Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Συμφωνία για τα Δένδρα!!

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε όλο τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΛ, όταν η υπό σύσταση νέα ΠΑΕ ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας την πλήρη συμφωνία μεταξύ Ευάγγελου Πλεξίδα και Κώστα Πηλαδάκη για την εξαγορά του προπονητικού κέντρου των Δένδρων!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΑΕΛ και η υπό εκκαθάριση ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνουν την πλήρη μεταξύ τους συμφωνία για την εξαγορά του προπονητικού κέντρου των Δένδρων από την ΠΑΕ ΑΕΛ. Μάλιστα, από αύριο κιόλας αρχίζουν οι εργασίες ανακατασκευής των εγκαταστάσεων.

Ανανέωσε ο Γκούρτσας

Ευτυχή κατάληξη είχε το θέμα του Δημήτρη Γκούρτσα καθώς ο ταλαντούχος επιθετικός απάντησε θετικά στην δεύτερη βελτιωμένη πρόταση του Βαγγέλη Πλεξίδα και ανανέωσε την συνεργασία του με την λαρισινή ομάδα για δύο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γκούρτσα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Στο Ελατοχώρι η αποστολή

Η αποστολή της ΑΕΛ βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας στο Ελατοχώρι Πιερίας όπου θα παραμείνει έως τις 14 Αυγούστου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Στην αποστολή που έχει καταλύσει στο ξενοδοχείο Μύθος βρίσκονται:
Αλέκος Βοσνιάδης (προπονητής)
Βελιτζέλης Κων/νος (βοηθός προπονητή)
Ζαλαώρας Γιάννης (προπονητής τερματοφυλάκων)
Παπαθανασίου Ηλίας (γυμναστής)
 

Τερματοφύλακες
Μάνος Αποστολίδης
Χρήστος Αθανασόπουλος
Τάσος Καρακούτσης
Τάσος Παπαγιάννης

Αμυντικοί
Αχιλλέας Σαρακατσάνος
Πασχάλης Μελισσάς
Θανάσης Μουλόπουλος
Δημήτρης Κοντοδήμος
Νίκος Καρανίκας
Κων/νος Κουρτεσιώτης
Εσπίν
Καστέλς

Μέσοι
Περρίκο
Σίλβα
Φορνέρ
Θανάσης Δεινόπαππας
Μούτσα Μπλέντι
Κώστας Νεμπεγλέρας
Θανάσης Πινδώνης
Αλέξανδρος Τσεμπερίδης

Επιθετικοί
Νέστορας Στεφανίδης
Ηλίας Αναστασάκος
Ηλίας Τσιλιγκίρης
Δημήτρης Σουάνης
David Mainz
Verdu Lopez

Δημήτρης Καπετανόπουλος (γενικός αρχηγός)
Γιάννης Αλεξούλης (τεχνικός διευθυντής)
Μησίρης Δημήτρης (φυσικοθεραπευτής)
Κρετσάβος Γιάννης (φυσικοθεραπευτής)
Τριανταφύλλου Χρήστος
Αποστόλης Γιατρόπουλος (φροντιστής)».

Φιλικό παιχνίδι και με την ΑΕΚ

Τις καλύτερες – δυνατές σχέσεις φαίνεται πως επιδιώκει να έχει ο Βαγγέλης Πλεξίδας με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, και στο πλαίσιο αυτό οι δύο άνδρες συμφωνήσαν για ένα φιλικό παιχνίδι πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
«Από την ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνεται ότι το Σάββατο 23 Αυγούστου και ώρα 21:00, θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας στο ΟΑΚΑ μεταξύ της ομάδας μας και της  ΑΕΛ».

Φιλικό στη Βέροια

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την ΠΑΕ Βέροια στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας την Τετάρτη 06/08/2014, με ώρα έναρξης 19:00.

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Σίλβα και Καρακούτσης στην ΑΕΛ !!

Την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου Μανουέλ Ντε Ολιβέιρα Ντα Σίλβα Τζούνιορ ανακοίνωσε η ΑΕΛ που κράτησε και τον Καρακούτση για τη νέα σεζόν. 

Αναλυτικά:  
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου Manoel de Oliveira da Silva Junior (24/09/1976), καθώς και την ανανέωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Τάσο Καρακούτση, για την αγωνιστική περίοδο 2014-’15».

Ενθουσιασμός στην πρώτη της ΑΕΛ!!

