Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Στα ημιτελικά του κυπέλλου Γ' εθνικής η ΑΕΛ!!

Την προκρισή της στα ημιτελικά του Κυπέλλου, έστω και στην παράταση, πήρε η ΑΕΛ που επικράτησε στην Κοζάνη της τοπικής ομάδας με 2-1. 
Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε αρκετές φάσεις με την Κοζάνη να μπαίνει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο ενώ η ΑΕΛ εμφανίστηκε νωχελική με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να δημιουργήσει φάσεις και να μην μπορεί να απειλήσει την εστία της Κοζάνης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι  στην πρώτη τους αξιόλογη επίσκεψη στην εστία των «βυσσινί» να ανοίξουν το σκορ. 
Συγκεκριμένα, στο 43' ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, υπέρ της Κοζάνης, για χέρι μέσα στην περιοχή.  
Την εκτέλεση, ανέλαβε ο Καραμπατζάκης, που κέρδισε τον Σικαλιά και έκανε το 1-0, σκορ που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΛ μπήκε από την αρχή δυνατά με σκοπό να ισοφαρίσει, κάτι που κατάφερε μόλις ένα λεπτό με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, όταν ο Νεμπεγλέρας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1. 
Από το σημείο εκείνο κι έπειτα το συγκρότημα του Γιώργου Στράντζαλη ανέβασε στροφές με στόχο την επίτευξη του δεύτερου τέρματος, κάτι που θα μπορούσε να είχε γίνει στο 74΄όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κόιτς ο Γκούρτσας δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.  
Στο 88' ο Μπλέντι σούταρε έξω από την περιοχή, με τους αμυντικούς της Κοζάνης να διώχνουν πάνω στην γραμμή, ενώ στην συνέχεια, χτύπησε και στο δοκάρι, μετά από προσπάθεια του Καραμπατζάκη για να διώξει, χάνοντας έτσι μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει το γκολ και να πάρει το παιχνίδι. 
Ευκαιρία έχασε και ο Μήτσης, στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, όταν δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά. 
Τελικά, το παιχνίδι, στην κανονική του διάρκεια έληξε με σκορ 1-1 με τις δύο ομάδες, να παν στην παράταση. 
Με την έναρξη της παράτασης, το γκολ ήρθε τελικά για την ομάδα της Λάρισας με αυτογκόλ του Κάλφα στο 96’.  
Στην συνέχεια οι «βυσσινί» έλεγξαν τον ρυθμό του αγώνα και κράτησαν το υπερ τους αποτέλεσμα που τους οδηγεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και τον ημιτελικό με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα σε διπλά παιχνίδια. 

Διαιτητές: Μπαλατσούκας,Τίκας(Θεσπρωτίας), Γεωργάρας (Άρτας)

ΚΟΖΑΝΗ (Βασίλης Παπαδόπουλος): Αμπατζίδης, Στεργιόπουλος, Τραυλός, Βασιλίεβιτς, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Τσικόπουλος Ι. (69΄ Προβίδας), Μπουλγκουρίδης, Πιπινίκας (90+: Χαματάϊ), Ταφαρλής (103΄ Ντεμιράϊ), Τσικόπουλος Η. 

ΑΕΛ (Γιώργος Στράντζαλης): Σικαλιάς, Καρανικάς, Μήτσης, Σιάκκας, Ρούσσης, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (30΄ Παπαϊωάννου - 51΄ Κόιτς), Αραμπατζής (10΄ Σαββίδης), Στεφανίδης, Γκούρτσας, Μπλέντι.

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Με 20 στην Κοζάνη

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Μητσιμπόνας» ολοκλήρωσε η ΑΕΛ την προετοιμασία της για τον αυριανό (Κυριακή 29/12) αγώνα στην Κοζάνη με την τοπική ομάδα (17:30) για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής. 
Ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Στράντζαλης, έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας αφού επέστρεψαν Κυριακίδης και Σαββίδης.
Έτσι η αποστολή απαρτίζεται από τους: Σικαλιά, Καρακούτση, Νεμπεγλέρα, Καρανίκα, Αραμπατζή, Σιάκκα, Στεφανίδη, Ρούσση, Μήτση, Γκούρτσα, Βοσκόπουλο, Πλιάγκα, Μπλέντι, Σαββίδη,Τζουμάκη, Κόιτς, Παπαϊωάννου, Πατινιώτη, Αγτζίδη, και Κυριακίδη.

