Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Κλειστά τα Τέμπη από Δευτέρα

 
Κλείνουν τα Τέμπη από την ερχόμενη Δευτέρα και για πέντε μέρες, προκειμένου να γίνει η προγραμματισμένη επιθεώρηση και συντήρηση των μέτρων προστασίας του δρόμου από τις πτώσεις βράχων, στο πλαίσιο του σχετικού προγράμματος Τακτικής Συντήρησης Μέτρων Βραχοπροστασίας, που έχουν εγκριθεί από τον Ανεξάρτητο Μηχανικό και το Ελληνικό Δημόσιο. 

Ρυθμίσεις
Οπως ανακοίνωσε η εταιρεία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.», για την ασφαλή εκτέλεση των εργασιών είναι απαραίτητη η διακοπή της κυκλοφορίας στην κοιλάδα των Τεμπών από τη Δευτέρα 5/11 και κάθε μέρα έως και την Παρασκευή 9/11, για τις ώρες από τις 7 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν και οι παρακαμπτήριες διαδρομές για τους οδηγούς θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες από την Ελληνική Αστυνομία.
Το πλέγμα των έργων βραχοπροστασίας τοποθετήθηκε το 2010 από εξειδικευμένους Ελβετούς αλπινιστές, με την ευθύνη της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.», μετά τη φονική κατολίσθηση του Δεκεμβρίου του 2009, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο Ιταλός διευθυντής του έργου για τη διάνοιξη της σήραγγας των Τεμπών, Σέρτζιο Σιάνι.

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Συνέχισαν με νίκες όλοι οι πρωτοπόροι του 2ου ομίλου της Β' Ε.Π.Σ.Λ

Συνεχίστηκε το Σαβ/κο το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Β' Ε.Π.Σ.Λ με την διεξαγωγή της 7ης αγωνιστικής.
Το απόλυτο μέχρι στιγμής εξακολουθεί να έχει η Αθλητική Ένωση Συκέας η οποία επικράτησε με 1 – 2 της Πελασγιώτιδας παραμένοντας έτσι στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Από κοντά ακολουθεί ο Κίσσαβος ,που πέτυχε μεγάλη νίκη στο τοπικό ντέρμπι του Σαββάτου, κόντρα στο Χειμάδι με σκορ 1 – 2, ενώ  στην τρίτη θέση βρίσκεται η Αστραπή Νέας Πολιτείας που κέρδισε τον Αστέρα Τυρνάβου με 3 - 1.

Συνοπτικά τα Αποτελέσματα:
Χειμάδι – Συκούριο  1 – 2  (Σάββατο 27-10)
Κυριακή 28-10:  
Δελέρια – Άρης Λάρισας  2 – 2
Αστραπή Νέας Πολιτείας – Αστέρας Τυρνάβου  3 – 1
Πελασγιώτιδα – Συκέα  1 – 2
Ακαδημία Τυρνάβου – Πλατανούλια  3 – 0
Καλύβια – Γόννοι  2 – 1
Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση – Δυναμό  0 – 1
Αιγάνη – Σ.Σ. Ραψάνης  2 – 1

Η Βαθμολογία
1. Συκέα   17 – 3   21
2. Συκούριο   16 – 8   19
3. Αστραπή Νέας Πολιτείας   19 – 6   16
4. Άρης Λάρισας   19 – 11   14
5. Δυναμό   11 – 11   13
6. Ακαδημία Τυρνάβου   13 – 10   11
7.  Αιγάνη   10 – 12   8
8. Χειμάδι   10 – 12   7
9. Πελασγιώτιδα   9 – 12   7
10.Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση   5 – 12   7
11. Σ.Σ. Ραψάνης   11 – 13   6
12. Καλύβια   8 – 13   6
13. Δελέρια   9 – 13   5
14. Πλατανούλια   10 – 18   5
15. Γόννοι   2 – 9   4
16. Αστέρας Τυρνάβου   8 – 14   3
Τα Καλύβια ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με – 2 βαθμούς.

Η Επόμενη Αγωνιστική: (03/11 - 15.30)
Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση – Καλύβια
Γόννοι – Ακαδημία Τυρνάβου
Δυναμό – Αιγάνη
Πλατανούλια – Χειμάδι
Σ.Σ. Ραψάνης – Πελασγιώτιδα
Κίσσαβος – Αστραπή Νέας Πολιτείας
Συκέα – Άρης Λάρισας
Αστέρας Τυρνάβου – Δελέρια

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Ο Φέτελ νικητής του πρώτου ινδικού γκραν πρι

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του -και πέμπτη τη φετινή σεζόν- πανηγύρισε ο Σεμπάστιαν Φέτελ στην πίστα «Buddh International» της Ινδίας σε ένα εντυπωσιακό γκραν πρι, στο οποίο ο Φερνάντο Αλόνσο έδειξε τα δόντια του, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση. 
Μπορεί το μονοθέσιο του Φέτελ στο τέλος του αγώνα να πέταγε σπίθες, ωστόσο ο Φερνάντο Αλόνσο «πέταγε φωτιές» από την εκκίνηση του αγώνα.
Ο Ισπανός έκανε έναν εκπληκτικό αγώνα, επιτέθηκε στις McLaren στην εκκίνηση, τις πέρασε και κυνήγησε στη συνέχεια τον Μαρκ Γουέμπερ. Το πιτ στοπ της Ferrari ήταν ταχύτατο, τον έφερε ακόμα πιο κοντά στον Αυστραλό, τον οποίο τελικά κατάφερε να περάσει στον 48ο γύρο με τη χρήση του KERS και του DRS.
Όσο για τον Γουέμπερ, είδε την καρό σημαία τρίτος, παρά το γεγονός ότι δεν είχε KERS και έβλεπε τον Λιούις Χάμιλτον να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στους τελευταίους γύρους. Ο Βρετανός έκανε ό,τι μπορούσε για ένα καλύτερο αποτέλεσμα, όμως δεν ήταν σε θέση να απειλήσει τον Γουέμπερ και τερμάτισε τέταρτος.
Στην πέμπτη θέση βρέθηκε η έτερη McLaren του Τζένσον Μπάτον, ενώ ακολούθησε στην έκτη θέση ο Φελίπε Μάσα και στην έβδομη ο Κίμι Ραϊκόνεν. Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Νίκο Χάλκενμπεργκ, Ρομάν Γκροζάν, Μπρούνο Σένα.
Έτσι ανοιχτή παραμένει η υπόθεση τίτλου, η οποία όπως όλα δείχνουν θα κριθεί στους τρεις τελευταίους αγώνες.  