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ΑΕΛ για τη αγωνιστική περίοδο της Β' Εθνικής 2014 -2015.
Περισσότεροι από 3.000 οπαδοί των «βυσσινί» βρέθηκαν στις εξέδρες του ιστορικού Αλκαζάρ για να αποθεώσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στην πρώτη τους προπόνηση για τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Εκεί βρέθηκε και ο μεγαλομέτοχος Βαγγέλης Πλεξίδας, ο οποίος κατά την διάρκεια της πρώτης έδωσε το σύνθημα για την επιστροφή της ομάδας στην πρώτη κατηγορία.
Μία νέα εποχή ξεκινά λοιπόν για την ΑΕΛ. 
Μία εποχή που σηματοδοτεί την έναρξη της σύγχρονης ιστορίας της. 
Μία εποχή με όνειρα, φιλοδοξίες και δίψα για πολλές επιτυχίες. Κάτι που αποτυπώνεται και στα άτομα που απαρτίζουν την ομάδα, αλλά και τον κόσμο της. Γιατί η ΑΕΛ είναι καταδικασμένη να διαφέρει και να πρωταγωνιστεί.
Ας δούμε όμως ποιοι παίκτες συνθέτουν την ΑΕΛ της περιόδου 2014-15 και ποιοι ήδη έχουν αποτελέσει παρελθόν από την περσινή χρονιά.

Αποκτήθηκαν:
Δημήτρης Σουάνης, Ηλίας Αναστασάκος, Θανάσης Πινδώνης, David Mainz, Pedro Arias, Κώστας Κουρτεσιώτης, Θανάσης Μουλόπουλος, Χρήστος Αθανασιάδης, Ηλίας Τσιλιγκίρης, David Verdu, Μανώλης Αποστολίδης, Δημήτρης Κοντοδήμος, Joaquin Ojede, Πασχάλης Μελισσάς, Θανάσης Δεινόπαπας, Marc Castells.

Ανανέωσαν:
Κώστας Νεμπεγλέρας, Νέστορας Στεφανίδης, Νίκος Καρανίκας, Μούτσα Μπλέντι, Αναστάσιος Καρακούτσης, Κώστας Κορομηλάς. 

Αποχώρησαν:
Γιώργος Σικαλιάς, Νίκος Αραμπατζής, Νέστορας Κωτσιόπουλος, Γιώργος Σιάκκας, Κώστας Κουλίδης, Πλάτωνας Καρακατσάνης, Γιώργος Σαββίδης, Περικλής Μπουσινάκης.

Η ομάδα θα προπονείται στο «Αλκαζάρ» ως τις 28 Ιουλίου, για να ακολουθήσει κατόπιν η μετάβαση στο Ελατοχώρι, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μέχρι τις 14 Αυγούστου.
 

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Τα τέσσερα πρώτα φιλικά της ΑΕΛ

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Αλέκος Βοσνιάδης έκλεισε τα πρώτα τέσσερα φιλικά παιχνίδια.
Την 1η Αυγούστου θα παίξει στο Ελατοχώρι με τον Βατανιακό (ομάδα Γ’ Εθνικής), στις 6 Αυγούστου με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (επίσης ομάδα Γ’ Εθνικής), στις 10 Αυγούστου με την Ερμιονίδα (ομάδα που ανέβηκε στην Β’ Εθνική) και στις 13 Αυγούστου με τον Πιερικό, παραδοσιακή ομάδα δεύτερης κατηγορίας.

Αναστασιάδης και Καπετανόπουλος στην ΑΕΛ!

Με μία ακόμη λιτή ανακοίνωση, η υπό σύσταση ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε πως ο Δημήτρης Καπετανόπουλος αναλαμβάνει χρέη γενικού αρχηγού της πρώτης ομάδας, ενώ με την ίδια ανακοίνωση έγινε γνωστό ότι χρέη προπονητή στην Κ20 αναλαμβάνει ο Σάκης Αναστασιάδης. 
Ο Καπετανόπουλος την περσινή σεζόν είχε εργαστεί ως προπονητής στον Αμπελωνιακό, ενώ φόρεσε επί σειρά ετών τη φανέλα του ΠΑΟΚ και έπαιξε ακόμα σε Ηρακλή, Καλαμάτα, Ολυμπιακό Βόλου και Τρίκαλα.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει πως χρέη γενικού αρχηγού στην πρώτη ομάδα αναλαμβάνει ο Δημήτρης Καπετανόπουλος, ενώ προπονητής στην ομάδα Κ20 ο Σάκης Αναστασιάδης»
 

Οριστικά στο Αλκαζάρ!!