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Ο Μπαλατσούκας στο Κοζάνη - ΑΕΛ

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της Γ' Εθνικής, που θα γίνει την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013. 
Στο παιχνίδι της Κοζάνης με την ΑΕΛ, ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Μπαλατσούκας του συνδέσμου Θεσπρωτίας, με βοηθούς τους Δημήτρη Τίκα του ίδιου συνδέσμου και Δημήτρη Γεωργαρά του συνδέσμου Άρτας.
Παρατηρητής θα είναι ο Φώτης Σιδηρόπουλος από την Ε.Π.Σ. Καστοριάς. 
Ο κ. Μπαλατσούκας πρόσφατα είχε διευθύνει την αναμέτρηση του Τυρνάβου με τον Ηρακλή στο στάδιο Αλκαζάρ, που είχε βρει νικήτρια την ομάδα του Άγγελου Διγκόζη με 1-0.

MONSTERS: Εκδρομή στην Κοζάνη

Ο ΣΦ MONSTERS διοργανώνει εκδρομή στη Κοζάνη για τον αγώνα κυπέλλου της Κυριακής 29-12-2013 με την Κοζάνη.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι το Σάββατο 28-12-2013 στα γραφεία του Συνδέσμου 7-10 μ.μ. (Περραιβού 8)

Η ΑΕΛ σε "Αρωγή" και Γηροκομείο

Συναισθανόμενη τη μεγάλη κοινωνική της ευθύνη –που απορρέει από την άμεση σύνδεσή της με την πόλη της Λάρισας – η ΑΕΛ, από την αρχή της σεζόν, επιδιώκει να στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της όσους συνανθρώπους μας το έχουν ανάγκη και μέσα από μια σειρά δράσεων να δίνει το παράδειγμα της ευαισθητοποίησης και της αλληλεγγύης.
Μέσα στην ξεχωριστή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι μέρες των Χριστουγέννων, η ΑΕΛ επέλεξε να επισκεφθεί δύο ιδιαίτερες κοινωνικές ομάδες για να στείλει μήνυμα συμπαράστασης, με την ευχή να γίνει πράξη από όλους μας όχι μόνο στις γιορτές, αλλά κάθε μέρα του χρόνου.
Η αρχή έγινε από το Κέντρο Αποκατάστασης «Αρωγή»  στη Νίκαια, όπου αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ομάδας μας επισκέφθηκε συνανθρώπους μας όλων των ηλικιών, που δίνουν τον δύσκολο προσωπικό τους αγώνα για να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να βελτιώσουν την ποιότητα την καθημερινής τους ζωής. Τα αναμνηστικά δώρα, η ανταλλαγή ευχών, και – πάνω απ’ όλα – η ανθρώπινη επαφή δημιούργησαν ένα κλίμα έντονων συναισθημάτων, όπου συνυπήρχαν η χαρά και η συγκίνηση.
Εξίσου συγκινητική ήταν και η ατμόσφαιρα στο Γηροκομείο Λάρισας, όπου οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έγιναν δεκτοί με χειροκροτήματα από τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, στους οποίους μοίρασαν γλυκά και ευχές. Τα θερμά λόγια του Ηλία Κυριακίδη, ο οποίος μίλησε εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος, αποτύπωσαν απόλυτα το μήνυμα της ΑΕΛ για την ανάγκη να νοιαστούμε ειλικρινά και να αγκαλιάσουμε με ζεστασιά μια ιδιαίτερα ευαίσθητη κοινωνική ομάδα.

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Καστοριά – ΑΕΛ 0-2

Πρωταθλήτρια χειμώνα αναδείχτηκε η ΑΕΛ που πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της Καστοριάς της οποίας και επικράτησε με 2-0.
Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ «καθάρισε» το παιχνίδι και πήρε μία ακόμα εκτός έδρας νίκη, αυτή τη φορά στην παγωμένη Καστοριά.
Στο 7’ ο Στεφανίδης με διπλή προσπάθεια έκανε το 0-1, ενώ στο 34' ο Αραμπατζής με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 0-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος οι «βυσσινί» έριξαν ρυθμό, με την Καστοριά να προσπαθεί να γίνει απειλητική, αλλά ο Σικαλιάς όσες φορές χρειάστηκε, κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.
Στο ΟΑΚΑ Καστοριάς βρέθηκαν 2.000 φίλαθλοι, εκ των οποίων οι 400 ήταν από τη Λάρισα!! 


