδαλο που τρέχει με πρωτοστάτη του Ιωαννίδη και θα προασπιστεί την αξιοπρέπεια της και την ιστορία της σε κάθε πράξη αυτής της σάπιας παράστασης. Δεν φοβόμαστε κανέναν, δεν υπολογίζουμε κανέναν αντίπαλο, όσοι όμως υπονόμευσαν τις τύχες και το μέλον της ΑΕΛ ( με την ανοχή του “ιδιοκτήτη” της, για να μην ξεχνιόμαστε) πρέπει να το πληρώσουν με το παραπάνω. Θεωρούμε λοιπόν αυτονόητη και δεδομένη την αντίσταση των εκπροσώπων της διοίκησης σε κάθε βήμα προς το σκάνδαλο ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ…».
Νίκη με «λάμψη» Κρητικού
Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Φιλιππούπολης η ΑΕΛ επικράτησε του Απόλλωνα Λάρισας με 1-0.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 47΄ ο Γιάννης Παπαϊωάννου με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Καρανίκα, ενώ ο σκόρερ είχε και δοκάρι στο 89.
Ο Μιχάλης Ζιώγας χρησιμοποίησε κυρίως νεαρούς παίκτες που στα μέχρι τώρα φιλικά δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής και τους Πόνσε, Τσίγκα, οι οποίοι είναι πίσω σε φυσική κατάσταση ώστε να κάνουν μια καλή προπόνηση και να πάρουν αγωνιστικά λεπτά.
Πολύ θετικές εντυπώσεις άφησε ο νεαρός Κρητικός ο οποίος με την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο έδωσε άλλη πνοή στην ομάδα και έδειξε ότι είναι ένα «κλικ» πάνω από όλους τους υπόλοιπους.
Οι συνθέσεις :
ΑΠΟΛΛΩΝ: Φαρμάκας (88’ Κατσίκας), Παππάς (50’ Κολοβός), Εμμανουήλ Αν., Κόλλα, Μπαλαμώτης (58’ Μαρούδας, 61’ λ.τ. Μαχαίρας), Εμμανουήλ Θ., Καραγκιόζης, Αντωνόπουλος (46’ Τανάγιας), Καρβούνης (89’ Σουλτσιώτης), Σπυρόπουλος.
ΑΕΛ: Πρίφτης (46’ Γκοντά), Καρανίκας (80’ Νταγκαλής), Δημόπουλος, Σκούπρας, Γκαλίτσιος, Μάγγος, Τσιάρας (70’ λ.τ. Τσιρογιάννης), Πόνσε (32’ Κρητικός), Χασομέρης, Παπαϊωάννου, Τσίγκας (55’ Βούζας).

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Οι όμιλοι της Β' ΕΠΣΛ
Παρουσία του προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης κ. Λευτέρη Γρηγοριάδη και εκπροσώπων των σωματείων, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΣΛ ο διαχωρισμός των 32 ομάδων της β΄ κατηγορίας σε 2 ομίλους, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2012 – 2013.
Ο Κίσσαβος βρίσκεται στον 2ο όμιλο μαζί με τις εξής ομάδες:
Ολυμπιακός Χειμαδίου, Σ.Σ. Ραψάνης, Όλυμπος Γόννων, Ακαδημία Τυρνάβου, ΑΟ Συκέας, Μύτικας Καλυβίων, Όλυμπος Αιγάνης, Αστραπή Δελερίων, Στεφανόβουνο – Γαλανόβρυση, Ηρακλής Πλατανουλίων, Αστέρας Τυρνάβου, Δυναμό,  Πελασγιώτιδα, Αστραπή Ν. Πολιτείας, Άρης Λάρισας.

Μετά τη λήξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης, ακολούθησε η κλήρωση των αγώνων των φετινών πρωταθλημάτων.
Η πρώτη αγωνιστική της β' κατηγορίας του 2ου ομίλου που παίζει ο Κίσσαβος είναι η εξής:

Κίσσαβος Συκουρίου – Άρης Λάρισας
Μύτικας Καλυβίων – Αστήρ Τυρνάβου
ΑΟ Συκέας – Αστραπή Δελερίων
Σ.Σ. Ραψάνης – Αστραπή Νέας Πολιτείας
Ηρακλής Πλατανουλίων – Πελασγιώτιδα
Δυναμό – Ολυμπιακός Χειμαδίου
Όλυμπος Γόννων – Όλυμπος Αιγάνης
Ακαδημία Τυρνάβου – Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση

H «πρεμιέρα» των πρωταθλημάτων θα γίνει το διήμερο 15 και 16 Σεπτεμβρίου
Φιλική ισοπαλία
Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η ΑΕΛ σε φιλικό αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο AEL FC ARENA. Οι «βυσσινί» ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, προηγήθηκαν στο 23’ με κεφαλιά του Σκόνδρα μετά από κόρνερ του Νεμπεγλέρα και θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει το ματς στη μεγάλη ευκαιρία του Ζεκίνια στο 61’, όταν μετά από ωραία συνεργασία Δεινόπαπα-Καρανίκα ο Πορτογάλος έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή, σούταρε μόνος από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Ο Απόλλων Σμύρνης, που δεν απείλησε ιδιαίτερα, ισοφάρισε στο 74’ με πέναλτι του Κατσίκη. Ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΕΛ έκαναν οι νεοαποκτηθέντες Ντίνο Σέρεμετ και Θανάσης Τσίγκας, όπως επίσης και ο Ντάνιελ Πόνσε.
Τον αγώνα διηύθυνε η τριπλέτα Τζήλος-Καραμπούλας-Παπαδημητρίου με 4ο τον Αναστασίου, όλοι του Συνδέσμου Διαιτητών Λάρισας.
ΑΕΛ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Παγώνης (51’ Καρανίκας), Χατζής (79’ Τσιάρας), Νεμπεγλέρας, Σιατραβάνης (60’ Χασομέρης), Ζουρούδης (77’ Πόνσε), Δεινόπαπας (68’ Τσίγκας), Ζεκίνια (82’ Παπαϊωάννου).

Απόλλων Σμύρνης: Κοτταράς, Διαμαντίδης (59’ Τομαράς), Διαμάντης (70’ Καραχάλιος), Δεληζήσης, Καραμαλίκης (65’ Μανιάς), Κατσίκης (79’ Κωνσταντίνου), Ιασωνίδης (87’ Κύργιας), Τσεμπερίδης, Χατζηζήσης (59’ Δημογιάννης), Χιντζίδης (70’ Κρουσταλλέλης), Καμαρά (65’ Ντουτσαρίδης).

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Τα εισιτήρια του φιλικού
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι τα εισιτήρια για τον αυριανό (Τρίτη 28/8) φιλικό αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο AEL FC ARENA (19:30) θα διατίθενται από τις 17:30 από τα εκδοτήρια του γηπέδου στις ακόλουθες τιμές:

Θύρες 11/12/23: 7 ευρώ
Θύρες: 3-4/5/6-7/8/9-10: 10 ευρώ
Θύρες 16/17/19/20: 15 ευρώ
Θύρα 18 VVIP: 20 ευρώ
Επίσης διατίθενται παιδικά εισιτήρια στην τιμή των 5 ευρώ.
Στα «βυσσινί ο Γκόντα
Οπως αναμενόταν η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Στεφάν Γκόντα.
Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας βρέθηκε στην Λάρισα όπου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του Στεφάν Γκόντα. Ο διεθνής Καμερουνέζος γκολκίπερ συμφώνησε με την ομάδα μας και υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας. 
Γεννημένος στις 30 Μαϊου του 1989 στην πόλη Γιαουντέ, ο Ζουλς Στεφάν Γκόντα – όπως είναι το πλήρες όνομά του – ξεκίνησε την επαγγελματική του διαδρομή από τη γαλλική Μπαστιά, καταγράφοντας τις πρώτες του επίσημες συμμετοχές σε ηλικία 18 ετών. Το 2010 μεταγράφηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Γαλλίας, τη Μαρσέιγ, απ’ όπου αποχώρησε ένα χρόνο μετά χωρίς να αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα. 
Την περσινή σεζόν φόρεσε τα χρώματα τις πορτογαλικής Πορτιμονένσε σε 7 αγώνες πρωταθλήματος, ενώ στις 11 Οκτωβρίου του 2011 σε φιλικό με τη Γουινέα έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα Ανδρών του Καμερούν.

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Στα «βυσσινί» και πάλι ο Σέρεμετ
H ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του Ντίνο Σέρεμετ, ο οποίος επιστρέφει στη Λάρισα μετά από 2 χρόνια. Ο Σλοβένος γκολκίπερ συμφώνησε με την ομάδα μας και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.
Ο Σέρεμετ γεννήθηκε στις 16 Αυγούστου 1980 στην πόλη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας και στην ΑΕΛ αγωνίστηκε τη διετία 2008-10. Ξεκίνησε την επαγγελματική του διαδρομή από τη Μάριμπορ και το 2004 μετακόμισε στην Αγγλία, όπου αγωνίστηκε σε Λούτον Ντονκάστερ και Τρανμίρ. Στην Ελλάδα ήρθε το 2006 για λογαριασμό της Κέρκυρας. Ακολούθησε η Καλλιθέα, 2 χρόνια στη Λάρισα με τη φανέλα της ΑΕΛ. Τις τελευταίες δύο σεζόν φόρεσε τα χρώματα της Δόξας Δράμας.