 
Την απόφαση να ανακατασκευάσει τον αγωνιστικό χώρο και να χρησιμοποιήσει ως έδρα στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής το Αλκαζάρ πήρε η διοίκηση της ΑΕΛ.
Οι «βυσσινί» θα στηρίξουν και τις φετινές προσπάθειές τους στο ιστορικό «σπίτι» τους και ως εκ τούτου δεν υπάρχει πιθανότητα επιστροφής στο «AEL FC ARENA».
Οι εργασίες στο γήπεδο του Αλκαζάρ θα ξεκινήσουν σύντομα με το χρονικό ορίζοντα να τίθεται στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η ολοκλήρωση των έργων θα γίνει σε ένα μήνα, κάτι που, αν συμβεί, η ΑΕΛ θα προλάβει την έναρξη του πρωταθλήματος, που έχει προγραμματιστεί στις 21 Σεπτεμβρίου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει πως κατόπιν συμφωνίας με τη διοίκηση του ΕΑΚ Λάρισας αναλαμβάνει την πλήρη ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου στο στάδιο Αλκαζάρ, ώστε αυτός να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν θα αρχίσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.
Οι εργασίες θα αρχίσουν στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας και αναμένεται να ολοκληρωθούν σε περίπου ένα μήνα», αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της διοίκησης.

Απέκτησε Πινδώνη η ΑΕΛ!!

Την απόκτηση του Θανάση Πινδώνη ανακοίνωσε η ΑΕΛ, με τον έμπειρο μέσο να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους.
Ο 28χρονος χαφ προέρχεται από μια γεμάτη χρονιά με τον Ολυμπιακό Βόλου, όπου είχε 32 συμμετοχές και 6 γκολ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Καλλιθέα, στην Καβάλα, στη Δόξα Δράμας και στην Αναγέννηση Δερύνειας. 

Η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Θανάση Πινδώνη (24/03/86) για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Παραμένουν «βυσσινί» Τσεμπερίδης-Γαρυφαλλόπουλος!

Μέσω ανακοίνωσης στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Α.Ε.Λ γνωστοποίησε την παραμονή των Αλέξανδρου Τσεμπερίδη και Αποστόλη Γαρυφαλλόπουλου στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Τσεμπερίδη για ένα χρόνο, καθώς και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αποστόλη Γαρυφαλλόπουλο για τα επόμενα τρία χρόνια»

Στην ΑΕΛ οι Αναστασάκος και Σουάνης!!!!

Διπλό μετεγγραφικό χτύπημα από την ΑΕΛ, η οποία προχώρησε στην απόκτηση των Ηλία Αναστασάκου και Δημήτρη Σουάνη. Διαβάστε την ανακοίνωση και το πλήρες βιογραφικό των δυο ποδοσφαιριστών που θα παίζουν στην ομάδα του Κάμπου.

Αναλυτικά:
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Ηλία Αναστασάκου και Δημήτρη Σουάνη.

Ηλίας Αναστασάκος
Γεννήθηκε στη Σπάρτη στις 3 Μαρτίου 1978 και άρχισε την καριέρα του από την ΑΕΚ, όπου αρχικά έμεινε για δύο σεζόν, χωρίς όμως συμμετοχή, δόθηκε δανεικός στον Άρη Πετρούπολης και στη συνέχεια στον Απόλλωνα Αθηνών, όπου σε μια αγωνιστικές περιόδους είχε 31 συμμετοχές και 6 γκολ.
Επόμενος σταθμός στην καριέρα του το 2000 η Καλαμάτα με 20 συμμετοχές και 2 γκολ. Επιστροφή στην ΑΕΚ χωρίς όμως συμμετοχή και το 2002 πήγε στον Αθηναϊκό, όπου σε 10 συμμετοχές βρήκε μία φορά δίχτυα. Ξανά στον Απόλλωνα για τα επόμενα δύο χρόνια όπου σε 55 συμμετοχές σκόραρε 14 φορές και το 2004 μεταγράφηκε στον Αστέρα Τρίπολης, εκεί έμεινε δύο σεζόν σκοράροντας 29 φορές σε 61 ματς.
Ακολούθησαν δύο παραγωγικότατες χρονιές στον Θρασύβουλο, όπου σε 45 συμμετοχές πέτυχε 28 γκολ και το 2008 υπέγραψε στον ΠΑΟΚ, όπου σε μία αγωνιστική περίοδο βρήκε δίχτυα 7 φορές σε 16 ματς όπου αγωνίστηκε. Τα επόμενα τρία χρόνια αγωνίστηκε στον Ατρόμητο όπου σε 69 συμμετοχές πέτυχε 17 γκολ. Ακολούθησε μια χρονιά στον Πλατανιά με 7 γκολ σε 28 συμμετοχές, ενώ πέρσι με τον Εργοτέλη σκόραρε 4 φορές σε 18 ματς.