Καστοριά (Κορμαρής): Μουρζίδης, Σαββαΐδης, Κεφαλάς, Σουμέλας, Αναγνωστόπουλος, Ποπζαφίροφ, Βελλίδης (63’ Γεωργιάδης), Παναγιωτίδης, Αβραμίδης, Παπαδόπουλος (60’ Σολωμονίδης), Γανόλης (46’ Μαρτζάνας)

ΑΕΛ (Στράντζαλης): Σικαλιάς, Καρανίκας, Μήτσης, Σιάκκας, Ρούσσης, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (83’ Παπαϊωάννου), Αραμπατζής, Στεφανίδης, Γκούρτσας (73’ Κόιτς), Μπλέντι (88’ Πατινιώτης)

Αποτελέσματα
Καστοριά – Α.Ε.Λ  0-2
Πυρσός Γρεβενών - Πρέβεζα  2-1
Κεραυνός Θεσπρωτικού – Κάστορας  0-2
Δόξα Κρανούλας – Θεσπρωτός  1-3
Τηλυκράτης - Εθνικός Φιλιππιάδας  (0-3 α.α.)
Δόξα Πενταλόφου - Κοζάνη  0-2
Οδυσσέας Κορδελιού - Οικονόμος Τσαριτσάνης  3-2
Όλυμπος Κέρκυρας – Καμπανιακός  0-0


Βαθμολογία
1. Α.Ε.Λ  30
-------------------------------------------------
2. Οικονόμος Τσαριτσάνης  25
3. Καστοριά  22
4. Εθνικός Φιλιππιάδας  21
5. Οδυσσέας Κορδελιού  20
6. Κοζάνη  19
7. Καμπανιακός  18
8. Θεσπρωτός  18
-------------------------------------------------
9. Πυρσός Γρεβενών  17
10. Όλυμπος Κέρκυρας  14
11. Δόξα Πενταλόφου  13
12. Δόξα Κρανούλας  9
13. Κάστορας  9
14. Κεραυνός Θεσπρωτικού  7
15. Πρέβεζα  7
16. Τηλυκράτης -


Επόμενη αγωνιστική
Α.Ε.Λ - Ολυμπος Κέρκυρας
Δόξα Πενταλόφου - Πυρσός Γρεβενών
Πρέβεζα - Κεραυνός Θεσπρωτικού
Κοζάνη - Οδυσσέας Κορδελιού
Κάστορας - Δόξα Κρανούλας
Οικονόμος Τσαριτσάνης - Καστοριά
Θεσπρωτός - Τηλυκράτης (3-0 α.α.)
Εθνικός Φιλιππιάδας - Καμπανιακός

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

MONSTERS: Εκδρομή στην Καστοριά

Ο Σύνδεσμος διοργανώνει εκδρομή στην Καστοριά για τον αγώνα της Κυριακής 22-12-2013 με την Καστοριά.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι το Σάββατο 21-12-2013 στα γραφεία του Συνδέσμου 7-10 μ.μ. (Περραιβού 8).

Προβολή στο Σύνδεσμο
Συνεχίζουμε τις προβολές στον Σύνδεσμο και την Τρίτη 17/12 και ώρα 21.00 δείχνουμε την ταινία Cass παραγωγής 2008.Οι προβολές είναι ανοιχτές για όλο τον κόσμο της ομάδας, όπως ανοιχτό θα είναι και το μπαρ για την ενίσχυση του Συνδέσμου.

Στέφανε γερά...