Αναλυτικά η κατάταξη:
1. Φέτελ, Red Bull
2. Αλόνσο, Ferrari
3. Γουέμπερ, Red Bull
4. Χάμιλτον, McLaren
5. Μπάτον, McLaren
6. Μάσα, Ferrari
7. Ραϊκόνεν, Lotus
8. Χούλκενμπεργκ, Force India
9. Γκροσεάν, Lotus
10. Σένα, Williams
11. Ρόσμπεργκ, Mercerdes
12. Ντι Ρέστα, Force India
13. Ρικιάρντο, Toro Rosso
14. Κομπαγιάσι, Sauber
15. Βερνιέ, Toro Rosso
16. Μαλδονάδο, Williams
17. Πετρόφ, Caterham
18. Κοβαλάινεν, Caterham
19. Πικ, Marussia
20. Γκλοκ, Marussia

Βαθμολογία πιλότων :
1. Φέτελ, 240
2. Αλόνσο, 227
3. Ραϊκόνεν, 173
4. Γουέμπερ, 167
5. Χάμιλτον, 165
6. Μπάτον, 141
7. Ρόσμπεργκ, 93
8. Γκροσεάν, 90
9. Μάσα, 89
10. Πέρες,66
11. Κομπαγιάσι, 50
12. Χούλκενμπεργκ, 49
13. Ντι Ρέστα, 44
14. Σουμάχερ, 43
15. Μαλδονάδο, 33
16. Σένα, 26
17. Βερνιέ, 12
18. Ρικιάρντο, 9

Βαθμολογία κατασκευαστών:
1. Red Bull, 407
2. Ferrari, 316
3. McLaren, 306
4. Lotus- Renault, 263
5. Mercedes, 136
6. Sauber, 116
7. Force India, 93
8. Williams, 59
9. Toro Rosso, 21

Ομάδες και πιλότοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το γκραν πρι στην πίστα του Άμπου Ντάμπι στις 4 Νοεμβρίου.

Παρασκευή στις 19:00 με Παναχαϊκή

Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου και στις 19:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση της ΑΕΛ στην Πάτρα κόντρα στην τοπική Παναχαϊκή στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της FL. 
To παιχνίδι σύμφωνα με πληροφορίες θα μεταδοθεί ζωντανά από το OTE TV.

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Κέρδισε με ανατροπή ο Κίσσαβος!!!

Ο Κίσσαβος Συκουρίου συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις του κέρδισε εκτός έδρας την ομάδα του Ολυμπιακού Χειμαδίου με 1-2!!
Ο αγώνας έγινε κάτω από συνεχή βροχή κάτι που δυσκόλεψε τις προσπάθειες και των δυο ομάδων. 
Στα αξιοσημείωτα να αναφέρουμε την παρουσία τουλάχιστον 100 φιλάθλων του Συκουρίου!!
Ο Ολυμπιακός Χειμαδίου στη μοναδική του ευκαιρία σε όλο τον αγώνα κατάφερε να προηγηθεί στο 30ο λεπτό με τον Τσαγκούλη.
Οι κιτρινόμαυροι του Βαγγέλη Μάνου που βρέθηκαν για μια ακόμη αγωνιστική πίσω στο σκορ, κατάφεραν με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο, αρχικά να ισοφαρίσουν στο 60ο λεπτό με πολύ ωραίο σουτ του Νεμπεγλέρα, για να ολοκληρώσει την ανατροπή ο ίδιος παίκτης στο 75ο λεπτό ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Διαιτητική τριπλέτα : Κορέστης ,Τέγος ,Ντίνου

ΧΕΙΜΑΔΙ (Κ. Ρεντούμης): Μαγκούτης, Παναγιωτίδης, Κουρούκας, Ροδίτης, Ασλάνης, Τασιάς (46΄Τόπης Π.), Γκόλαντας, Κόκκινος (46΄ Κουτέλας), Τόπης Θ., Τσαγκούλης Β., Τζέτζηκας (70΄Παπαϊωάννου).

Κίσσαβος Συκουρίου: (Βαγγέλης Μάνος): Πετγαζλής, Αγγέλης, Γκρέτσης, Καραποστόλης Απ., Βαρσάμης, Νεμπεγλέρας, Κώτσιας, Καραποστόλης Στ., Παλαμίδας (55′ Γκίνος) Στογιάννης (70′ Κακαγιάννης Χ.) Χατζηλαδάς (85′ Κορδέλας).

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Στην επόμενη φάση η ΑΕΛ

Έστω και δύσκολα, η ΑΕΛ κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αχαρναικού και να επικρατήσει με 1-0, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.
Η ΑΕΛ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δημιούργησε πολλές και κλασικές ευκαιρίες, αλλά έπεσε πάνω στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Παγούδη.
Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ανήκει στην ΑΕΛ όταν στο 10 ο Τσιμπάμπα έπιασε δυνατό σουτ αλλά απέκρουσε με τις γροθιές ο Παγούδης.
Ο Τσιμπάμπα και πάλι τρία λεπτά αργότερα έκανε ωραία κίνηση στην περιοχή, αλλά σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Οι βυσσινί συνέχισαν να απειλούν και στο 17' ο Τσιμπάμπα έδωσε στον Ζουρούδη, που γύρισε το κορμί του και σούταρε για να αποκρούσει ο Παγούδης και στη συνέχεια να απομακρύνει ο Μανάλης.
Στο 35’ από σέντρα του Φρανκού ο Τσιμπάμπα  μόνος απέναντι στον Παγούδη έπιασε καρφωτή κεφαλιά, αλλά ο τερματοφύλακας του Αχαρναϊκού απέκρουσε ενστικτωδώς. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε στο 72’ όταν από σέντρα του Ζεκίνια ο Τσιμπάμπα έπιασε εντυπωσιακό σουτ στην κίνηση για να απομακρύνει εντυπωσιακά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων. Ότι δεν κατάφερε νωρίτερα ο Τσιμπάμπα το πέτυχε στο 87', όταν μετά από ωραίο συνδυασμό Φρανκού-Ζεκίνια η μπάλα στρώθηκε στον Τσιμπάμπα, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα!!
Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης του Σάκη Τσιώλη, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στο AEL FC ARENA.
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Παγούδης, Μαναλής, Μαγγίνας, Αθανασόπουλος (89’ Βεστάκης), Καλογερόπουλος, Δασκαλάκης, Νιάρος (80’ Νταβαρίνος), Χριστόπουλος, Αναστασίου, Νεόφυτος, Νυφαδόπουλος (89’ Μακρυγιάννης).
ΑΕΛ: Σέρεμετ, Σκούπρας, Παγώνης, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Νεμπεγλέρας, Μάγγος, Φρανκού (89’ Σιατραβάνης), Τσιμπάμπα, Πόνσε (46’ Ζεκίνια), Ζουρούδης (59’ Χασομέρης).