Δημήτρης Σουάνης
Γεννήθηκε στη Χαλκιδική στις 17 Νοεμβρίου 1985 και πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο έκανε στον Πανιώνιο, όπου το 2002 έκανε 6 συμμετοχές. Τα δύο επόμενα χρόνια τον βρίσκουν στον Βόλο και τον τοπικό Ολυμπιακό, όπου είχε 4 συμμετοχές.
Στις τρεις επόμενες χρονιές αγωνίστηκε στον Πανθρακικό με τον οποίο αγωνίστηκε σε 79 ματς βρίσκοντας δίχτυα 13 φορές, για να ακολουθήσει μια τετραετία στην Ξάνθη, με 10 γκολ σε 87 ματς. Επόμενος σταθμός ο Απόλλων Λεμεσού, με τα χρώματα του οποίου σκόραρε 2 φορές σε 27 ματς. Πέρσι αγωνίστηκε στην Κέρκυρα με την οποία αγωνίστηκε σε 34 ματς και σκόραρε 8 φορές, κερδίζοντας την άνοδο στη Super League.

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Συνεχίζει με Τσώτσο ο Κίσσαβος!

Μετά από μία άκρως πετυχημένη χρονιά όπως ήταν η περσινή, ο Κίσσαβος Συκουρίου και ο Θανάσης Τσώτσος ανανέωσαν την συνεργασία τους για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν, με τον τεχνικό να δηλώνει αποφασισμένος να φθάσει την ομάδα του Συκουρίου ψηλά! 
Ο έμπειρος τεχνικός που τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει σε Αετό Μακρυχωρίου, Δήμητρα Γιάννουλης και Ηρακλή Λάρισας, αναμένεται να βοηθήσει αρκετά τα νεαρά παιδιά που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας και να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο για την νέα χρονιά.
H διοίκηση του Κίσσαβου Συκουρίου καταστρώνει τα σχέδια για την νέα χρονιά, με τις ανανεώσεις παικτών και τις προσθήκες να είναι τα επόμενα βήματα ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα αντάξια των προσδοκιών στο νέο πρωτάθλημα της Α΄1.

Διπλό «χτύπημα» για την ΑΕΛ!!

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση των Ισπανών ποδοσφαιριστών David Mainz Navarro(επιθετικός) και Pedro José Pinazo Arias(μέσος) για την αγωνιστική περίοδο 2014-15.

David Mainz Navarro
Γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1985 στην Σάνταμπα, στην επαρχία της Σαραγόσα. Την αγωνιστική περίοδο 2004-05 έπαιξε στην Εγέα, ομάδα τέταρτης κατηγορίας και για τα επόμενα χρόνια δόθηκε δανεικός σε άλλες ομάδες. Το καλοκαίρι του 2009 επέστρεψε στην Εγέα, αλλά αυτή τη φορά στην τρίτη κατηγορία, ενώ την επόμενη περίοδο αγωνίστηκε με τα χρώματα της La Muela.
Το 2011 μεταγράφηκε στην Έιμπαρ και στην δεύτερη χρονιά του στην ομάδα την βοήθησε να ανέβει στην δεύτερη κατηγορία. Στις 29 Μαΐου 2013 η Έιμπαρ συμφώνησε για την μετακίνησή του στην Βολιβία και στην Χόρχε Βίλστερμαν, στην οποία έμεινε για έξι μήνες πριν επιστρέψει στην Έιμπαρ με την οποία κέρδισε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου πετυχαίνοντας 2 γκολ σε 13 συμμετοχές.



Pedro José Pinazo Arias
Γεννήθηκε στη Μάλαγα στις 18 Ιανουαρίου 1985 και είναι γνωστός με το παρατσούκλι «Perico», που σημαίνει παπαγαλάκι. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην ομάδα της Μάλαγα, «γράφοντας» μάλιστα από το 2003 έως το 2007 24 συμμετοχές και 2 γκολ με την πρώτη ομάδα, ενώ στο ίδιο διάστημα πέτυχε με την δεύτερη ομάδα 5 γκολ σε 63 συμμετοχές.για τα επόμενα δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Καστελόν, σκοράροντας 6 γκολ σε 53 συμμετοχές. Το 2009 πήγε στη Σαλαμάνγκα για δύο αγωνιστικές περιόδους, με την οποία πέτυχε 6 γκολ σε 65 ματς. Ακολούθησε το καλοκαίρι του 2011 η Έλτσε, με την οποία είχε 28 συμμετοχές. Ακολούθησε η Ταραγόνα, με τελευταίο σταθμό την Κάντιθ, με την οποία είχε 22 συμμετοχές και τρία γκολ. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Ισπανίας, έχοντας 3 συμμετοχές.