OΣτέφανος ήταν εκεί. Το ίδιο και οι φίλοι και οι συμπαίκτες του. Τα παιδιά από τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Monsters, ο ΣΕΠ Νομού Λάρισας και τα μέλη του και η φυσικά η ΑΕΛ με το ποδοσφαιρικό της τμήμα και τα μέλη της διοίκησής της. Ήταν εκεί για να του κρατήσουν το χέρι και να του πουν ότι στον δύσκολο αγώνα που δίνει, δεν είναι μόνος.
Ο ποδοσφαιρικός αγώνας που έγινε στο Στάδιο Αλκαζάρ ήταν η αφορμή για να συσπειρωθούμε και να στείλουμε έμπρακτα το μήνυμα της αλληλεγγύης. Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν για την προσπάθεια πλήρους  αποκατάστασης της υγείας του Στέφανου Πράσινου, ο οποίος εκτός από οπαδός της ΑΕΛ είναι και ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής. Κι επειδή ο σκοπός είναι ιερός, τα αδιάθετα εισιτήρια θα συνεχίζουν να πωλούνται μέχρι εξαντλήσεώς τους.
Για την ιστορία, ο αγώνας έληξε με σκορ 5-3. Για την ΑΕΛ που αγωνίστηκε έχοντας στη σύνθεσή της ποδοσφαιριστές τόσο από την πρώτη ομάδα και όσο από των τμήμα των Κ-15 τα γκολ πέτυχαν οι Αγρόδημος, Γαρυφαλλόπουλος, Τζουμάκης, Τσουμακίδης και Μπλάτσας. Για τη μικτή ομάδα ΣΕΠ/ΣΦ Μόνστερς σκόραραν οι Σβερκούλης, Γκαλγκανόπουλος και Φαρμάκας.
Για την ΑΕΛ ο κος Στράντζαλης και ο κος Βασιλείου, προπονητής της ομάδας Κ-15, χρησιμοποίησαν τους: 
Παπαγιάννη, Πάνο, Αγρόδημο, Τζουμάκη, Γαρυφαλλόπουλο, Βαγενά, Λάιο, Μαστακούλη, Μακροβασίλη, Μακρή, Δίχρη, Σπύρου, Μεμάϊ, Νούσιο, Ακρίβο, Νικολακούλη, Τσιούτσια, Μπλάτσα, Μπόντε, Καραγιώργο, Αναστάση, Κωστομοίρη, Βαλαώρα, Σκρέκα, Τσουμακίδη, Μητρουλιά, Ζιώγα, Τσούπρο, Αναστασίου.
Με τον ΣΕΠ αγωνίστηκαν οι: 
Κουτσοκέρας, Μπακαρτζής, Κουτούμπας, Ελευθέρογλου, Μουστάκας, Τέας, Γκαλγκανόπουλος, Λιόλιος, Κίτσιος, Σβερκούλης, Νταλαμπύρας, Τσάκε, Παπακωνσταντίνου, Βάλλας.

Ο Τερετίδης στην Καστοριά

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της Γ' Εθνικής, που θα γίνει την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013.
Στο παιχνίδι της Κοζάνης με την ΑΕΛ, ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Μπαλατσούκας του συνδέσμου Θεσπρωτίας, με βοηθούς τους Δημήτρη Τίκα του ίδιου συνδέσμου και Δημήτρη Γεωργαρά του συνδέσμου Άρτας.
Παρατηρητής θα είναι ο Φώτης Σιδηρόπουλος από την Ε.Π.Σ. Καστοριάς

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό...

Ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετό για την ΑΕΛ να φτάσει σε άνετη νίκη επί του Οδυσσέα Κορδελιού στο Στάδιο Αλκαζάρ με 4-0 και να διατηρηθεί στην κορυφή του 2ου ομίλου με 27 βαθμούς έχοντας 9 νίκες σε 10 παιχνίδια.
Στο πρώτο μέρος οι «βυσσινί» είχαν την υπεροχή, αλλά όχι την ουσία, χάνοντας λίγες ευκαιρίες για να σκοράρουν, απέναντι σε έναν Οδυσσέα, που είχε παραταχθεί αμυντικά.
Και ενώ η εμφάνιση της ΑΕΛ προβλημάτισε στο πρώτο ημίχρονο, με την έναρξη της επανάληψης οι «βυσσινί» μπήκαν αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» το παιχνίδι.
Έτσι μόλις στο 47’ ο Μπλέντι με σουτ και ενώ η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς άνοιξε το σκορ για την ΑΕΛ.
Το 2-0 έκανε ο Γκούρτσας με κεφαλιά στο 49’ μετά από σέντρα του Μήτση. 
Στο 74’ ο Γκούρτσας πάλι με κεφαλιά, αλλά αυτή τη φορά από σέντρα του Καρανίκα πέτυχε το 3-0. 
Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Παπαϊωάννου με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Νεμπεγλέρα.
Περίπου 1.500 οπαδοί βρέθηκαν  στο γήπεδο αψηφώντας το δριμύ ψύχος και υποστήριξαν την ΑΕΛ σε όλη  την διάρκεια του αγώνα χωρίς ακραίες συμπεριφορές ακόμα και όταν το ματς ήταν στην ισοπαλία.
Στο γήπεδο βρέθηκαν και οι Τάσος Κυριάκος μαζί με τον Γ.Διευθυντή του Τυρνάβου Π.Τσιτσιμπή, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ.Αγοραστός, ο χρηματοδότης της ΑΕΛ Ευάγγελος Πλεξίδας, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Μιχάλης Ζιώγας.

