Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

17-06-2013 MONSTERS PRE-CAMPING PARTY

Η ομάδα μας για μία ακόμη φορά στην ιστορία της περνάει δύσκολες στιγμές, αλλά ο φόβος και η λιγοψυχία δεν είναι χαρακτηριστικό του λαού μας. Εμείς είμαστε η ΑΕΛ και εμείς για ακόμη μια φορά θα φροντίσουμε να την επαναφέρουμε εκεί που της αξίζει. Με κάθε τρόπο πρέπει να παραμένουμε ζεστοί, έτοιμοι, ενωμένοι και δυνατοί στις επάλξεις για τους αγώνες που θα χρειαστεί να δώσουμε. 
Την Πέμπτη 20/6/2013 ο Σύνδεσμος διοργανώνει στο Αισθητικό άλσος πάρτι πριν τον ερχομό του 6ου MONSTERS Camping. Στη δική μας ΑΕΛ δεν υπάρχει μιζέρια και κλάψα. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όσους θελήσουν να πάρουν γερές δόσεις από ΑΕΛ και MONSTERS.
Τα όνειρα πολλά... Η υπομονή μεγάλη...
 ΑΕΛΑΡΑ μου βασίλισσα θα ξαναγίνεις πάλι!
 
MONSTERS - GATE 1

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

«ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ»

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων Monsters, με αφορμή τη συνέχεια διακίνησης σεναρίων αγοράς ΑΦΜ άλλων ομάδων από την ΠΑΕ ΑΕΛ, ως λύση σωτηρίας. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση Monsters: 
Τις τελευταίες ώρες , συνεχίζεται η διακίνηση σεναρίων αγοράς ΑΦΜ από άλλες ομάδες , ως λύση σωτηρίας στα προβλήματα της ΑΕΛ. Ξεκαθαρίζουμε σε όσους απεργάζονται τέτοια σενάρια, ιδιαίτερα δε στον απόντα , πως θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ. Δεν είναι δυνατό να αποδεχθούμε σενάρια που προσβάλλουν την ιστορία της ΑΕΛ και αλλοιώνουν την ηθική της ταυτότητα και την ιδεολογία της.Είμαστε ταγμένοι στη διαφύλαξη των εμβλημάτων της Ομάδας και δε θα αφήσουμε ΚΑΝΕΝΑΝ να τα κουρελιάζει με το έτσι θέλω... Υπενθυμίζουμε σε όλους πως: Η ΑΕΛ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ , ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ.
MONSTERS 1982-KEEP THE FAITH.