Διαιτητής: Παπαγεωργίου (Αθηνών)

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΝΕΑ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων της η νέα διοίκηση του Κισσάβου Συκουρίου με επικεφαλής τον Άγγελο Κακαγιάννη, γιος του αείμνηστου παράγοντα Τάκη Κακαγιάννη, έχει έναν και μοναδικό στόχο: Να επαναφέρει τον Κίσσαβο εκεί που αρμόζει να βρίσκεται, δηλαδή στη μεγάλη τοπική κατηγορία. Το εγχείρημα είναι πάρα πολύ δύσκολο όχι μόνο εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα αλλά γιατί απαιτείται υπομονή, επιμονή και μεγάλη προσπάθεια.
Όμως τα πρώτα βήματα του Κισσάβου είναι ενθαρρυντικά αφού η ομάδα του Βαγγέλη Μάνου μετά από έξι παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ είναι αήττητη και δείχνει ότι έχει το σθένος να κάνει το πρώτο βήμα για την επίτευξη του μεγάλου στόχου. 
«Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο στοίχημα. Βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή αλλά είμαστε αισιόδοξοι γιατί βλέπουμε ότι η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες» σχολίασε ο πρόεδρος του Κισσάβου, Άγγελος Κακαγιάννης και πρόσθεσε: 
«Από την πλευρά μας ως διοίκηση προσπαθούμε να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις και να εκπληρώσουμε όλα όσα υποσχεθήκαμε το καλοκαίρι. Οι καιροί είναι δύσκολοι οικονομικά αλλά ο κόσμος είναι δίπλα μας όπως άλλωστε φαίνεται σε κάθε παιχνίδι κι αυτό μας δίνει κουράγιο. Θέλουμε τη συμπαράστασή του και τον ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα στήριξη στην ομάδα». 
Το απόγευμα της Κυριακής λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με την Ακαδημία Τυρνάβου που ανέδειξε νικήτρια με 2-1 την ομάδα του Συκουρίου, έγινε η παρουσίαση της νέας φανέλας του Κισσάβου που φέρει την επωνυμία του μεγάλου χορηγού «ALTA MODA» Έπιπλο Μαργκά. 
Την παρουσίαση έκαναν οι ποδοσφαιριστές Νεμπεγλέρας, Καραποστόλης, ενώ το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου Άγγελος Κακαγιάννης και ο επιχειρηματίας Γιώργος Μαργκάς τον οποίο η διοίκηση του Κισσάβου ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία και την προσφορά του στην ομάδα. 

Η αποστολή για τον Αχαρναϊκό

Με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων ολοκλήρωσε η ΑΕΛ την προετοιμασία της για τον αυριανό (Πέμπτη 25/10, 14:30) αγώνα με τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος.
Εκτός αποστολής έμειναν οι ανέτοιμοι Μπλέντι, Χατζής, Πότσι, ο τραυματίας Τσίγκας, ο Τσιάρας λόγω ενοχλήσεων, ο Δεινόπαπας και ο Γκόντα.
Ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας μας, Μιχάλης Ζιώγας, συμπεριέλαβε στην 20άδα τους εξής ποδοσφαιριστές: Σέρεμετ, Πρίφτης, Παγώνης, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Γιώτας, Σκόνδρας, Καρανίκας, Σκούπρας, Νεμπεγλέρας, Δημόπουλος, Μάγγος, Σιατραβάνης, Ζεκίνια, Χασομέρης, Πόνσε, Ζουρούδης, Παπαϊωάννου, Τσιμπάμπα, Φρανκού.

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ: 2 - 1

Συνεχίστηκε σήμερα το πρωτάθλημα της β' ΕΠΣΛ με την διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής.
Ο Κίσσαβος ύστερα από καλή εμφάνιση κέρδισε την ομάδα της Ακαδημίας Τυρνάβου με σκορ 2-1.
Μια νίκη που ήρθε πολύ δύσκολα αφού η ομάδα του Τυρνάβου προηγήθηκε στο 63ο λεπτό με 0 - 1!!
Από εκεί και μετά όμως ξεκίνησε η αντεπίθεση του Συκουρίου. 
Ο Αποστόλης Καραποστόλης στο 68′ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκανάτσιου έκανε το 1 – 1 και αμέσως μετά στο 70′ ο Χατζηλαδάς με συρτό σουτ έδωσε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στην ομάδα μας.

Κίσσαβος Συκουρίου (Βαγγέλης Μάνος): Πετγαζλής, Αγγέλης, Γκίνος, Γκρέτσης, Καραποστόλης Απ., Νεμπεγλέρας, Καραποστόλης Στ. (65 Παλαμίδας), Κώτσιας (60΄Γκανάτσιος), Χατζηλαδάς. Στογιάννης(85 Ζιώγος) Βαρσάμης.
Διαιτητική Τριπλέτα
Καλφούτζος, Τσαμπάς, Κακάνης.


Τα αποτελέσματα
Δελέρια-Πελασγιώτιδα  2-2
Αστέρας Τυρν.-Χειμάδι  1-1
Συκέα-Αιγάνη  3-1
Συκούριο-Ακαδημία Τυρνάβου  2-1
Σ.Σ. Ραψάνης-Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση  4-0
Δυναμό-Καλύβια  2-0
Άρης Λάρισας-Ν. Πολιτεία  1-1
Πλατανούλια-Γόννοι  1-0

Η βαθμολογία:
1. Συκέα  15-2  18
2. Συκούριο  14-7  16
3. Ν. Πολιτεία  16-5  13
4. Άρης Λάρισας  17-9  13
5. Δυναμό  10-11  10
6. Ακαδημία Τυρνάβου  10-10  8
7. Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση  5-11  7
8. Χειμάδι  9-10  7
9. Πελασγιώτιδα  8-10  7
10. Σ.Σ. Ραψάνης  10-11  6
11. Πλατανούλια  10-15  5
12. Αιγάνη  8-11  5
13. Δελέρια  7-11  4
14. Γόννοι  1-7  4
15. Καλύβια  6-12  3
16. Αστέρας Τυρνάβου  7-11  3
*Τα Καλύβια ξεκίνησαν με -2 βαθμούς.

Επόμενη αγωνιστική (28/10, 15.30)
Χειμάδι-Συκούριο
Δελέρια-Άρης Λάρισας
Ν. Πολιτεία-Αστέρας Τυρνάβου
Πελασγιώτιδα-Συκέα
Ακαδημία Τυρνάβου-Πλατανούλια
Καλύβια-Γόννοι
Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση-Δυναμό
Αιγάνη-Σ.Σ. Ραψάνης

Νίκη κορυφής στο φινάλε!

Με ένα γκολ στην εκπνοή του αγώνα η ΑΕΛ νίκησε 2-1 τον Εθνικό Γαζώρου και αναρριχήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.
Στο 45’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Νεμπεγλέρα ο Σκόνδρας με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 1-0 για τους «βυσσινί», με τον Μπεκιάρη του Εθνικού Γαζώρου να ισοφαρίζει προσωρινά σε 1-1 στο 72’. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα λήξει έτσι,στο 87ο λεπτό η ΑΕΛ κέρδισε ένα φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή, το εκτέλεσε ο Νεμπεγλέρας, και ο Τσιμπάμπα  από το ύψος του πέναλτι με γυριστή κεφαλιά νίκησε τον Αποστολίδη και έγραψε το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!!
ΑΕΛ (Μιχάλης Ζιώγας): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Παγώνης, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Τσιάρας (64' Καρανίκας), Νεμπεγλέρας, Ζεκίνια, Χασομέρης, Δεινόπαπας (75' Φρανκού), Τσίγκας (31' λ.τ Τσιμπάμπα).
Εθνικός Γαζώρου (Παναγιώτης Διλμπέρης): Αποστολίδης, Κοσμίδης, Κουκόλης, Καπίας, Μερεσιώτης (25' λ.τ Νίρλας), Γεωργιάδης, Μουσικάκης, Ζιγκερίδης, Ναλμπάντης, Γκόγκας, Μπεκιάρης.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τερετίδης (Καβάλας).  
ΒΟΗΘΟΙ: Λαζρής (Καβάλας), Χατζηνάκος (Δράμας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τσιμπάμπα, Καρανίκας - Καπίας, Κοσμίδης