Οι συνθέσεις
ΑΕΛ (Γιώργος Στράντζαλης): Σικαλιάς, Αραμπατζής (60' Καρανίκας), Μήτσης, Σιάκκας, Ρούσσης, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (70' Παπαϊωάννου), Σαββίδης, Στεφανίδης, Γκούρτσας (77' Τζουμάκης), Μπλέντι

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ (Θωμάς Βυρζαμάνης): Παπαϊωάννου, Νικολαΐδης, Κωτσαρής (77' Γιαννιώτης), Βασιλείου, Κομνηνάκης, Κουτσίδης, Βιλανάκης Κ. (63' Ποργιαζίδης), Αντωνιάδης, Καραχαλίδης (70' Μπέλης), Βιλανάκης Αγγ., Παπαδόπουλος 

Αποτελέσματα
Κοζάνη - Πυρσός Γρεβενών  3-0
Κάστορας - Πρέβεζα  2-0
Οικονόμος Τσαριτσάνης - Δόξα Πενταλόφου  3-1
Θεσπρωτός - Κεραυνός Θεσπρωτικού  2-1
Α.Ε.Λ - Οδυσσέας Κορδελιού  4-0
Εθνικός Φιλιππιάδας - Δόξα Κρανούλας  2-0
Καμπανιακός - Καστοριά  1-2
Όλυμπος Κέρκυρας - Τηλυκράτης  (3-0 α.α.)

Βαθμολογία
1. Α.Ε.Λ   36-4   27
2. Οικονόμος Τσαριτσάνης   23-8   25
3. Καστοριά   19-8   22
4. Εθνικός Φιλιππιάδας   16-5   18
5. Καμπανιακός   19-16   17
6. Οδυσσέας Κορδελιού   12-13   17
7. Κοζάνη   14-12   16
8. Θεσπρωτός   13-8   15
9. Πυρσός Γρεβενών   14-7   14
10. Δόξα Πενταλόφου   15- 16   13
11. Όλυμπος Κέρκυρας   8-21   13
12. Δόξα Κρανούλας   10-15   9
13. Πρέβεζα  10-20   7
14. Κεραυνός θεσπρωτικού   10-18   7
15. Κάστορας   4-12   6
16. Τηλυκράτης Λευκάδας   0-30   -6

Επόμενη αγωνιστική
Πυρσός Γρεβενών - Πρέβεζα
Δόξα Πενταλόφου - Κοζάνη
Κεραυνός Θεσπρωτικού - Κάστορας
Οδυσσέας Κορδελιού - Οικονόμος Τσαριτσάνης
Δόξα Κρανούλας - Θεσπρωτός
Καστοριά - Α.Ε.Λ
Τηλυκράτης - Εθνικός Φιλιππιάδας
Όλυμπος Κέρκυρας - Καμπανιακός

Κίσσαβος - Δολιχιακός 1-1

Με την διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α1' Ε.Π.Σ.Λ.
Κίσσαβος και Δολιχιακός σε ένα παιχνίδι που περιείχε δύναμη και πάθος μοιράσθηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο ισόπαλο 1-1.
Το παιχνίδι είχε δύο όψεις με τον Δολιχιακό να είναι καλύτερος στο πρώτο μέρος, όπου και προηγήθηκε στο 38' με τον Σουγλή ενώ λίγο πιο πριν οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με τον Λιόλιο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κίσσαβος μπήκε πολύ πιο δυνατά και στο 50' με σουτ του Πικούλη κατάφερε να ισοφαρίσει.
Από εκεί και πέρα ο Κίσσαβος συνέχισε να πιέζει, έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες ,αλλά τελικά το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.
Στο 60' είχαμε τον σοβαρό τραυματισμό του Πετγαζλή με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο για κάκωση έσω πλάγιου συνδέσμου και μερική ρίξη μηνίσκου.
Εμείς να ευχηθούμε στον πορτιέρο του Κισσάβου περαστικά και να γυρίσει γρήγορα κοντά μας. 

Διαιτητική τριπλέτα 
Ρεντόπουλος, Κακάνης, Κορέστης

Οι Συνθέσεις
Κίσσαβος Συκουρίου (Θανάσης Τσώτσος): Πετγαζλής (60′ λ.τ. Καραγιάννης), Βαρσάμης, Γκανάτσιος, Γκρέτσης (85′ λ.τ. Τσιάκος), Αγγέλης, Κότσιας, Καραποστόλης (70′ Τόπης), Κορδέλας, Καλλιμάνης, Αλεξανδρίδης, Πικούλης.

Α.Ο. Δολιχιακός (Κώστας Καζάκης): Σακελλαρίου, Ζιάκος (80′ Πρακατές), Τριανταφύλλου, Νούσιας, Κατσιαμήτας, Σουγλής Στ., Ντόκος (80′ Τσάτσος), Τζήκας, Κατής, Λιόλιος (60′ Σπάχος), Σουγλής Κ.