Τα στατιστικά
Σεζόν / Ομάδα / Αγώνες
2003-03 / Μάριμπορ / 6
2003-04 / Μάριμπορ / -
2004-05 / Λούτον / 7
2005-06 Α / Ντονκάστερ / 1
2005-06 Β / Τρανμίρ / 13
2006-07 / Κέρκυρα / -
2007-08 / Καλλιθέα / 22
2008-09 / ΑΕΛ / -
2009-10 / ΑΕΛ / 1
2010-11 / Δόξα Δράμας / 11
2011-12 / Δόξα Δράμας / 20

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΕΛ 0-1!!!
Με γκολ του Κώστα Νεμπεγλέρα στο 45ο λεπτό, η ΑΕΛ επικράτησε 1-0 του Πιερικού, σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που έγινε στο γήπεδο της Κατερίνης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη νίκη των "βυσσινί" στο διάστημα της προετοιμασίας τους, αλλά και το πρώτο γκολ που σημείωσε ο έμπειρος μέσος και αρχηγός της ομάδας.
Η νίκη ήταν ουσιαστικά η επιβεβαίωση της σταδιακής αγωνιστικής ανόδου της ΑΕΛ από παιχνίδι σε παιχνίδι. 
Οι «βυσσινί» έβγαλαν πάθος και αγωνιστικότητα, κέρδισαν τις περισσότερες μονομαχίες, ήταν σαφώς βελτιωμένοι στο δημιουργικό κομμάτι (πέτυχαν το πρώτο τους φετινό γκολ και είχαν και δοκάρι με τον Δεινόπαπα), κλείνοντας ιδανικά ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο οι συνεχείς αλλαγές έριξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού, αλλά οι παίκτες του Μιχάλη Ζιώγα διαχειρίστηκαν σωστά το προβάδισμα πετυχαίνοντας την πρώτη τους φετινή φιλική νίκη, ψυχολογικής κυρίως αξίας.
Πιερικός: Τόλιος, Ντόικιτς (80’ Κωτσιόπουλος), Δήμου, Νίκου (80’ Καρτσαμπάς), Γιαζιτζόγλου, Λόπεζ, Δεσποτόφσκι (56’ Δεσποτόφσκι), Ίτσιος (56’ Κόιτς), Ελευθεριάδης (70’ Καθάριος), Φαμπίνιο, Ντάνι.
 ΑΕΛ: Πρίφτης, Παπαγεωργίου, Γιώτας, Ραπτάκης, Παγώνης, Χατζής (46’ Σκόνδρας), Νεμπεγλέρας (89’ Γκαλίτσιος), Σιατραβάνης (59’ Βούζας), Ζουρούδης (83’ Μάγγος), Δεινόπαπας (53’ Χασομέρης), Ζεκίνια (88’ Καρανίκας
 

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Η κλήρωση του Κυπέλλου ΕΠΣΛ
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΕΠΣΛ η κλήρωση των αγώνων της α΄ φάσης του Κυπέλλου, που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Σεπτεμβρίου 2012. Οι 60 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή στο θεσμό του Κυπέλλου, χωρίστηκαν από τη Γραμματεία της Ένωσης, με κριτήρια δυναμικότητας και γεωγραφικά, σε 4 ομίλους των 15 ομάδων. 
O Κίσσαβος Συκουρίου συμμετέχει στον 4ο Όμιλο.
Αναλυτικά οι ομάδες:
Κίσσαβος Συκουρίου
ΑΣ Πυργετού
Λαρισαϊκός
Αετός Μακρυχωρίου
Δήμητρα Γιάννουλης
Κεραυνός Παραποτάμου
Σ.Σ. Ραψάνης
Τοξότης Λάρισας
Αναγέννηση Καλοχωρίου
Πελασγιώτιδα
Δάφνη Γλαύκης
Ελευθεριακός
ΠΑΟ Αβέρωφ
Όλυμπος Γόννων
Ολυμπιακός Χειμαδίου
ΤΑ «ΖΕΥΓΑΡΙΑ» ΠΟΥ ΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ
Με την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε, στην πρώτη φάση του Κυπέλλου κληρώθηκαν τα παρακάτω «ζευγάρια» 
Όλυμπος Γόννων – Αετός Μακρυχωρίου
Αβέρωφ – Πυργετός
Δάφνη Γλαύκης – Τοξότης
Σ.Σ. Ραψάνης – Δήμητρα Γιάννουλης
Κίσσαβος Συκουρίου – Ελευθεριακός
Κεραυνός Παραποτάμου – Λαρισαϊκός
Ολυμπιακός Χειμαδίου – Αναγέννηση Καλοχωρίου
Προκρίθηκε άνευ αγώνα: Πελασγιώτιδα