Η 20άδα με Εθνικό Γαζώρου

Με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων ολοκλήρωσε η ΑΕΛ την προετοιμασία της για τον αυριανό (Κυριακή 21/10, 16:00) αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου στο AEL FC ARENA για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Στη διάθεση του Μιχάλη Ζιώγα δεν βρίσκονται οι Μπλέντι, Χατζής και Πότσι που διανύουν το τελικό στάδιο αποκατάστασης και ο Γκόντα.
Ο Καλοχωρίτης τεχνικός στην αποστολή πήρε τους: Σέρεμετ, Πρίφτη, Παπαγεωργίου, Παγώνη, Ραπτάκη, Σκόνδρα, Γιώτα, Νεμπεγλέρα, Καρανίκα, Σκούπρα, Τσιάρα, Τσιμπάμπα, Φρανκού, Τσίγκα, Ζουρούδη, Ζεκίνια, Χασομέρη, Πόνσε, Μάγγο, Δεινόπαπα.

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Ο Παπαγεωργίου στο Κύπελλο

 
Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ της ΕΠΟ οι διαιτητές οι οποίοι θα διευθύνουν τα παιχνίδια της πρώτης φάσης του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί το διήμερο 24, 25 Οκτωβρίου.
Το παιχνίδι της ΑΕΛ, με τον Αχαρναϊκό την Πέμπτη (25/10) στις 14:30 θα διευθύνει ο Νικόλαος Παπαγεωργίου του συνδέσμου Αθηνών. 
Βοηθοί του θα είναι οι Παναγιώτης Νακόπουλος και Σπυρίδων Νικολαδός (Αθηνών), ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Άγγελος Ζαραδινός επίσης του συνδέσμου Αθηνών.
Πρόκειται για έναν διαιτητή που έχει διευθύνει μόλις επτά παιχνίδια της Football League 2 και καμίας άλλης κατηγορίας ή θεσμού και το ματς της Πέμπτης θα είναι το πρώτου με ομάδα ανώτερου πρωταθλήματος.

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Πέμπτη και τηλεοπτικό το Αχαρναϊκός-ΑΕΛ

Ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ το πλήρες πρόγράμμα της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο Τετάρτη (24/10) και Πέμπτη (25/10).
Ο αγώνας της ΑΕΛ κόντρα στον Αχαρναικό στο Μενίδι ορίστηκε για την Πέμπτη 25-10 (14:30) και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το συνδρομητικό κανάλι ΟΤΕ ΤV.
Η αναμέτρηση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της ομάδας της Αθήνας.

Τα εισιτήρια με Εθνικό Γαζώρου

 
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου (Κυριακή 21/10, 16:00) στο AEL FC ARENA θα διατίθενται από το Vissini Store την Πέμπτη από τις 5μ.μ. έως τις 9μ.μ.,την Παρασκευή από τις 15:00 έως τις 21:00, το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 17:00 και ανήμερα του αγώνα από τις 10π.μ. έως τις 13:00 και ακολούθως από τα εκδοτήρια του γηπέδου στις ακόλουθες τιμές: 

Θύρες 11/12/23: 7 ευρώ
Θύρες: 3-4/5/6-7/8/9-10: 15 ευρώ
Θύρες 16/17/19/20: 18 ευρώ
Θύρα 18 VVIP: 30 ευρώ
Επίσης διατίθενται παιδικά εισιτήρια στην τιμή των 5 ευρώ.

Με Τερετίδη κόντρα στον Γάζωρο

Ο Φώτης Τερετίδης της ΕΠΣ Καβάλας ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Εθνικό Γαζώρου την Κυριακή στις 16:00 στο AEL FC ARENA, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Football League.
Ο Καβαλιώτης ρέφερι θα έχει για βοηθούς του, το συμπολίτη του Γιώργο Λαζρή και Γιώργο Χατζηνάκο από τη Δράμα, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Βαγγέλης Γρατσάνης της ΕΠΣ Τρικάλων.
Ο Φώτης Τερετίδης προήχθη μόλις φέτος στη Football League, έχοντας πάντως «σφυρίξει» ήδη ένα ματς, αυτό ανάμεσα στην Επανωμή και τον Φωκικό που βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους με σκορ 3-1.

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΤΕ ΜΩΡΕ ΟΝΕΙΡΟ!!!

Παίζοντας με πάθος και καθαρό μυαλό στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης η ΑΕΛ πέτυχε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη επικρατώντας με 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.
Μία ΑΕΛ που δεν είχε καμία απολύτως σχέση με την ομάδα των προηγούμενων δύο εκτός έδρας αναμετρήσεων, αφού παρουσίασε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και ιδιαίτερα βελτιωμένο σε σχέση με τα προηγούμενα ματς.
Το γκολ σημείωσε στο 60ο λεπτό ο Χασομέρης ύστερα από πολύ ωραία σέντρα του Φρανκού.
Η ΑΕΛ δείχνει να έχει μπει για τα… καλά πλέον στον δρόμο των επιτυχιών, θυμίζοντας κάτι από την ομάδα που εντυπωσίαζε με τις εμφανίσεις της στη μεγάλη κατηγορία.
Οι Συνθέσεις
Παναιτωλικός: Τακίδης, Μπακάκης, Γκόλιας, Αγκουάρο, Ιωάννου (73’ Μπογκντάνοβιτς), Κούσας, Μητρόπουλος, Σφακιανάκης (66’ Γιάνεφ), Φαβάλι, Πασάς (66’ Μύγας), Κουτσοσπύρος.
ΑΕΛ:
Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας, Χασομέρης (79’ Δεινόπαπας), Ζεκίνια, Φρανκού (67’ Καρανίκας), Τσίγκας (63’ Ζουρούδης).

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Με τον Αχαρναϊκό η ΑΕΛ

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ΑΕΛ στην πρώτη φάση του Κυπέλλου θα αγωνιστεί με τον Αχαρναικό στο Μενίδι.
Η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει μεταξύ 23-25 Οκτωβρίου τον Αχαρναϊκό σε αγώνα νοκ-αουτ, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης περνάει αμέσως στη 3η φάση άνευ αγώνα εκεί όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες τον Αστέρα Τρίπολης του Σάκη Τσιώλη.
Η τελευταία συνάντηση με τον Αχαρναικό ήταν πριν 8 χρόνια που και αυτή ήταν για το Κύπελλο Ελλάδος (1-3 τελικό αποτέλεσμα)

ΓΟΝΝΟΙ-ΚΙΣΣΑΒΟΣ 0-2!!