Τα Αποτελέσματα 
 Κίσσαβος – Δολιχιακός   1 – 1
Αμυγδαλέα – Ροδιακός   4 – 1
Τοξότης Λάρισας – Γλαύκη   3 – 4
Βούναινα – Αστραπή Νέας Πολιτείας   0 – 2
Λαρισαϊκός – Ραχούλα   0 – 0
Νίκη Νίκης – Δαμασιακός   1 – 6
Βουκεφάλας – Αναγέννηση Φαρσάλων   1 – 0
Κουλούρι – Άγιοι Ανάργυροι   0 – 3 α.α.
Συκέα – Δήμητρα Αγιάς   2 – 1
 

Η Βαθμολογία (15η Αγωνιστική)
1. Άγιοι Ανάργυροι   36 – 15   36
2. Δαμασιακός   44 – 12   35
3. Αστραπή Νέας Πολιτείας   36 – 13   33
4. Γλαύκη   36 – 20   30
5. Ραχούλα   34 – 23   26
6. Βουκεφάλας   23 – 15   26
7. Δολιχιακός   28 – 20   25
8. Τοξότης Λάρισας   30 – 20   25
9. Συκέα   22 – 25   25
10. Αμυγδαλέα   28 – 27   21
11. Συκούριο   29 – 20   20
12. Ροδιακός   13 – 18   17
13. Βούναινα   26 – 33   16
14. Νίκη Νίκης   22 – 45   12
15. Αναγέννηση Φαρσάλων   14 – 31   11
16. Δήμητρα Αγιάς   24 – 32   10
17. Λαρισαϊκός   8 – 37   7
Ο Άρης Κουλουρίου έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Η Επόμενη Αγωνιστική
Δαμασιακός – Συκούριο
Δολιχιακός – Λαρισαϊκός
Ροδιακός – Συκέα
Δήμητρα Αγιάς – Βούναινα
Γλαύκη – Αστραπή Νέας Πολιτείας
Αναγέννηση Φαρσάλων – Αμυγδαλέα
Άγιοι Ανάργυροι – Νίκη Νίκης
Βουκεφάλας – Κουλούρι
Ραχούλα – Τοξότης Λάρισας

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Μπορούσε το «διπλό» ο Κίσσαβος..

Με την διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α1' Ε.Π.Σ.Λ.
Σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο και παίζοντας με πάθος και δύναμη, ο Κίσσαβος ήρθε ισόπαλος εκτός έδρας με την ομάδα της Ραχούλας με σκορ 3-3!!
Ένα αποτέλεσμα που σίγουρα αδικεί την ομάδα του Θανάση Τσότσου που ήταν καλύτερη σε ολόκληρο τον αγώνα και έχασε πολλές ευκαιρίες.
Η ομάδα μας προηγήθηκε στο 20' με τον Καραποστόλη όταν μετά από μακρινή μπαλιά βρέθηκε τετ-α-τετ πλάσαρε σωστά και έκανε το 0-1!!
Στο 35' ο Αλεξανδρίδης με ωραία ατομική προσπάθεια έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και έγραψε το 0-2!!
Η ομάδα της Ραχούλας κατάφερε να μειώσει στο 38' σε 1-2 με κοντινή προβολή του Τάχου, γκολ που δεν θα έπρεπε να μετρήσει γιατί προηγήθηκε καθαρό φάουλ στον Πετγαζλή.
Στο 55' ο Κίσσαβος προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά όταν σε εκτέλεση φάουλ του Πικούλη ο αμυντικός της Ραχούλας στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του!!
Στο 65' ο Αργυρακούλης με κοντινό πλασέ μείωσε σε 2-3 για τους γηπεδούχους και έβαλε «φωτιά» στο ματς.
Στο 80' ο ανεκδιήγητος Διαιτητής Σουλιώτης «ανακάλυψε» χέρι, το φάουλ εκτέλεσε ο Γιαννακόπουλος και έγραψε το τελικό 3-3.
Στα αξιοσημείωτα να αναφέρουμε την παρουσία 100 φιλάθλων του Συκουρίου που αψήφησαν τις καιρικές συνθήκες και βρέθηκαν στο γήπεδο της Ραχούλας.

Οι Συνθέσεις  
Δόξα Ραχούλας (Γιώργος Λιάπης): Τσιτουρτζής, Μαυρομιχάλης, Τσιάτας (57′ Ζερβούλης), Θεοχαρούλης (68′ Καραπετσάνης), Τζέος, Γκομοσίδης, Διαμαντής, Τάχος (65′ Μηταλούλης), Γιαννακόπουλος, Καζάνι, Αργυρακούλης.