Οι μέρες, ώρες και τα γήπεδα που θα διεξαχθούν οι αγώνες της πρώτης φάσης του Κυπέλλου θα ανακοινωθούν από τη Γραμματεία της Ένωσης τις αμέσως επόμενες μέρες.
Τσίγκας η επιστροφή
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του Θανάση Τσίγκα. Ο ποδοσφαιριστής επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από τρία χρόνια υπογράφοντας συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.
Γεννημένος στις 20 Σεπτεμβρίου του 1982, ο Τσίγκας ήταν μέλος της ΑΕΛ που τερμάτισε στην 5η θέση της Super League περίοδο 2008-09, εξασφαλίζοντας την ευρωπαϊκή έξοδο στο UEFA Europa League. Είχε καταγράψει 20 επίσημες συμμετοχές στο πρωτάθλημα σκοράροντας 2 φορές, ενώ ήταν ο ποδοσφαιριστής που πέτυχε το μοναδικό ευρωπαϊκό γκολ της ΑΕΛ εκείνης της περιόδου, τον Ιούλιο του 2009 κόντρα στην ισλανδική KR.
O Θανάσης Τσίγκας ξεκίνησε την επαγγελματική του διαδρομή στον Πανηλειακό το 2000. Το 2004 ήρθε το μεγάλο βήμα με τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, από όπου αποχώρησε το 2008, έχοντας – στο μεσοδιάστημα – περάσει ως δανεικός από Καλλιθέα, ΠΑΟΚ και Ατρόμητο. Τη σεζόν 2008-09 είχε μια επιτυχημένη παρουσία με τη βυσσινί φανέλα, ενώ τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Κέρκυρα.
Τα στατιστικά
Σεζόν / Ομάδα / Αγώνες – Γκολ
2000-01 / Πανηλειακός / 4 –
2001-02 / Πανηλειακός / 14 – 2
2002-03 / Πανηλειακός / 15 – 4
2003-04 / Πανηλειακός / 17 – 1
2004-05 Α / Παναθηναϊκός / -
2004-05 Β / Καλλιθέα / 26 – 7
2005-06 / Καλλιθέα / 7 – 2
2006-07 Α / ΠΑΟΚ / 7 – 1
2006-07 Β / Παναθηναϊκός / 2 – 2
2007-08 Α / Παναθηναϊκός / -
2007-08 Β / Ατρόμητος / 10 – 2
2008-09 / ΑΕΛ / 20 – 2
2009-10 / Κέρκυρα / 33 – 8
2010-11 / Κέρκυρα / 27 – 4
2011-12 / Κέρκυρα / 14 – 1
Επαγγελματίες Κρητικός-Παπαϊωάννου 
Ο Γιάννης Παπαϊωάννου
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Μιχάλης Ζιώγας έκανε εισήγηση να γίνουν επαγγελματίες δύο νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας νέων. Ο λόγος για τον επιθετικό Γιάννη Παπαϊωάννου (19 ετών) και τον Τάσο Κρητικό (17 ετών). Η φιλοσοφία της διοίκησης και του προπονητικού τιμ είναι να προωθήσει νεαρούς παίκτες. Να θυμίσουμε πως ο Παπαϊωάννου αγωνίστηκε το περασμένο εξάμηνο στον Οικονόμο Τσαριτσάνης έχοντας μια πολύ καλή χρονιά και δίκαια κέρδισε θέση στην επαγγελματική ΑΕΛ.
 Ο Τάσος Κρητικός 
Από την άλλη ο Κρητικός αγωνίστηκε πέρυσι στην ομάδα νέων της ΑΕΛ, ακολούθησε την προετοιμασία στη Σαμαρίνα και έπεισε τον Ζιώγα.
Ξεκίνησε την προετοιμασία ο Κίσσαβος
Με το βλέμμα στραμμένο στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Κίσσαβος Συκουρίου, που την νέα χρονιά θα επιδιώξει να επιστρέψει στις μεγάλες κατηγορίες, παίζοντας ταυτόχρονα καλό ποδόσφαιρο. Άλλωστε, προς αυτήν την κατεύθυνση κινήθηκαν και οι άνθρωποι της ομάδας, που το καλοκαίρι, απέκτησαν ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από την γύρω περιοχή, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να φέρουν τον κόσμο στο γήπεδο, ώστε να υπάρξει η απαιτούμενη ώθηση στην ομάδα, για να πετύχει τους στόχους της.
Το Συκούριο είναι μια ιστορική ομάδα και αξίζει να αγωνίζεται σε μεγαλύτερες κατηγορίες, κάτι που θέλουν να αποδείξουν φέτος, τόσο η τεχνική ηγεσία, όσο και οι ποδοσφαιριστές που από την πλευρά τους υποσχέθηκαν να δουλέψουν σκληρά, για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.
ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Ο Κίσσαβος Συκουρίου, το καλοκαίρι που πέρασε απέκτησε τους εξής ποδοσφαιριστές: 
Κ. Δαλαβάρας, Σ. Κατσιάνης, Ν. Κορδέλας, Α. Στεργιώτης, Σ. Ζιώγας (Πουρνάρι), Γ. Πετγαζλής (Φιλοκτήτης Μελιβοίας) και Β. Δοξαράς (Ραψάνη).
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Εκ μέρους της διοίκησης, δηλώσεις έκανε ο πρόεδρος της ομάδας, κ. Άγγελος Κακαγιάννης: «Καλή χρονιά και καλό πρωτάθλημα, με υγεία για όλους. Θέλουμε ένα ευχάριστο φινάλε του πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο φέτος και φυσικά στόχος μας είναι η άνοδος σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Έχουμε δυνατή ομάδα, αφού ενισχυθήκαμε με αρκετά παιδιά από την γύρω περιοχή, γεγονός που μας βοήθησε να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας, ενώ ταυτόχρονα πιστεύω πως θα έχουμε και την στήριξη των κατοίκων του χωριού. Καλούμε τον κόσμο να μας βοηθήσει στην προσπάθεια που θα κάνουμε φέτος και να είναι δίπλα στην ομάδα».
Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ 
Δηλώσεις έκανε και ο νέος προπονητής της ομάδας, κ. Ευάγγελος Μάνος και είπε τα εξής: «Η άνοδος στην επόμενη κατηγορία είναι αυτοσκοπός για εμάς, καθώς το Συκούριο είναι ένα ιστορικό σωματείο και δεν του αξίζει να αγωνίζεται στο Β’ τοπικό. Κάνουμε μια προσπάθεια με ντόπιους ποδοσφαιριστές, από εδώ αλλά και τα γύρω χωριά, γιατί θέλουμε παίκτες, που να ενδιαφέρονται πραγματικά για την ομάδα και να την βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους της. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, για να το ευχαριστηθούμε κι εμείς και ο κόσμος, που πιστεύω θα είναι δίπλα μας. Ευελπιστούμε, πως με σκληρή δουλειά και προσπάθεια θα πετύχουμε την άνοδο.» 
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Πρόεδρος: Άγγελος Κακαγιάννης
Αντιπρόεδρος: Φίλιππος Μακρής
Γενικοί Αρχηγοί: Βαγγέλης Γκουντής, Σπύρος Στογιάννης
Ταμίας: Μιχάλης Πατσιάς
Μέλη: Αποστόλης Ζιώγας, Γιώργος Καπέλας