Συνεχίστηκε σήμερα το πρωτάθλημα της β' ΕΠΣΛ με την διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής.
Ο Κίσσαβος Συκουρίου πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη του εμφάνιση για φέτος, κέρδισε εκτός έδρας την ομάδα των Γόννων με το «φτωχό» σκορ 0-2.
Ο Κίσσαβος ήταν καταιγιστικός σε ολόκληρο τον αγώνα έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες και σίγουρα τον αδικεί το τελικό αποτέλεσμα.
Οι γηπεδούχοι μπήκανε πιο δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 3ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι, με τον Πετγαζλή να κερδίζει από τα έντεκα μέτρα τον Τσαπλέ.
Η πίεση συνεχίστηκε απο την ομάδα των Γόννων και στο 10ο λεπτό ένα σουτ εκτός περιοχής απο τον Ντόντο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Πετγαζλή.
Από εκεί και πέρα η συνέχεια ανήκει αποκλειστικά στον Κίσσαβο
Στο 18ο λεπτό ο Βαρσάμης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. 
Το πέναλτι το εκτέλεσε ο Νεμπεγλέρας αλλά ο Σερίφης απέκρουσε. 
Στο 25′ λεπτό όμως το σκορ άνοιξε όταν ύστερα από χτύπημα φάουλ του Νεμπεγλέρα ο Χατζηλαδάς έπιασε την κεφαλιά και έγραψε το 0-1.
Στο 35′ και πάλι ο Χατζηλαδάς πέρασε δύο παίκτες και τον τερματοφύλακα όμως από πλάγια θέση δεν κατάφερε να σκοράρει.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κίσσαβος έχασε αρκετές ευκαιρίες για να καθαρίσει το ματς, κυρίως με τον Χατζηλαδά, Στογιάννη και Αγγέλη αλλά ο τερματοφύλακας των Γόννων Σερίφης βρέθηκε σε εκπληκτική μέρα!!
Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε στο 86ο λεπτό ο Καραποστόλης με κοντινή κεφαλιά

Οι Συνθέσεις
Όλυμπος Γόννων (Γιάννης Τσιόπας): Σερίφης, Καραβασίλης, Τσάτσος, Ντόντος, Ρημαγμός, Καραγκιόζης Γ. Καραγκιόζης Θ., Τσαπλές, Καραδούκας, Δεδικούσης, Ζεβώλης.
Έπαιξαν και οι: Δαούτης, Καναβούρας, Ριζούλης.

Κίσσαβος Συκουρίου (Βαγγέλης Μάνος): Πετγαζλής, Αγγέλης, Γκίνος, Γκρέτσης, Καραποστόλης Απ., Νεμπεγλέρας, Καραποστόλης Στ. (85΄Κακαγιάννης Ν.), Κώτσιας (75΄Γκανάτσιος), Χατζηλαδάς. Στογιάννης, Βαρσάμης (62΄ Κορδελάς).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα
Ν. Πολιτεία-Πελασγιώτιδα  3-0
Καλύβια-Πλατανούλια  3-1
Δυναμό-Σ.Σ. Ραψάνης  2-1
Γόννοι-Συκούριο  0-2
Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση-Συκέα  0-3
Ακαδημία Τυρνάβου-Αστέρας Τυρνάβου  3-1
Αιγάνη-Δελέρια  2-1
Χειμάδι-Άρης Λάρισας  1-3

Η βαθμολογία (σε 5 αγώνες)
1. Συκέα  12-1  15
2. Συκούριο  12-6  13
3. Ν. Πολιτεία  15-4  12
4. Άρης Λάρισας  16-8  12
5. Ακαδημία Τυρνάβου  9-8  8
6. Δυναμό  8-11  7
7. Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση  5-7  7
8. Χειμάδι  8-9  6
9. Πελασγιώτιδα  6-8  6
10. Αιγάνη  7-8  5
11. Γόννοι  1-6  4
12. Καλύβια  6-10  3
13. Σ.Σ. Ραψάνης  6-11  3
14. Δελέρια  5-9  3
15. Πλατανούλια  9-15  2
16. Αστέρας Τυρνάβου  6-10  2
*Τα Καλύβια ξεκίνησαν με -2 βαθμούς.

Επόμενη αγωνιστική (21/10, 16.30)
Δελέρια-Πελασγιώτιδα
Αστέρας Τυρν.-Χειμάδι
Συκέα-Αιγάνη
Συκούριο-Ακαδημία Τυρν.
Σ.Σ. Ραψάνης-Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση
Άρης Λάρισας-Ν. Πολιτεία
Πλατανούλια-Γόννοι
Δυναμό-Καλύβια (20/10, 16.30)

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Η 20άδα για το Αγρίνιο

Oλοκλήρωσε την προετοιμασία της η ΑΕΛ, με απογευματινή προπόνηση, ενόψει της δευτεριάτικης αναμέτρησης στο Αγρίνιο, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.
Ο Μιχάλης Ζιώγας σε ένα ακόμη παιχνίδι δεν μπορεί να υπολογίζει στη βοήθεια των Χατζή, Μπλέντι και Πότσι, καθώς επίσης και στον Γκοντά, ενώ είναι ενδεικτικό ότι σε σχέση με τις τελευταίες αποστολές η μόνο αλλαγή είναι η είσοδος του Στέλιου Δημόπουλου στην 20άδα, αντί του Κώστα Σκούπρα.
Η λαρισινή αποστολή που θα αναχωρήσει το πρωί της Κυριακής για το Αγρινίο, εκεί που θα κάνει και το τελευταίο της χαλάρωμα το απόγευμα, απαρτίζεται από τους: Σέρεμετ, Πρίφτη, Παπαγεωργίου, Καρανίκα, Ραπτάκη, Σκόνδρα, Γιώτα, Παγώνη, Δημόπουλο, Τσιάρα, Νεμπεγλέρα, Μάγγο, Ζεκίνια, Δεινόπαπα, Τσιμπάμπα, Τσίγκα, Πόνσε, Ζουρούδη, Φρανκού και Χασομέρη.