Υπέγραψαν και οι Μουλόπουλος – Κουρτεσιώτης!!

Συνεχίζεται ο μεταγραφικός οργασμός για την ΑΕΛ, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση άλλων δυο ποδοσφαιριστών, του Θανάση Μουλόπουλου και του Κώστα Κουρτεσιώτη.
Στόχος της ΑΕΛ είναι, να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο από έμπειρους ποδοσφαιριστές, όπως τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, που θα προσφέρουν τα μέγιστα στην επίτευξή των στόχων των «βυσσινί», στο δύσκολο πρωτάθλημα της Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Θανάση Μουλόπουλου και Κώστα Κουρτεσιώτη. Η διάρκεια της συμφωνίας είναι για μία αγωνιστική περίοδο.

Κώστας Κουρτεσιώτης
Γεννήθηκε στις 5 Μαΐου 1985 και ξεκίνησε την καριέρα του από την Αναγγένηση Καρδίτσας, με την οποία αγωνίστηκε για τρεις αγωνιστικές περιόδους πριν καταλήξει στην Ηλιούπολη το καλοκαίρι του 2007. Έμεινε μια σεζόν και επέστρεψε στην Καρδίτσα για μια τριετία, όταν μεταγράφηκε στον Πλατανιά το 2011. Στην ομάδα της Κρήτης έπαιξε για δύο χρόνια και πέρσι αγωνίστηκε στον Τύρναβο, όπου είχε 20 συμμετοχές και πέτυχε 3 γκολ.

Θανάσης Μουλόπουλος
Γεννήθηκε στη Βέροια στις 9 Ιανουαρίου 1985 στην Βέροια και πρώτος επαγγελματικός σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Εθνικός Αστέρας, στον οποίο αγωνίστηκε για μια πενταετία (2002-07). Το καλοκαίρι του 2007 μεταγράφηκε στον Λεβαδειακό, έχοντας με την ομάδα της Λιβαδειάς, στην οποία μάλιστα ήταν και αρχηγός, 132 συμμετοχές και 2 γκολ..

Αθανασόπουλος και Τσιλιγκίρης στην ΑΕΛ

Την απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε επίσημα η ΑΕΛ, καθώς παίκτες της είναι πλέον οι Χρήστος Αθανασόπουλος και Ηλίας Τσιλιγκίρης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση των Χρήστου Αθανασόπουλου και Ηλία Τσιλιγκίρη.

Χρήστος Αθανασόπουλος
Γεννήθηκε στις 10/02/1982 και έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά ποδοσφαιρικά βήματα στον Ατρόμητο Ιωαννίνων και το καλοκαίρι του 2000 μεταγράφηκε στον Πατραϊκό όπου έμεινε για τέσσερα χρόνια, ενώ τα δύο επόμενα αγωνίστηκε στην Παναχαϊκή. Την αγωνιστική περίοδο 2006-07 «έγραψε» 31 συμμετοχές με την Αναγέννηση Άρτας, για να ακολουθήσουν 3,5 χρόνια στην Καλλιθέα, με την οποία είχε 50 συμμετοχές, πριν την επιστροφή του και πάλι στην Παναχαϊκή. Ακολούθησε ο Αιολικός και την αγωνιστική περίοδο 2012-13 αγωνίστηκε στον Πανηλειακό όπου έκανε 20 συμμετοχές.
Πέρσι αγωνίστηκε στον Ηρακλή Ψαχνών έχοντας 39 συμμετοχές.

Ηλίας Τσιλιγκίρης
Γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 1987 και χρησιμοποιεί με την ίδια άνεση και τα δύο πόδια. Τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα έγιναν με την ομάδα της Ερυθραίας, με την οποία σε δύο σεζόν είχε 59 συμμετοχές, σημειώνοντας 28 γκολ. Το καλοκαίρι του 2009 μεταγράφηκε στον Ελπιδοφόρο με τον οποίο σε 18 ματς σκόραρε 10 φορές. Έναν χρόνο μετά μεταπήδησε στον Θρασύβουλο όπου έμεινε μόνο για έξι μήνες, σημειώνοντας 2 γκολ σε 8 ματς, πριν μετεγγραφεί στον Απόλλωνα Σμύρνης. Στην ομάδα του Απόλλωνα έμεινε για τρεισήμισι χρόνια έχοντας συνολικά 78 συμμετοχές και 7 γκολ, τόσο στη Football League, όσο και στη Super League.