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

MONSTERS: "Αυτονόητο το όχι"
Μπορεί η ΑΕΛ επίσημα να μην έχει πάρει ακόμη θέση για την αυριανή γενική συνέλευση της Football League, στην οποία και θα εκπροσωπηθεί από τον πρόεδρό της κ. Ανδρέα Λιόντο, όμως οι “MONSTERS” πήραν θέση, εκφράζοντας ίσως στον απόλυτο βαθμό το τι θέλει ο Λαρισαίος φίλαθλος από τον πρόεδρο της ομάδας του: 
Αναλυτικά η ανακοίνωση των Monsters:
«Το τελευταίο επίτευγμα του εκσυχρονισμού του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι η επικείμενη σύσκεψη και ψηφοφορία της football league για την επαναφορά ποδοσφαιρικών φαντασμάτων. Εκφράζοντας το σύνολο του φίλαθλου κόσμου της Α.Ε.Λ. που έζησε τόσο το στήσιμο όσο και τις συνέπειες του ποδοσφαιρικού παρασκηνίου, θεωρούμε αυτονόητη την αρνητική ψήφο της εκπροσώπησης της Α.Ε.Λ. απέναντι στο κουφάρι του Χοντρού Απατεώνα. Πέρα όμως απ' αυτό, είναι αναγκαίο να ξεκαθαρίσει η Α.Ε.Λ. από την αρχή της παρουσίας της στη ψηφοφορία - παρωδία πως θα κινηθεί νομικά απέναντι σε κάθε απόφαση που θα ευνοήσει την επιστροφή των σκουπιδιών. Είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ο μακρινός "ιδιοκτήτης" για να επιδιώξει μια υποψία αξιοπρέπειας αφού τότε που είχε το χώρο και το χρόνο "βαριόταν να ασχοληθεί"».
Σύσκεψη και ψηφοφορία την Παρασκευή 17 Αυγούστου; Πολύ σοβαρή δουλειά έπεσε...!
Υ.Γ. Η Α.Ε.Λ. πρέπει να ξεκαθαρίσει από την αρχή πως θα κινηθεί νομικά...και να κινηθεί νομικά (χωρίς να βαρεθεί αυτή τη φορά).
Υ.Γ.2 και για να μην ξεχνιόμαστε ας ξαναδιαβάσουμε την ανακοίνωση...15 Φεβρουαρίου 2011