Ο Γουέμπερ στην pole position

Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα οι Red Bull θα ξεκινήσουν τον αγώνα από τις δύο πρώτες θέσεις.
Όπως στην Ιαπωνία, έτσι και στη Νότια Κορέα τα μονοθέσια της περσινής παγκόσμιας πρωταθλήτριας έδιναν τον ρυθμό καθ’όλη τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών και απλά οι υπόλοιποι τους ακολουθούσαν.
Την πολ ποζίσιον κέρδισε με έναν εξαιρετικό γύρο στο τέλος της διαδικασίας ο Μαρκ Γουέμπερ ενώ μόλις 74 χιλιοστά του δευτερολέπτου τερμάτισε πίσω του ο Σεμπάστιαν Φέτελ.
Ο Λιούις Χάμιλτον κατάφερε στο τέλος να πετύχει μία καλή επίδοση που του χάρισε την τρίτη θέση στη σειρά εκκίνησης.
Από την τέταρτη θέση θα ξεκινήσει την προσπάθειά του να υπερασπιστεί την πρώτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη ο Φερνάντο Αλόνσο. Ο Ισπανός κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια μέσα στην πίστα για να βρεθεί κοντά στους πρώτους εκμεταλλευόμενος στο μέγιστο τις δυνατότητες του μονοθέσιου του.
Ακολούθησε ο Κίμι Ραϊκόνεν, ο οποίος στο... νήμα πέρασε τον έκτο Φελίπε Μάσα.
Αναλυτικά η κατάταξη:
1. Γουέμπερ, Red Bull
2. Φέτελ, Red Bull
3. Χάμιλτον, McLaren
4. Αλόνσο, Ferrari
5. Ραϊκόνεν, Lotus
6. Μάσα, Ferrari
7. Γκροσεάν, Lotus
8. Χούλκενμπεργκ, Force India
9. Ρόσμπεργκ, Mercedes
10. Σουμάχερ, Mercedes
11. Μπάτον, McLaren
12. Πέρες, Sauber
13. Κομπαγιάσι, Sauber
14. Ντι Ρέστα, Force India
15. Μαλδονάδο, Williams
16. Ρικιάρντο, Toro Rosso
17. Βερνιέ, Toro Rosso
18. Σένα, Williams
19. Περτρόφ, Caterham
20. Κοβαλάινεν, Caterham
21. Πικ, Marussia
22. Γκλοκ, Marussia
23. Ντε Λα Ρόσα, HRT
24. Καρθικέγιαν, HRT

ΕΛΛΑΔΑ-ΒΟΣΝΙΑ 0-0

Σαφώς αδικημένη θα πρέπει να αισθάνεται η εθνική μας ομάδα από τη "λευκή" ισοπαλία με αντίπαλο τη Βοσνία για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2014. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε ευκαιρίες από αυτές...που δεν χάνονται και το ισόπαλο αποτέλεσμα παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. 
Οι ποδοσφαιριστές του Φερνάντο Σάντος μπήκαν κεφάτοι από το ξεκίνημα του αγώνα και μόλις στο 4ο λεπτό έχασε τη φάση του αγώνα με τον Φάνη Γκέκα. Ο Γιώργος Σαμαράς έκανε εκπληκτική ενέργεια από τα αριστερά, πέρασε τον Βράνιες και με εκπληκτική παράλληλη μπαλιά έβγαλε έτοιμο γκολ στον Γκέκα. Όμως, ο Έλληνας επιθετικός σε κενή εστία δεν κατάφερε  να στείλει την μπάλα στα δίκτυα η οποία μετέ του βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπέγκοβιτς. 
Η εθνική κατάφερε να ελέγξει το ρυθμό της αναμέτρησης χωρίς να αφήσει την άμυνα "φωτιά" των Βόσνιων να κάνει τα...δικά της. Η μοναδική απειλή στην εστία του Ορέστη Καρνέζη, ήρθε στο 24' όταν μετά από σύγχυση στην ελληνική περιοχή, ο Μισίμοβιτς έπιασε το δυνατό σουτ όμως ο Μανιάτης απομάκρυνε με το κεφάλι πάνω στην γραμμή. 
Στο 33', η Ελλάδα είχε και δεύτερο δοκάρι, όταν μετά από προσπάθεια του Γκέκα μέσα στην περιοχή, ο Βασίλης Τοροσίδης έπιασε το δυνατό σουτ όμως η μπάλα πέρασε άουτ κι αφού πρώτα βρήκε και στο οριζόντιο δοκάρι του Μπέγκοβιτς. 
Στην επανάληψη η Εθνική συνέχισε να έχει την κατοχή χωρίς να απειλείται από τους αντιπάλους της και μάλιστα στο 78' έχασε νέα τεράστια ευκαιρία με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Μπέγκοβιτς όμως ο τερματοφύλακας της Βοσνίας πραγματοποίησε εκπληκτική απόκρουση.
Η εθνική πίεσε στα τελευταία λεπτά για το πολυπόθητο γκολ όμως αυτό δεν ήρθε ποτέ με 0-0 να παραμένει μέχρι  το τελευταίο σφύριγμα.
Με αυτή την ισοπαλία η Βοσνία έχει, πλέον, σαφές προβάδισμα για την πρώτη θέση, αν αναλογιστεί κανείς το πλεονέκτημα της ρεβάνς στην έδρα της, αλλά και τη διαφορά γκολ που παίζει καθοριστικό παράγοντα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 
Αυτό που πρέπει να κάνει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, είναι να κερδίσει όλα της τα παιχνίδια, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Τρίτη (16/10) κόντρα στη Σλοβακία.
Σε αυτή της την προσπάθεια ο Στέλιος Μαλεζάς δεν θα δώσει το «παρών», αφού θα μείνει εκτός 15 περίπου ημέρες, λόγω της θλάσης που υπέστη στον οπίσθιο μηριαίο. 

ΕΛΛΑΔΑ (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μαλεζάς (66΄ Καραγκούνης), Τζιόλης, Κατσουράνης, Μανιάτης (79΄ Μήτρογλου), Φορτούνης, Σαμαράς, Γκέκας (57΄ Σαλπιγγίδης).

ΒΟΣΝΙΑ (Σάφετ Σούσιτς): Μπέγκοβιτς, Σπάχιτς, Βράνιες, Μούιντζα, Σαλίχοβιτς, Λούλιτς (74΄ Στεβάνοβιτς), Ζαχίροβιτς, Μεντούνιανιν (74΄ Ίμπρισιτς), Μισίμοβιτς, Ιμπίσεβιτς, Τζέκο.

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου (3 αγώνες) 
Βοσνία 7 (12-2)
Σλοβακία 7 (5-2)
Ελλάδα 7 (4-1)
Λιθουανία 4 (3-3)
Λετονία 0 (3-8)
Λιχτενστάιν 0 (1-12)  

Η επόμενη (4η) αγωνιστική  
Βοσνία / Ερζεγοβίνη – Λιθουανία (21:00)
Λετονία - Λιχτενστάιν (21:00)
Σλοβακία - Ελλάδα (21:30, Mega - OTEsport)

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Ο Σέζος στο Παναιτωλικός – ΑΕΛ

Ο Θανάσης Σέζος της ΕΠΣ Κιλκίς ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει τη δευτεριάτικη αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.
Αυτό θα είναι μόλις το 11ο παιχνίδι του συγκεκριμένου διαιτητή στην κατηγορία, πρώτο του φετινό, και είναι ενδεικτικό ότι στο παρελθόν δεν έχει διευθύνει ματς των «βυσσινί» (ήταν πάντως 4ος στην περσινή αναμέτρηση των «βυσσινί» στην Κομοτηνή με αντίπαλο τον Πανθρακικό).

Τρία και λίγα ήταν!!