«Η διαδικασία εκκαθάρισης συνεχίζεται»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ΑΕΛ, MONSTERS, με τίτλο «Η διαδικασία εκκαθάρισης συνεχίζεται» με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην ΑΕΛ και ειδικότερα στο καυτό θέμα της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων MONSTERS:
«Μετά από νέα συνάντηση, η πλευρά Πηλαδάκη μας ενημέρωσε πως εντός των επόμενων ημερών ολοκληρώνονται οι φάκελοι των εμπλεκομένων εταιριών και εν συνεχεία ολοκληρώνεται η διαδικασία μεταβίβασης των Δένδρων η οποία αποτελεί και το μόνο εμπόδιο στην ολοκλήρωση της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964».

Ανανέωσε με Nike η ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας της και για την αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015, με την κορυφαία αθλητική εταιρία ένδυσης Nike.
Μετά την άριστη περσινή μας συνεργασία η Nike θα αποτελεί και φέτος έναν από τους βασικούς χορηγούς της ομάδας μας.
Άλλωστε η Nike είναι συνυφασμένη με τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά σωματεία του κόσμου και ως εκ τούτου συμπορεύεται με τα όνειρά μας για την επιστροφή της ΑΕΛ εκεί που ιστορικά ανήκει.

Παρουσιάστηκαν τα εισιτήρια διαρκείας

Μετά την περιπέτεια της Γ΄ Εθνικής, η υποσύσταση ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε τις νέες κάρτες διαρκείας της Β΄ Εθνικής παρουσιάζοντας και κάποιες καινοτομίες κυρίως για περσινούς κατόχους αλλά και για ανέργους.
Μια παρουσίαση η οποία πλέον κατα μαρτυρά και επισήμως πως η ομάδα την νέα χρονιά θα αγωνίζεται και πάλι στο Αλκαζάρ!

Πιο συγκεκριμένα:

Θύρα VVIP: 650 ευρώ για Νέους Κατόχους – 600 ευρώ για Περσινούς Κατόχους.
Θύρα 3: 400 ευρώ για Νέους Κατόχους – 350 ευρώ για Περσινούς Κατόχους.
Θύρα 2 και 4: 240 ευρώ για Νέους Κατόχους και 200 ευρώ για Περσινούς Κατόχους.
Θύρα 10: 170 ευρώ για Νέους Κατόχους – 140 ευρώ για Περσινούς Κατόχους – 120 ευρώ για Ανέργους.
Γυναικείο εισιτήριο με έκπτωση 30% για όλες τις θύρες.
Δωρεάν είσοδο για παιδιά.
Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από τις 15 Ιουλίου με τους παλαιούς κατόχους να έχουν δικαίωμα ανανέωσης της θέσης τους έως και τις 31 Ιουλίου.

7o MONSTERS CAMPING

Μετά από μια χρονιά γεμάτη έντονες στγμές εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων ήρθε η ώρα να βρεθούμε και πάλι στο γνωστό μας μέρος στο Στόμιο στις 17,18,19 & 20 Ιουλίου για το έβδομο κατά σειρά MONSTERS camping και να γιορτάσουμε τα 50 χρόνια της ΑΕΛΑΡΑΣ μας όπως μόνο εμείς ξέρουμε!
Πρόγραμμα:
17/7 DJ Chiz (Psychedelic)
18/7 JaJa Selecta (Reggae, Dancehall, Jungle, Bass stuff)
19/7 Live Bali Lao
17 & 18/7 Τουρνουά ποδοσφαίρου
50 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΒΥΣΣΙΝΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΙΤΛΟΙ-ΕΥΡΩΠΗ-ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΙ

Ανανέωσε Νεμπεγλέρα και Στεφανίδη η ΑΕΛ!!

Μετά τις ανανεώσεις των Μπλέντι και Καρανίκα, η ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι τόσο ο Νεμπεγλέρας, όσο και ο Στεφανίδης θα συνεχίσουν να φορούν τα βυσσινί και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Κώστα Νεμπεγλέρα και Νέστορα Στεφανίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

Ανανέωσαν Καρανίκας, Μπλέντι

Με τα «βυσσινί» και τη νέα αγωνιστική σεζόν θα αγωνίζονται ο δεξιός οπισθοφύλακας Νίκος Καρανίκας και ο μεσοεπιθετικός Μούτσα Μπλέντι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:  
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Νίκο Καρανίκα και Μούτσα Νπλέντι, για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Δευτέρα τα διαρκείας της ΑΕΛ!

Με γοργούς ρυθμούς οργανώνεται η ΑΕΛ ενόψει της νέας σεζόν και τη Δευτέρα 14/7 στις 13:00 θα γίνει η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Την Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014 στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ (Κύπρου 72, 5ος όροφος) στη 1 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015.