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου:
Μπέος σε Λάρισα : "Άντε γεια, This is Volos"
"Αν γράφαμε βιβλίο θα βάζαμε τον τίτλο «ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ». Τη συνέχεια μάλιστα θα δώσει ο πρόεδρος μας σε κυριακάτικη αθλητική εκπομπή, στις 20 Φεβρουαρίου. Τελικά, όπως αποδεικνύεται, όλες οι παροιμίες είναι σωστές: «φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης».
Κουραστήκαμε πια με τις ανακοινώσεις διαμαρτυρίας σας που πίσω από αυτές προσπαθείτε να κρύψετε τη γύμνια σας και τη χειρότερη ομάδα των τελευταίων πρωταθλημάτων και δυστυχώς εσάς, τους δήθεν ηθικούς και περήφανους. Δεν υπάρχουν και δεν θα βρεθούν πια ομάδες που θα βάλουν δύο αυτογκολ για να σας σώσουν και μετά να σβήσουν από το χάρτη (περίοδος 2006-2007).
Οποιαδήποτε άλλη ομάδα την περασμένη Κυριακή στο «ΜΑΝΤΡΙ-ΓΑΛ» χωρίς την οργάνωση και την πείρα του Ολυμπιακού Βόλου, θα είχε χάσει πριν καν βγει στον αγωνιστικό χώρο, από τα αίσχη που είχατε ετοιμάσει και τη ψυχολογική φόρτιση που προσπαθήσατε εκβιαστικά να επιβάλλετε.
Η νόμιμη παρουσία του προέδρου μας στον αγωνιστικό χώρο σκοπό είχε να αποφορτίσει την ομαδάρα μας και οι παίκτες να ασχοληθούν με το αγωνιστικό κομμάτι και μόνο. Αν το πετύχαμε, το γνωρίζετε καλύτερα εσείς, αφού το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του.
Όσες δε φορές κι αν αγωνιστούμε με την Λάρισα, η αγωνιστική μας αξία δεν μας επιτρέπει να χάσουμε, αφού είμαστε τουλάχιστον δύο κλάσεις ανώτεροι. Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι ευχετήριες δηλώσεις του κ. Σάκη Τσιώλη, δεν υιοθετούνται ούτε από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ούτε και από ολόκληρο το Βόλο, διότι αφορούν καθαρά προσωπική του επιθυμία.
Άλλωστε η ομάδα μας ήταν προετοιμασμένη να σας κερδίσει και να σας ρίξει στη Β’ Εθνική γιατί όλη η Θεσσαλία έχει κουραστεί από την αλαζονεία σας. Εξάλλου όλες οι παροιμίες είναι σωστές: «ο πεθαμένος δεν κλάνει».
Όσο για τις αναφορές στο επίσημο match programme της ΠΑΕ ΑΕΛ (σελ. 20) με τίτλο «Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ», που προσπαθεί να μειώσει τον Ολυμπιακό Βόλου και τους υπέροχους φιλάθλους του, ενώ όλο το κείμενο χαρακτηρίζεται από το εμπρηστικό του στιλ, να σας πούμε ότι …θα μας λείψουν. Καλό είναι να επιστρέψετε γρήγορα στην κατηγορία, πράγμα δύσκολο, αφού έχουμε αποκτήσει ιδανική πελατειακή σχέση με την ομάδα σας, επί προεδρίας Αχιλλέα Μπέου. Καλώς τα παιδιά!
Επίσης να σας δώσουμε μερικές συμβουλές για την παρουσία σας στη Β’ εθνική. Πρώτον, να εκδίδετε ειδικό εισιτήριο για τις ομάδες που θα επισκεφτούν το «ΜΑΝΤΡΙ-ΓΑΛ», όπως γίνεται στα μουσεία ανά τον κόσμο και να τους ξεναγείτε στο χώρο που δέρνετε τους ανυπεράσπιστους δημοσιογράφους.
Δεύτερον, μία ακόμη καλή λύση για τη συντήρηση του χλοοτάπητα είναι να βάζετε δύο φορές την εβδομάδα τα πρόβατα που έχετε δίπλα στο μαντρί για να αποφύγετε τα έξοδα συντήρησης, συνδυάζοντας το τερπνόν δια του ωφελίμου.
Κλείνοντας, σχετικά με το εμετικό πανό που αναρτήσατε την Κυριακή για το πρόσωπο του Προέδρου μας θα σας παραπέμψουμε σε μία ακόμη παροιμία: «όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια» και για του λόγου το αληθές, σε εσάς αρέσουν τα events και επί χόρτου και επί πάγου, αφού είστε λάτρεις του life style και του fame story, «να σπρωχτούμε κι όπως πέσουμε». Πριν κλείσουμε, για σας τους Λαρισαίους μόλις σβήσουν τα φώτα, ξεκινούν τα ωραία, περιμένετε.
Όσο για μας τους Βολιώτες, νιώθουμε όλοι περήφανοι τόσο για την ομάδα μας όσο και για τον πρόεδρο μας. ANTE ΓΕΙΑ, Τhis is Volos!"