Με γκολ των Δεινόπαπα στο 36’, Καρανίκα στο 87’ και Ζεκίνια στις καθυστερήσεις, η ΑΕΛ πήρε μια δίκαιη πέρα για πέρα νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου με 3-0 μπροστά σε 10.000 κόσμο. Εκπληκτική ατμόσφαιρα από τον υπέροχο κόσμο της «Βασίλισσας» που έδειξε πως αξίζει να αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκα.
Το σκορ άνοιξε στο 36΄ο Θανάσης Δεινόπαπας με κεφαλιά μετά από ωραία σέντρα του Τσίγκα και στο 87΄ο Νίκος Καρανίκας με κεφαλιά «ψαράκι» πέτυχε το 2-0 μετά από ωραία ενέργεια του Ζεκίνια.
Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ζεκίνια ο οποίος είχε δύο δοκάρια (24΄, 47΄) και με άψογο πλασέ μετά από πάσα του Χασομέρη διαμόρφωσε το τελικό 3-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των «βυσσινί».

Διαιτητής: Τριαντάφυλλος Τίκας (Καρδίτσας)
Βοηθοί:
Αστέριος Πατσιάς (Μακεδονίας) Δημήτρης Βαφειάδης (Καρδίτσας)
4ος:
Νίκος Τεβεκέλης (Μακεδονίας)
ΑΕΛ (Μ. Ζιώγας): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας (66’ λ.τρ. Γιώτας), Δεινόπαπας (86’ Χασομέρης), Ζεκίνια, Τσιμπάμπα (61’ Καρανίκας), Τσίγκας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Γ. Βαζάκας): Γκίτκος, Στουρνάρας, Κατσιαρός, Πινδώνης, Παλαιολόγος, Ανιέτε (46’ Τσιάτσιος), Ογιαρμπίντε, Γενγκά (85’ Γαλάνης), Μπολάτι (66’ λ.τρ. Πετρόφ), Γόγολος, Μπακαγιόκο.

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Η 20άδα με Ολυμπιακό Βόλου

Με απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων ολοκλήρωσε η ΑΕΛ την προετοιμασία της για τον αυριανό (Πέμπτη 11/10, 19:00) αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου στο AEL FC ARENA για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Στη διάθεση του Μιχάλη Ζιώγα δεν βρίσκονται οι τραυματίες Μπλέντι, Χατζής, και ο Πότσι που διανύει το τελικό στάδιο αποκατάστασης του.
Φυσικά και δεν μπορεί να υπολογίζει και στον Στυεφάν Γκοντά, αφού παραμένει άλυτο το θέμα του συμβολαίου του Ρομέου, που έστω και τυπικά διατηρεί μία θέση ξένου στην ομάδα της ΑΕΛ.
Ο Μιχάλης Ζιώγας λοιπόν πήρε μαζί του (η αποστολή αναχώρησε για τον Πλαταμώνα όπου και θα διανυκτερεύσει) τους εξής παίκτες: 
Σέρεμετ, Πρίφτης, Παγώνης, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Γιώτας, Σκόνδρας, Καρανίκας, Σκούπρας, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας, Μάγγος, Δεινόπαπας, Ζεκίνια, Χασομέρης, Πόνσε, Ζουρούδης, Τσίγκας, Τσιμπάμπα, Φρανκού. 
Ουσιαστικά αναφερόμαστε ακριβώς στην ίδια αποστολή που πριν από μερικές ημέρες ταξίδεψε στα Γιαννιτσά…

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Ο Τίκας στο AEL FC ARENA

Ο Καρδιτσιώτης, Τριαντάφυλλος Τίκας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Πέμπτης στο AEL FC ARENA, ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Ολυμπιακό Βόλου, ένας διαιτητής που έχει διευθύνει πέρυσι οκτώ ματς της Football league, τα περισσότερα στην καριέρα του.
Φέτος θα είναι η τέταρτη χρονιά στη συγκεκριμένη κατηγορία και το ματς της Πέμπτης το πρώτο που θα διευθύνει για την ΑΕΛ. 

Τα εισιτήρια με Ολυμπιακό Βόλου

Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου (Πέμπτη 11/10, 19:00) στο AEL FC ARENA θα διατίθενται από το Vissini Store αύριο Τρίτη από τις 5μ.μ. έως τις 9μ.μ., την Τετάρτη από 10π.μ. έως 8μ.μ., και ανήμερα του αγώνα από τις 10π.μ. έως τις 4μ.μ. και ακολούθως από τα εκδοτήρια του γηπέδου στις ακόλουθες τιμές:
Θύρες 11/12/23: 7 ευρώ
Θύρες: 3-4/5/6-7/8/9-10: 15 ευρώ
Θύρες 16/17/19/20: 18 ευρώ
Θύρα 18 VVIP: 30 ευρώ
Επίσης διατίθενται παιδικά εισιτήρια στην τιμή των 5 ευρώ.

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Αναγέννηση Γιαννιτσών-ΑΕΛ 2-0

Τραγική εμφάνιση για την ΑΕΛ στο γήπεδο των Γιαννιτσών και δίκαια γνώρισε μία ακόμη ήττα με 2-0 από την Αναγέννηση.
Οι "βυσσινί" παρουσιάστηκαν αγνώριστοι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, μία ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, χωρίς καμία συνοχή στις γραμμές της, και με πάρα πολλά λάθη κυρίως στην άμυνα.
Το σημερινό σύνολο δεν έμοιαζε με ομάδα, με τον Μιχάλη Ζιώγα να έχει ευθύνες για αυτή την εικόνα.
Τα γκολ για την ομάδα των Γιαννιτσών πέτυχε στο 74ο λεπτό ο Ιορδανίδης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και στο 90ο λεπτό ο Φελίπε
Αναγέννηση Γιαννιτσών: Λαμπάκης, Καρπαθάκης, Σερέτης, Φελίπε (93' Σιδηρόπουλος), Σπαθάρας, Καρακάσογλου, Ιορδανίδης, Στεφανίδης, Τσιάμης, Κυριακίδης, Ταβάρες.
ΑΕΛ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Γιώτας (78' Τσίγκας), Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Καρανίκας, Πόνσε (65' Θ. Μάγγος), Δεινόπαπας, Ζεκίνια, Τσιμπάμπα (46' Ζουρούδης).

ΚΙΣΣΑΒΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΛΑΤΑΝΟΥΛΙΩΝ 3-1!

Συνεχίστηκε σήμερα το πρωτάθλημα της β' ΕΠΣΛ με την διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής.
Ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση ο Κίσσαβος Συκουρίου κέρδισε την ομάδα του Ηρακλή Πλατανουλίων με σκορ 3-1.  
Μια νίκη που διατηρεί τους «κιτρινόμαυρους» του Βαγγέλη Μάνου σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.
Μόλις στο 5′ τα Πλατανούλια πέρασαν μπροστά στο σκορ με κεφαλιά του Δαούτη χάνοντας και νέα μεγάλη ευκαιρία στο 15ο λεπτό να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με την κεφαλιά του Ματράκη να περνά ελάχιστα άουτ δίπλα από το δοκάρι του Πετγαζλή.
Ο Κίσσαβός στη συνέχεια ανέβασε ρυθμούς και έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Κορδέλα όπου από κοντά σε κενή εστία πλάσαρε άουτ αλλά και με τους Γκίνο και Νεμπεγλέρα. 
Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το 0 –1.
Ο Κίσσαβος μπήκε ακόμα πιο δυνατά στο 2ο ημίχρονο αποφασισμένος να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και τα κατάφερε με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Άκη Νεμπεγλέρα όπου με δύο προσωπικά τέρματα έδωσε προβάδισμα στον Κίσσαβο. 
Το πρώτο γκολ ήρθε στο 60ο λεπτό με σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή και το δεύτερο στο 80ο με πλασέ εντός περιοχής. Ο χορός των γκολ έκλεισε στις καθυστερήσεις με γκολ του Γιώργου Χατζηλαδά μετά από ασίστ του Καραποστόλη.