Η Α.Ε.Λ ανακοίνωσε τον David Verdu Lopez

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την μεταγραφή ενός ακόμη Ισπανού, καθώς ο 26χρονος επιθετικός  David Verdu Lopez υπέγραψε στην ομάδα της Λάρισας.
Η ανακοίνωση: 
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού David Verdu Lopez (25/09/88) για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015».
Ο Lopez είναι γεννημένος στις 25 Σεπτεμβρίου το 1988 και την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Οντινουέντ, ομάδα τρίτης κατηγορίας στην Ισπανία. 
Έπαιξε σε 35 αγώνες και σημείωσε εννέα τέρματα. Στο παρελθόν έχει περάσει ακόμα από τις UD Alzira και CD Dénia της χώρας του.

Βελτιωτικές εργασίες στο "Γ. Μητσιμπόνας"

Μετά το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί με το προπονητικό κέντρο και θέλοντας οι «βυσσινί» να αποφύγουν απρόοπτα της τελευταίας στιγμής αποφάσισαν να αναλάβουν την ανακατασκευή του γηπέδου «Γ. Μητσιμπόνας» με έξοδα της ΠΑΕ.
Το συγκεκριμένο γήπεδο είχε δοθεί στην ΑΕΛ για προσωρινή χρήση και μέχρι τα τέλη Αυγούστου, αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις οι ιθύνοντες της ΑΕΛ σκέφτονται την λύση της μόνιμης χρήσης, μέχρι να υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη με το προπονητήριο των Δένδρων.
Η σχετική ανακοίνωση :
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την έναρξη των εργασιών ανακατασκευής του βοηθητικού γηπέδου ¨Γ. Μητσιμπόνας¨».

Στα «βυσσινί» ο Αποστολίδης!

Επιστρέφοντας στη Football League, στον βόρειο όμιλο της οποίας θα συμμετέχει τη νέα σεζόν, η ΑΕΛ θέλει να εμφανιστεί όσο το δυνατό πιο ανταγωνιστική ώστε να μην έχει ρόλο κομπάρσου αλλά πρωταγωνιστή στο νέο πρωτάθλημα. Έτσι, οι ιθύνοντες της ομάδας προχωρούν στην μεταγραφική της ενίσχυση με το τελευταίο απόκτημα να ισχυροποιεί τη θέση κάτω από τα γκολπόστ.
Ο λόγος για τον Μανώλη Αποστολίδη, που πέρσι συμπλήρωσε 44 συμμετοχές με τη Νίκη Βόλου και τη νέα σεζόν θα φοράει τη φανέλα της ΑΕΛ.
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Μανώλη Αποστολίδη (17/12/1983) για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι
«βυσσινί».

Ανακοίνωσε τρεις παίκτες η ΑΕΛ!

Στην απόκτηση τριών ακόμη ποδοσφαιριστών προχώρησε η υπό σύσταση νέα ΠΑΕ ΑΕΛ, ανακοινώνοντας τους Ογιέδε, Κοντοδήμο και Μελισσά. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση των Joaquin Forner de Mertin Ojede (27/01/1990) Δημήτρη Κοντοδήμου (21/04/1982) και Πασχάλη Μελισσά (09/03/1982) για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015».

Στις 21/7 η πρώτη της ΑΕΛ!!

Τη Δευτέρα 21 Ιουλίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ΑΕΛ για τη νέα σεζόν στη Football League.
Η πρώτη ανοιχτή προπόνηση των «βυσσινί» θα γίνει την Τρίτη 22/7 στο Αλκαζάρ, καθώς η πρώτη μέρα θα αναλωθεί σε ιατρικές εξετάσεις.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ Α.Ε.Λ ανακοινώνει ότι η έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας για την περίοδο 2014-15 ορίστηκε για τη Δευτέρα 21/7 ημέρα κατά την οποία οι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στην Λάρισα για να περάσουν τις προβλεπόμενες ιατρικές εξετάσεις.
Η πρώτη προπόνηση που θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης 22/7 στο στάδιο ΑΛΚΑΖΑΡ και ώρα 19.00 μ.μ.
Ανακοινώνεται επίσης ότι το χρονικό διάστημα 17/7 έως 27/7 θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα του προπονητικού team της πρώτης ομάδας και των προπονητών της Κ20 τα δοκιμαστικά για τους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την ομάδα των νέων της Α.Ε.Λ.