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Φιλική ήττα της ΑΕΛ στην Κέρκυρα
Μια ΑΕΛ με δύο πρόσωπα, ένα μέτριο στο πρώτο και ένα πολύ καλύτερο στο δεύτερο ηττήθηκε με 2-0 στην Κέρκυρα από την τοπική ομάδα, στο δεύτερο φιλικό της φετινής προετοιμασίας και δεύτερο μέσα σε 4 ημέρες.
Οι "βυσσινί" έκαναν δύο γκολ δώρα στο πρώτο ημίχρονο στην ανώτερη Κέρκυρα, καταγράφοντας μόνο μια σημαντική ευκαιρία, αυτή με τον Παγώνη στο 43ο λεπτό.
Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε, η ΑΕΛ βελτίωσε αισθητά και την αμυντική, αλλά κυρίως την επιθετική λειτουργία της, (έπαιξε σημαντικό ρόλο και η είσοδος των Ραπτάκη και Παπαϊωάννου)απείλησε την εστία των γηπεδούχων και δημιούργησε μερικές πολύ καλές ευκαιρίες να πετύχει γκολ, με τους Δεινόπαπα, Ζουρούδη, Παγώνη, Νεμπεγλέρα και Παπαϊωάννου.
Η αποστολή θα διανυκτερεύσει στην Κέρκυρα και θα επιστρέψει αύριο στη Λάρισα. Επόμενο φιλικό για την ΑΕΛ, στις 18 Αυγούστου στη Δράμα κόντρα στην τοπική Δόξα.
Κέρκυρα (Α. Μάντζιος):Αναστασόπουλος (63' Στρατηλάτης), Μπουκουβάλας, Πετρούσης, Βενέτης, Καραλής (73' Τσοκάνης), Ηλιάδης (63' Σταμόγιαννος), Μπάρκογλου (73' Σίμωσης), Λεόν (73' Κοντοδήμος), Αρμένης (73' Βασιλόγιαννης), Γιάντσης (63' Αγρίτης), Χαμπλ (82' Κρητικός).
ΑΕΛ (Μ. Ζιώγας):
Βοσνιάδης, Παπαγεωργίου, Γιώτας (77' Τσιρογιάννης), Σκόνδρας (46' Ραπτάκης), Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Χατζής (60' Καρανίκας), Σκούπρας (46' Παπαϊωάννου), Ζουρούδης (84' Κρητικός), Χασομέρης (60' Σιατραβάνης), Δεινόπαπας (75' Τσιάρας).
Διαιτητής:
Νίκος Πουλημάς.
Βοηθοί:
Μιχάλης Στόικος, Τζον Χάρισον Μπαλής.
Τέταρτος:
Σπύρος Κολυτάς.

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Χωρίς Μπλέντι - Ζεκίνια στην Κέρκυρα
Δεύτερο δυνατό φιλικό για την ΑΕΛ σήμερα στην Κέρκυρα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα (8 μ.μ.). Ύστερα από την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στη Σαμαρίνα οι «βυσσινί» καλούνται να δείξουν και σε αυτό το φιλικό ένα ανταγωνιστικό σύνολο.  Σίγουρα το φιλικό κόντρα στην Κέρκυρα είναι ένα ακόμα δυνατό τεστ για τους παίκτες της ΑΕΛ.
Αγωνιστικά στη διάθεση του τεχνικού τιμ δεν θα είναι ο Μπλέντι που τραυματίστηκε στο φιλικό με την Βέροια, ο Πόνσε (είναι στο στάδιο της αποθεραπείας), ο Ζεκίνια από μια κλωτσιά που δέχθηκε στο φιλικό της Πέμπτης και ο Βούζας (έχει ένα μικρό τράβηγμα).
Η αποστολή αναχώρησε στις 8.30 το πρωί από τη Θεσσαλική πρωτεύουσα και την αποτελούν οι παρακάτω παίκτες: 
Βοσνιάδης, Πρίφτης, Παγώνης, Δημόπουλος, Σκούπρας, Γκαλίτσιος, Σκόνδρας, Γιώτας, Παπαγεωργίου, Καρανίκας, Νεμπεγλέρας, Χατζής, Τσιάρας, Μάγγος, Δεινόπαπας, Γκουντρουμπής, Κρητικός, Ζουρούδης, Χασομέρης, Τσιρογιάννης, Σιατραβάνης και Ραπτάκης. 
Μετά το ματς η ομάδα θα διανυκτερεύσει στην Κέρκυρα (δεν έχει πλοίο το βράδυ…) και θα αναχωρήσει τη Δευτέρα το πρωί για τη Λάρισα.

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Κυριακή φιλικό στην Κέρκυρα
Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι θα δώσει την Κυριακή η ΑΕΛ με ομάδα Σούπερ Λιγκ ξανά. Αυτή την φορά με την Κέρκυρα εκτός έδρας με την αναμέτρηση να ξεκινά στις 8 μ.μ.
Θετικά στοιχεία παρά την ήττα
Στο πρώτο φιλικό τεστ για τη νέα χρονιά, η ΑΕΛ γνώρισε την ήττα από την Βέροια με 1-0 (το γκολ ο Μπαργκάν στο 63’) σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο AEL FC ARENA.
Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα παρά την κούραση από την προετοιμασία στη Σαμαρίνα, ικανοποίησε και έδειξε θετικά στοιχεία.
Περίπου 2.000 φίλαθλοι χειροκρότησαν τις προσπάθειες των παικτών της «Βασίλισσας του κάμπου» και κυρίως των νέων παιδιών που είχαν διάθεση και πάθος.
Από την άλλη η Βέροια του Μάκη Χάβου θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες τα επίσημα ματς και έδειξε σε κάποια σημεία του ματς πως ήταν καλύτερη, χωρίς όμως να κάνει τις μεγάλες ευκαιρίες.
Η ΑΕΛ κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, όταν οι παίκτες της είχαν μεγαλύτερη φρεσκάδα, και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο 11’ με τη μεγάλη ευκαιρία του Ζεκίνια ή την καλή στιγμή του Βούζα στο 37’, όταν η προσπάθειά του μετά από κάθετη πάσα του Παγώνη, σταμάτησε τελευταία στιγμή στα πόδια των αμυντικών.
Στο β’ ημίχρονο ως καλύτερη στιγμή των «βυσσινί» καταγράφεται το μακρινό γυριστό του Ζουρούδη στο 75’.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αρετόπουλος (Τρικάλων), με βοηθούς τους Γκάγκα (Λάρισας) και Κορομπίλια (Καρδίτσας).