Βυσσινί μονόδρομος

Ο Σύνδεσμος ΑΕΛ Athens club έβγαλε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με την επόμενη ημέρα της ομάδας: 
Ο Σύνδεσμός μας χαιρετίζει και στηρίζει την ομόφωνη και ξεκάθαρη απόφαση του ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ και τάσσεται στο πλευρό του Σωματείου σε αυτές τις κρίσιμες για το μέλλον της ΑΕΛ ώρες.
Είμαστε σίγουροι ότι τα μέλη του ΔΣ δεν θα λυγήσουν από τις πιέσεις που τους ασκούνται (ακόμα και σε οικογενειακό και προσωπικό επίπεδο…) και θα παραμείνουν πιστοί στα θεσμικά τους καθήκοντα. Στα καθήκοντα του θεματοφύλακα του πυρήνα των Αξιών της ΑΕΛ που δεν επιδέχονται ούτε συμβιβασμούς, ούτε εκπτώσεις.
Οι προσπάθειες για την απόκτηση νέου ΑΦΜ και την δημιουργία μιας άλλης «ΑΕΛ», ενός εκτρώματος που θα είναι συνεπές με το «επιχειρηματικό» ήθος και την έως τώρα συμπεριφορά του «μεγαλομετόχου» Πηλαδάκη, θα είναι συνεπές με τον βόρβορο του «ελληνικού» ποδοσφαίρου» και την νοοτροπία της λαμογιάς που το κατατρέχει αλλά θα είναι εντελώς ξένο με τις αξίες που πιστεύουμε ότι διακρίνουν την ΑΕΛ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΛΕΒΕΝΤΙΑ) και σε περίπτωση πραγματοποίησης θα τις απειλήσει άμεσα με αφανισμό.
ΤΕΤΟΙΟ Η΄ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ!
Η ανακοίνωση του ΔΣ του Σωματείου της 07 Αυγούστου 2012 που απέρριπτε από τότε ακόμα, παρόμοια σενάρια και που μέλη του Συνδέσμου μας στήριξαν απόλυτα με την ιδιότητα του μέλους του Σωματείου, είναι η καλύτερη απάντηση σε φερέφωνα και υποτακτικούς που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην εξυγίανση των οικονομικών και την σωτηρία από χρεωκοπία του Πηλαδάκη, αδιαφορώντας για την αξιακή και ηθική χρεοκοπία που θα προκαλέσει στην ΑΕΛ..
ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ «ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ» ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ ΑΕΛ!
Ο Πηλαδάκης είχε κέρδη στις πλάτες της ΑΕΛ που τώρα είναι καταχρεωμένη. Πρέπει να πληρώσει τα χρέη του και να εξαφανιστεί. Αυτή είναι η επίσημη θέση του ATHENS CLUB από τον Φεβρουάριο του 2012.
Τότε ακόμη που σχεδόν όλοι έδιναν «ψήφο ανοχής», προσδοκώντας άνοδο στην SL και στήριζαν ηθελημένα ή αθέλητα τον «ηθικολόγο μετανάστη» της Ζάμπια.
Τότε που οι καιροσκόποι εκφραστές και «καθοδηγητές» τους ΑΕΛικού αισθήματος και αφ’ υψηλού τιμητές των πάντων (που τώρα του ζητούν  υποκριτικά να φύγει…) παρατηρούσαν σιωπηρά και επέκριναν υπόγεια και ύπουλα την επίσκεψη του Συνδέσμου στα γραφεία του στην Γλυφάδα.
Τους παραπέμπουμε στην κρίση των σκεπτόμενων Οπαδών που θα τους δώσει την πραγματική τους θέση στην ΑΕΛική Ιστορία.
Μπροστά σε αυτά κάθε αναφορά στα αγωνιστικά ζητήματα της φετινής χρονιάς είναι ανούσια.
Μόνη πνοή ελπίδας τα ερασιτεχνικά τμήματα του Σωματείου, τους Αθλητές και τους υπεύθυνους των οποίων συγχαίρουμε δημόσια για τις προσπάθειες και τις επιτυχίες τους την φετινή χρονιά.
Ξεχωριστή αναφορά στην καλαθοσφαιρική ΑΕΛ που πέτυχε μια παλικαρίσια άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία και μόνο ελπίδες μας δίνει το χτίσιμο και ο τρόπος λειτουργίας της.
Συνεχίστε να αγωνίζεστε ΑΕΛικά και να χαράζετε πορεία, το βυσσινί μονοπάτι που ανοίξατε με τόσες δυσκολίες, αύριο θα είναι μονόδρομος ακόμα και για αυτούς που έως τώρα σας χλεύαζαν.
Σ.Φ. ΑΕΛ ATHENS CLUB 1998