Οι Συνθέσεις
Κίσσαβος Συκουρίου (Bαγγέλης Μάνος): Πετγαζλής, Αγγέλης, Γκρέτσης, Καραποστόλης Α, Γκίνος, Γκανάτσιος, Νεμπεγλέρας, Παλαμίδας (45′Βαρσάμης) Καραποστόλης Σ, Στογιάννης(30′Χατζηλαδάς) Κορδέλας(70′ Γκαντόγλου).

ΠΛΑΤΑΝΟΥΛΙΑ: Μανώλης (50΄λ.τ Ζέρμας), Γκάντης Χ., Γκανάτσιος Ματράκης Κ., Δαούτης, Ζαμπόγιας, Αντωνίου, Αλεξούλης, Ματράκης Γ., Τσοπάνογλου, Μητούλας Μ. (65΄ Μητούλας Αγ.).

Διαιτητική Τριπλέτα
Κυρίτσης, Ντούρμα Σ., Τσιτσιρίκας


Τα αποτελέσματα
Δελέρια-Στεφανόβουνο  0-1
Αστέρας Τυρνάβου-Γόννοι  0-1
Πελασγιώτιδα-Χειμάδι  2-2
Ν. Πολιτεία-Αιγάνη  2-1
Σ.Σ. Ραψάνης-Καλύβια  2-0
Συκέα-Δυναμό  1-0
Συκούριο-Πλατανούλια  3-1
Άρης Λάρισας-Ακαδημία Τυρνάβου  2-0

Η βαθμολογία (4η αγωνιστική):
1. Συκέα 9-1  12
2. Συκούριο 10-6  10
3. Ν. Πολιτεία 12-4  9
4. Άρης Λάρισας 13-7  9
5. Στεφανόβουνο 5-4  7
6. Χειμάδι 7-6  6
7. Πελασγιώτιδα 6-5  6
8. Ακαδημία Τυρνάβου 6-7  5
9. Δυναμό 6-10  4
10. Γόννοι 1-4  4
11. Σ.Σ. Ραψάνης 5-9  3
12. Δελέρια 4-7  3
13. Αιγάνη 5-7  2
14. Πλατανούλια 8-12  2
15. Αστέρας Τυρνάβου 5-7  2
16. Καλύβια 3-9  0
*Τα Καλύβια ξεκίνησαν με -2 βαθμούς.

Επόμενη αγωνιστική (14/10, 11.00)
Ν. Πολιτεία-Πελασγιώτιδα
Καλύβια-Πλατανούλια
Δυναμό-Σ.Σ. Ραψάνης
Γόννοι-Συκούριο
Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση-Συκέα
Ακαδημία Τυρνάβου-Αστέρας Τυρνάβου
Αιγάνη-Δελέρια
Χειμάδι-Άρης Λάρισας

Grand Prix Ιαπωνίας: Νικητής ο Φέτελ

Την τρίτη φετινή νίκη του και δεύτερη διαδοχική πήρε ο Σεμπάστιαν Φέτελ στο ιαπωνικό Grand Prix της Formula 1, το οποίο διεξήχθη στην πίστα της Σουζούκα.
Ο Γερμανός δις παγκόσμιος πρωταθλητής της Red Bull άφησε στις επόμενες δύο θέσεις τους Φελίπε Μάσα (Φεράρι) και Καμούι Κομπαγιάσι (Ζάουμπερ) και, εκμεταλλευόμενος την εγκατάλειψη του -πρωτοπόρου στην κατάταξη των οδηγών- Φερνάντο Αλόνσο λίγο μετά την εκκίνηση, πλησίασε τον Ισπανό στους τέσσερις βαθμούς ενώ απομένουν πέντε αγώνες για την «αυλαία» της σεζόν. 

Αναλυτικά η κατάταξη:
1. Φέτελ, Red Bull
2. Μάσα, Ferrari
3. Κομπαγιάσι, Sauber
4. Μπάτον, McLaren
5. Χάμιλτον, McLaren
6. Ραϊκόνεν, Lotus
7. Χούλκενμπεργκ, Force India
8. Μαλδονάδο, Williams
9. Γουέμπερ, Red Bull
10. Ρικιάρντο, Toro Rosso
11. Σουμάχερ, Mercedes
12. Ντι Ρέστα, Force India
13. Βερνιέ, Toro Rosso
14. Σένα, Williams
15. Γκροσεάν, Lotus
16. Κοβαλάινεν, Caterham
17. Γκλοκ, Marussia
18. Πετρόφ, Caterham
19. Ντε λα Ρόσα, HRT

Βαθμολογία πιλότων:
1. Αλόνσο, 194
2. Φέτελ, 190
3. Ραϊκόνεν, 157
4. Χάμιλτον, 152
5. Γουέμπερ, 135
6. Μπάτον, 131
7. Ρόσμπεργκ, 93
8. Γκροσεάν, 82
9. Μάσα, 69
10. Πέρες,65
11. Κομπαγιάσι, 50
12. Ντι Ρέστα, 44
13. Σουμάχερ, 43
14. Χούλκενμπεργκ, 37
15. Μαλδονάδο, 33
16. Σένα, 25
17. Βερνιέ, 8
18. Ρικιάρντο, 7

Βαθμολογία κατασκευαστών:
1. Red Bull, 325
2. McLaren, 283
3. Ferrari, 263
4. Lotus- Renault, 239
5. Mercedes, 136
6. Sauber, 115
7. Force India, 81
8. Williams, 58
9. Toro Rosso, 15 

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Με κόσμο στα Γιαννιτσά

Την πρώτη τους εκδρομή για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα πραγματοποιήσουν την Κυριακή οι φίλαθλοι της ΑΕΛ που θα βρεθούν στα Γιαννιτσά.
Μετά την σύσκεψη με την διοίκηση της ομάδας των Γιαννιτσών την διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ και της αστυνομίας αποφασίστηκε να δοθούν στους φιλάθλους μας 500 εισητήρια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει – ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης στα Γιαννιτσά με την τοπική Αναγέννηση – ότι οι φίλοι της ομάδας μας θα φιλοξενηθούν στο πέταλο του Κλειστού Γυμναστηρίου χωρητικότητας 500 ατόμων. 
Τα εισιτήρια τιμώνται προς 10 ευρώ και θα διατίθενται από παρακείμενο εκδοτήριο.»