ΑΕΛ (Μιχάλης Ζιώγας): Πρίφτης, Παγώνης (56’ Καρανίκας), Σκόνδρας, Γιώτας (74’ Σιατραβάνης), Παπαγεωργίου (89’ Τσιρογιάννης), Νεμπεγλέρας (79’ Τσιάρας), Χατζής (46’ Μάγγος), Μπλέντι (31’ λ.τ. Χασομέρης), Βούζας (46’ Δεινόπαπας), Ζεκίνια (65’ Σκούπρας), Ζουρούδης (79’ Κρητικός).

ΒΕΡΟΙΑ (Μάκης Χάβος): Καντιμοίρης (46’ Τζόναθαν), Γεωργιάδης (65’ Σκαθαρούδης), Σνάουτσνερ (72’ Αμαραντίδης), Μπάρμπας, Τζημογιάννης, Γεωργέας (64’ Καρλίνος), Καλογέρης, Ζόσε Βίτορ (79’ Βεργώνης), Καλτσάς (46’ Γκιγέρμε), Ιωάννου (64’ Μπαργκάν), Ολαιτάν (76’ Μάνος).
 

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Ενημέρωση για τα εισιτήρια του φιλικού
Αντιλαμβανόμενη την δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας η ΠΑΕ ΑΕΛ δίνει τη δυνατότητα στο αυριανό φιλικό αγώνα με τη Βέροια να εισέρχονται δύο άτομα με ένα εισιτήριο σε όλες τις θύρες του AEL FC ARENA.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι ειδικά για τον αυριανό (Πέμπτη 9 Αυγούστου) αγώνα με τη Βέροια στο AEL FC ARENA (21:00) – το πρώτο εντός έδρας φιλικό παιχνίδι της ΑΕΛ για τη νέα χρονιά – θα δίνεται η δυνατότητα εισόδου δύο (2) ατόμων με ένα (1) εισιτήριο ημέρας σε όλες τις θύρες.
Υπενθυμίζεται ότι οι τιμές των εισιτηρίων – που θα διατίθενται από τις 19:00 από τα εκδοτήρια του γηπέδου – έχουν ως εξής:
Θύρες 11 / 12Α / 23: 7 ευρώ  
Θύρες 3-4 / 5-6 / 7-8 / 9-10: 15 ευρώ  
Θύρες 14-15 / 16-17 / 19-20 / 21-22: 18 ευρώ  
Θύρα 18 VVIP: 30 ευρώ  
Επίσης θα διατίθενται παιδικά εισιτήρια για όλες τις θύρες στην τιμή των 3 ευρώ.

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Στα «βυσσινί» ο Ραπτάκης
Σε μια πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησε η ΑΕΛ για τα μετόπισθεν εν όψει της νέας περιόδου. Ο θεσσαλικός σύλλογος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Ραπτάκη για τον επόμενο χρόνο. 
Ο Ραπτάκης βρίσκεται από χθες αργά το βράδυ στη Σαμαρίνα, όπου ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας και το πρωί έκανε την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα της ΑΕΛ.
Ο 24χρονος αμυντικός την περασμένη περίοδο αγωνιζόταν στον Πλατανιά, όπου είχε 26 συμμετοχές και ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην πορεία της κρητικής ομάδας προς την SuperLeague. 
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:  
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Δημήτρη Ραπτάκη. Με την ολοκλήρωση των διαδικαστικών θα ενεργοποιηθεί μονοετούς διάρκειας συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή.  
Γεννημένος στις 20 Ιανουαρίου του 1988 ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της Χερσονήσου, αγωνίστηκε σε Γιούχτα και Χανιά, ενώ καθιερώθηκε με τη φανέλα του Πλατανιά, όπου πέρσι κατέγραψε 25 επίσημες συμμετοχές»
Αποκαλυπτήρια με Βέροια
Οριστικοποιήθηκε ο προγραμματισμός των τεσσάρων πρώτων φιλικών αγώνων της ΑΕΛ.
Η αρχή θα γίνει την Πέμπτη 9 Αυγούστου στο AEL FC ARENA με τη Βέροια.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
ΑΕΛ - Βέροια (09/08).
Δόξα Δράμας - ΑΕΛ (18/08).
Πιερικός - ΑΕΛ (25/08).
ΑΕΛ - Απόλλων Σμύρνης (28/08).