Ανακοίνωση του Σ.Φ. Αλκαζάρ

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΛΚΑΖΑΡ με τίτλο "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ... ΤΕΛΟΣ" με αφορμή τα σενάρια που ακούγονται για το μέλλον της ΑΕΛ. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σ.Φ ΑΛΚΑΖΑΡ:
«Ως οργανωμένοι έχουμε υποχρέωση να ενημερώσουμε – ξυπνήσουμε τον κόσμο της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ για τα δρώμενα γύρω από το ιδιοκτησιακό κομμάτι της ΑΕΛ. 
Η υπομονή μας, ομολογουμένως, έχει ξεπεράσει κάθε όριο και αυτό για να δούμε μέχρι ποιο σημείο μπορεί να φτάσει ο κάθε άσχετος που συζητάει στο καφενείο χωρίς να αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της κατάστασης, ο κάθε ιντερνετάκιας που απλώς βολεύεται με τέτοιου είδους παιχνίδια μπροστά από το πληκτρολόγιο, ακόμα και οι δημοσιογράφοι οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να γράψουν χίλιες δυο μ@λ@κίες προκειμένου να γεμίσουν μία κόλλα χαρτί. Καλά θα κάνει ο καθένας να σκεφτεί πολύ σοβαρά το τι γράφει στα site, τι λέει σε ραδιοφωνικές εκπομπές και οι δημοσιογράφοι που είχαν βγει κόντρα σε ίδιες περιπτώσεις με προηγούμενες διοικήσεις (Παπανικολάου – Μπατατούδη) να πράξουν το ίδιο αλλιώς θα πρέπει να είναι έτοιμοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Το παραμύθι με τα Α.Φ.Μ.,τους νέους ιδιοκτήτες και διάφορα άλλα σενάρια ηλίθιου και αργόσχολου λαρισινού κουτσομπολιού να σταματήσουν. 
Μ@λ@κες δεν είμαστε. 
Όλο το νταλαβέρι γίνεται για το AEL FC KLARINA, γιατί μόνο τέτοια κάνουμε από τότε που φυλακιστήκαμε εκεί μέσα,το οποίο δεν μας αντιπροσωπεύει μιας και είμαστε “ενάντια στο σύγχρονο ποδόσφαιρο”. Η θέση της ερασιτεχνικής – μητρικής ΑΕΛ μας βρίσκει σύμφωνους. Η βοήθεια και η αμέριστη συμπαράσταση μας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη,πράγμα που έχει αποδειχτεί εμπράκτως. Θα αγωνιστούμε ανιδιοτελώς ως ορκισμένα πιστοί στρατιώτες για το καλό της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ». Υ.Γ: Είναι η τελευταία φορά που αναγκαζόμαστε να ενεργήσουμε αντίθετα στη φιλοσοφία μας,δηλαδή να μιλήσουμε. Στο εξής θα κάνουμε πράξη τη γνωστή σε όλους λαϊκή ρήση: «ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΕΙ ΛΟΓΟΣ, ΠΙΠΤΕΙ ΡΑΒΔΟΣ»

MONSTERS «ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων Monsters, με τίτλο «ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ...» με αφορμή τα σενάρια που ακούγονται για αγορά ΑΦΜ από την ΑΕΛ. Αναλυτικά η ανακοίνωση Monsters: 
Μέχρι χθες στα ποδοσφαιρικά στέκια της Λάρισας , ακούγονταν ψίθυροι και φήμες για αγορά ΑΦΜ , παράλληλες ΑΕΛ(!) , πτώση στη Γ’. Σήμερα οι ψίθυροι έγιναν διαπραγματεύσεις , οι φήμες συζητήσεις. Γνωρίζουμε καλά πως δεν μπορούμε να παρέμβουμε-επέμβουμε σε διαπραγματεύσεις-κινήσεις που αφορούν ομαλή πώληση-μεταβίβαση της ΠΑΕ. Όταν όμως παίζεται και παζαρεύεται η ιστορία της Ομάδας και ποδοπατείται ο σεβασμός προς αυτήν και τον κόσμο της τότε επιβάλλεται να παρέμβουμε και να είμαστε αμείλικτοι κριτές όποιας κίνησης. Και ένα είναι σίγουρο: δε θα ανεχθούμε στην πλάτη της ΑΕΛ και του λαού της παιχνίδια εξουσίας από κανέναν.
ΚΑΛΟΥΜΕ λοιπόν όλους όσοι εμπλέκονται σε τέτοιου είδους σενάρια , είτε λέγονται Πηλαδάκης-Τσακμακίδης είτε ερασιτεχνική να βγουν και να πουν ΔΗΜΟΣΙΑ και ΞΕΚΑΘΑΡΑ τις σκέψεις και τις απόψεις τους και να δημοσιοποιήσουν τυχόν συζητήσεις , οι οποίες αφορούν το μέλλον της Ομάδας , δίνοντας ταυτόχρονα στον κόσμο της ΑΕΛ τις απαραίτητες εξηγήσεις. Αν δεν το πράξουν αυτό θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ και να είναι σίγουροι και οι μεν και οι δε ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ.
Υγ. Να μην ξεχνούν πως η ΑΕΛ είναι ΜΙΑ , ΕΝΙΑΙΑ και ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ…
MONSTERS-1982 KEEP THE FAITH