Κίσσαβος Συκουρίου (Θανάσης Τσώτσος): Πετγαζλής, Βαρσάμης, Γκρέτσης, Μάντζαρης (70′ λ. τ. Τόπης), Κότσιας, Καραποστόλης (75′ λ. τ. Κακαγιάννης Χ.), Πικούλης, Αλεξανδρίδης, Κορδέλας, Καλλιμάνης (86′ Στογιάννης), Γκανάτσιος.
Διαιτητική Τριπλέτα
Σουλιώτης, Χατζηλιώντας, Μακρής


Τα Αποτελέσματα
Αστραπή Νέας Πολιτείας – Συκέα   2 – 0
Δολιχιακός – Νίκη Νίκης   1 – 1
Βούναινα – Τοξότης Λάρισας   2 – 1
Γλαύκη – Λαρισαϊκός   5 – 1
Αναγέννηση Φαρσάλων – Κουλούρι   3 – 0 α.α
Ροδιακός – Βουκεφάλας   0 – 0
Δαμασιακός – Άγιοι Ανάργυροι   1 – 1
Ραχούλα – Συκούριο   3 – 3
Δήμητρα Αγιάς – Αμυγδαλέα   2 – 3
 

Η Βαθμολογία
1. Άγιοι Ανάργυροι   33 – 15   33
2. Δαμασιακός   38 – 11  32
3. Αστραπή Νέας Πολιτείας   34 – 13   30
4. Γλαύκη   32 – 17   27
5. Τοξότης Λάρισας   27 – 16   25
6. Ραχούλα   34 – 23   25
7. Δολιχιακός   27 – 19   24
8. Βουκεφάλας   22 – 15   23
9. Συκέα   20 – 24   22
10. Συκούριο   28 – 19   19
11. Αμυγδαλέα   24 – 26  18
12. Ροδιακός   12 – 14   17
13. Βούναινα   26 – 31   16
14. Νίκη Νίκης   21 – 39  12
15. Αναγέννηση Φαρσάλων   14 – 30   11
16. Δήμητρα Αγιάς   23 – 30  10
17. Λαρισαϊκός   8 – 37   6
* Ο Άρης Κουλουρίου έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα.
Η επόμενη Αγωνιστική
Κίσσαβος – Δολιχιακός
Αμυγδαλέα – Ροδιακός
Τοξότης Λάρισας – Γλαύκη
Βούναινα – Αστραπή Νέας Πολιτείας
Λαρισαϊκός – Ραχούλα
Νίκη Νίκης – Δαμασιακός
Βουκεφάλας – Αναγέννηση Φαρσάλων
Κουλούρι – Άγιοι Ανάργυροι
Συκέα – Δήμητρα Αγιάς

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Εύκολο πέρασμα από τον Πεντάλοφο

Σε έναν τραγικό αγωνιστικό χώρο η ΑΕΛ συνέχισε τη νικηφόρα πορεία της στον δεύτερο όμιλο της Γ’ Εθνικής, επικρατώντας 1-5 στην έδρα της Δόξας Πενταλόφου παίρνοντας την όγδοη νίκη της σε εννέα αγωνιστικές.
Στο 26' ο Δημήτρης Γκούρτσας με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για την ΑΕΛ που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Γκούρτσας κέρδισε πέναλτι, το οποίο θα μετουσιώσει σε γκολ ο Στεφανίδης.
Η ΑΕΛ χωρίς να κάνει φοβερά πράγματα σ’ ένα πεντάλεπτο από το 74' ως το 79' πέτυχε τρία ακόμη γκολ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.
Στο 75΄ο Δημήτρης Πλιάγκας με διαγώνιο συρτό σουτ, έγραψε το 
0 - 3.
Στο 77' ο Κώστας  Νεμπεγλέρας με σκαφτό σουτ «κρέμασε» τον αντίπαλο τερματοφύλακα, κάνοντας το 0-4  για να έρθει ένα λεπτό αργότερα ο Γκούρτσας να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του γκολ, καθώς στο τετ – α – τετ δεν θα αστοχήσει γράφοντας το 0 – 5.
Η Δόξα Πενταλόφου το μόνο που κατάφερε ήταν να σημειώσει… το γκολ της τιμής με τον Σαπάνη στο 82ο λεπτό σκορ που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.  