Στην ΑΕΛ ο Μίλτος Ζιάκας

Βασικός στόχος της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι η σταδιακη στελέχωση της ομάδας με ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας γαλουχημένους με την ιστορία και τα αθλητικά ιδεώδη της ΑΕΛ.
Στα πλαισια της αναδιοργάνωσης των τμημάτων υποδομής η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την συνεργασία της με τον προπονητή Μιλτιάδη Ζιάκα που εντάσεται  στο προπονητικο επιτελειο της Κ-20.
Τις επομένες μέρες ο τεχνικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΛ και το προπονητικο επιτελείο θα ξεκινήσουν επαφές με όλα τα αθλητικα σωματεία του νομού για την αναζήτηση των νεαρών ποδοσφαίριστων που θα ενταχθούν στο δυναμικό της ΑΕΛ.

Ντύθηκαν στα βυσσινί Καστέλς και Δεινόπαπας!!

Συνέχεια στα μεταγραφικά «χτυπήματα» έδωσε η ΑΕΛ, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση των Θανάση Δεινόπαπα  και Μαρκ Καστέλς.
Αμφότεροι υπέγραψαν μονοετή συμβόλαια, με τον 25χρονο επιθετικό να επιστρέφει στους «βυσσινί» ύστερα από ένα χρόνο παρουσίας στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ ο Ισπανός αμυντικός είναι γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους από το πέρασμά του στον Αστέρα Τρίπολης. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:  
"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση των Δεινόπαπα Αθανάσιου (24/11/1988) και Marc Castells Ortega (12/03/1990) για την αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015".

Στην ΑΕΛ Σαρακατσάνος και Εσπίν!!

Με μια λιτή ανακοίνωση η ΑΕΛ η ΠΑΕ ΑΕΛ προχώρησε στις δύο πρώτες μεταγραφές.
Πρόκειται για τον Αχιλλέα Σαρακατσιάνο και τον Ισπανό Χοσέ Αντώνιο Εσπίν Πουέρτα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση των Σαρακατσάνου Αχιλλέα (03/11/1982) και Jose Antonio Espin Puerta (09/02/1985) για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015».
Ο Εσπίν έπαιζε από το 2012 στη Γουαδαλαχάρα μετρώντας 51 εμφανίσεις και 2 γκολ, ενώ ο Σαρακατσάνος αγωνίστηκε την τελευταία τριετία στον Πανθρακικό με 83 συμμετοχές και 2 γκολ.
Αχιλλέα
Με μία λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΛ προχώρησε στις δύο πρώτες μεταγραφές. Πρόκειται για τον Αχιλλέα Σαρακατσάνο και τον Ισπανό Χοσέ Αντόνιο Εσπίν Πουέρτα. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: - See more at: http://www.thessaliatv.gr/news/4213/sarakatsanos-kai-espin-sta-bysini/#sthash.WHGP1UJN.dpuf

Ο Βοσνιάδης στο τιμόνι της ΑΕΛ!!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημέρωσε για τη συνεργασία της με τον Αλέκο Βοσνιάδη, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
Ανακοινώνεται η πρόσληψη του προπονητή Αλέκου Βοσνιάδη, ο οποίος θα ηγείται τεχνικά της ΠΑΕ ΑΕΛ για την αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015.
Ο Αλέκος Βοσνιάδης γεννήθηκε  12/4/1961 και άρχισε την προπονητική του καριέρα από τον Αχιλλέα Τριανδρίας, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Δ’ Εθνική. Το 2000 ανέλαβε τον Ορφέα Σουρωτής όπου και παρέμεινε για τρία χρόνια, έχοντας στο ενεργητικό του ακόμη μία άνοδο για την Δ’ Εθνική. Επόμενος σταθμός το Πολύκαστρο με το οποίο σε δύο σεζόν «ανεβαίνει» στη Γ΄ Εθνική, αλλά τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας τον αναγκάζουν να παραιτηθεί και το καλοκαίρι του 2006 ανέλαβε τον Θερμαϊκό Θέρμης όπου έμεινε για δύο αγωνιστικές περιόδους. Την σεζόν 2008 – 2009 εργάστηκε στον Εορδαϊκό για να ακολουθήσει η Αναγέννηση Επανομής, την οποία οδήγησε στη Football League, όπου έπαιξε και κόντρα στην ΑΕΛ.
Έπειτα από τρία χρόνια στην ομάδα της Επανομής εργάστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης με τον οποία πανηγύρισε την άνοδο της ομάδας στη Super League, όπως άνοδο στη μεγάλη κατηγορία πανηγύρισε και λίγες μέρες πριν με την ομάδα της Νίκης Βόλου.

Βοηθός προπονητή: Βελιτζέλος Κων/νος
Γυμναστής: Παπαθανασίου Ηλίας
Προπονητής Τερματοφυλάκων: Ζαλαώρας Ιωάννης.