Οι συνθέσεις
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Σαπάνης): Κορώνας, Σεϊζης, Γαβριηλίδης, Καραφυλλίδης, Σαπάνης Ι. (84’ Σταμπουλής), Ταϊρής, Σαραμουρλής (53’ Μ. Σαπάνης), Δαλκίδης, Βακουφάρης, Γκρίλλας (67’ Φλαρούντζας), Ιβάνοφ.

ΑΕΛ (Στράντζαλης):  Σικαλιάς, Αραμπατζής, Μήτσης, Σιάκκας, Κυριακίδης (37’ λ.τ. Σαββίδης), Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (83’ Κόιτς), Ρούσσης, Στεφανίδης, Γκούρτσας (80’ Πιά), Μπλέντι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χρήστος Τσαλουχίδης (Κιλκίς)
ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗ: Χρ. Πεντζερετζής (Κιλκίς), Τρ. Ναλμπάντης (Κιλκίς)


ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 
Πυρσός Γρεβενών – Κάστωρ  0-0
Άγιος Θωμάς – Θεσπρωτός  3-2
Κεραυνός Θεσπρωτικού - Εθνικός Φιλιππιάδας  0-0
Δόξα Κρανούλας - Όλυμπος Κέρκυρας  4-0
Κοζάνη ΦΣ - Οικονόμος Τσαριτσάνης  1-2
Δόξα Πενταλόφου – ΑΕΛ  1-5
Οδυσσέας Κορδελιού – Καμπανιακός  1-3
Καστοριά – Τηλυκράτης  3-0 α.α

Η βαθμολογία
1.ΑΕΛ  24
2.Οικονόμος Τσαριτσάνης  22
3.Καστοριά  19
4.Οδυσσέας Κορδελιού  17
5.Καμπανιακός  17
6.Εθνικός Φιλιππιάδας  15
7.Πυρσός Γρεβενών  14
8.Κοζάνη  13
9.Δόξα Πενταλόφου  13
10.Θεσπρωτός  12
11.Όλυμπος Κέρκυρας  10
12.Δόξα Κρανούλας  9
13.Κεραυνός Θεσπρωτικού  7 
14.Άγιος Θωμάς  7
15.Κάστωρ  3
*Ο Τηλυκράτης Λευκάδας έχει παραιτηθεί από το πρωτάθλημα

Επόμενη αγωνιστική
ΑΕΛ - Οδυσσέας Κορδελιού
Κοζάνη - Πυρσός Γρεβενών
Οικονόμος Τσαριτσάνης - Δόξα Πενταλόφου
Καμπανιακός - Καστοριά
Κάστωρ - Άγιος Θωμάς
Θεσπρωτός - Κεραυνός Θεσπρωτικού
Εθνικός Φιλιππιάδας - Δόξα Κρανούλας
Όλυμπος Κέρκυρας - Τηλυκράτης

MONSTERS: Προβολές οπαδικών ταινιών στο σύνδεσμο

Από την ερχόμενη Δευτέρα (2/12) στις 21:00, και ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα γίνονται προβολές οπαδικών ταινιών/ντοκιμαντέρ και παλιότερων αγώνων της ΑΕΛ στο σύνδεσμο (Περραιβού 8), ανοιχτές για όλο τον κόσμο της ομάδας. Αυτή τη Δευτέρα θα προβληθεί η ταινία «I.D.»

Με 20 στον Πεντάλοφο

Χωρίς προβλήματα αναχώρησε η ΑΕΛ για τον Πεντάλοφο, εκεί όπου την Κυριακή (15:00) θα αντιμετωπίσει τη γηπεδούχο Δόξα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Ο Γιώργος Στράντζαλης, μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία μετέχουν οι εξείς 20 ποδοσφαιριστές: 
Σικαλιάς, Καρακούτσης, Αραμπατζής, Κυριακίδης, Νεμπεγλέρας, Στεφανίδης, Σαββίδης, Μήτσης, Πιά, Κόιτς, Ρούσσης, Σιάκκας, Πλιάγκας, Βοσκόπουλος, Καρανίκας, Κορομηλάς, Ανδριόπουλος, Γκούρτσας, Μπλέντι, Αγτζίδης.

Ο Τσαλουχίδης στον Πεντάλοφο

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες για το πρωτάθλημα του 2ου του  Ομίλου της Γ’ εθνικής (2013-2014) για την 9η αγωνιστική.
Τον αγώνα της ΑΕΛ με την Δόξα Πενταλόφου εκτός έδρας ορίστηκε να διευθύνει ο κος Τσαλουχίδης με επόπτες τους Πεντζερέτζη και Ναλμπάντη όλοι τους του συνδέσμου Κιλκίς.