Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Γιορτή Αμυγδάλου 2014 στο Συκούριο

Πριν 14 χρόνια στο Συκούριο με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών Δήμου Νέσσωνος διοργανώθηκε η Γιορτή Αμυγδάλου προκειμένου να προβληθεί το Αμύγδαλο, το τοπικό προϊόν που στηρίζει την τοπική οικονομία  και η περιοχή κατέχει σημαντικό ποσοστό στην παγκόσμια παραγωγή. Με τη συμπαράσταση όλων η γιορτή έγινε θεσμός.
Έτσι και φέτος ο Σύλλογος Γυναικών Δημοτικής Ενότητας Νέσσωνος συνδιοργανώνει με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας και το Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π Τεμπών τη Γιορτή Αμυγδάλου 2014 στο Συκούριο, το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου. 
Το πρόγραμμα της γιορτής αναλυτικά έχει ως εξής :  
7:30 μ.μ. : Πλατεία Θέμιδας. Διαγωνισμός Αμυγδαλογλυκισμάτων. Τα μέλη και οι φίλες του Συλλόγου θα παρουσιάσουν γλυκίσματα με συστατικό το αμύγδαλο και θα έχει ενδιαφέρον μια γευστική δοκιμή. 
9:00 μ.μ. : Έναρξη της γιορτής από την πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών και χαιρετισμοί από τους εκπροσώπους των συνδιοργανωτών φορέων. 
Ακολουθούν μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις με την ορχήστρα του Βασίλη Μπαλογιάννη. Θα παρουσιαστεί πρόγραμμα δημοτικών και λαϊκών χορών από τα χορευτικά τμήματα Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Όσσας και της Λαογραφικής – Αρχαιολογικής Εταιρείας Ελασσόνας
Οι εκδηλώσεις θα κλείσουν με δημοτικό – λαϊκό γλέντι για όλους ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφερθούν αμυγδαλολιχουδιές.

Κουτσούκης αντί Τσώτσου!

Ο Κώστας Κουτσούκης είναι ο «εκλεκτός» που θα καθοδηγήσει τον Κίσσαβο Συκουρίου στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ μετά την ξαφνική αποχώρηση του Θανάση Τσότσου.
Ο Κώστας Κουτσούκης, μετά τις επιτυχίες με Δήμητρα Αγιάς και Προοδευτική Ανάβρας, καλείται να οδηγήσει και τον Κίσσαβο Συκουρίου στον δρόμο των επιτυχιών.
Εμείς να του ευχηθούμε καλή πορεία και στην ομάδα μας να εκπληρώσει τους στόχους της που δεν είναι άλλοι από την άνοδο στην μεγάλη τοπική κατηγορία.

Η αποστολή για τον Βόλο

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή για την σημερινή (20:30 ) αναμέτρηση του κυπέλλου Ελλάδας στον Βόλο με τον Ολυμπιακό Β. 
Η αποστολή αποτελείται από τους:
Αποστολίδη, Παπαγιάννη, Σαρακατσάνο, Μελισσά, Εσπίν, Μουλόπουλο, Καρανίκα, Κοντοδήμο, Νεμπεγλέρα, Τσεμπερίδη, Πινδώνη, Περίκο, Τσιλιγκίρη, Σουάνη, Μπλέντι, Βερδού, Μάινθ, Ανασταστάκο, Στεφανίδη και Μπαλογιάννη.

Τέλος από την ΑΕΛ και ο Καπετανόπουλος!!

Ο μέχρι πρότινος Γενικός Αρχηγός των "βυσσινί" ενημερώθηκε από τη Διοίκηση της ΠΑΕ ότι δε θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας. 
Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΑΕΛ τον ευχαρίστησε για τη βοήθειά του αυτό το διάστημα και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του. 
Η απομάκρυνση του Καπετανόπουλου ουσιαστικά έγκειται στο πλαίσιο μια γενικότερης αναμόρφωσης του τεχνικού επιτελείου των "βυσσινί", που έχει ξεκινήσει από την απόλυση του Αλέκου Βοσνιάδη και μετά.

Ο Στυλιαράς στο Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΛ!

Τη σημερινή (20:30) αναμέτρηση κεκλεισμένων των θυρών μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου και ΑΕΛ ορίστηκε να διευθύνει ένας από τους καλύτερους και έμπειρους διαιτητές της Σούπερ Λίγκας, ο Δημήτρης Στυλιαράς.
Βοηθοί του θα είναι οι Κωσταράς (Αιτ/νίας) και Μαγιάννης (Άρτας).

Νέοι χορηγοί για την ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ συνεχίζει την παρουσίαση των εταιριών που στηρίζουν την προσπάθειά της.
Εταιρίες που συμπορεύονται με τα όνειρά μας.

DELOPOULOS TRANS
Η Εταιρία DELOPOULOS TRANS εδρεύει στο Βελεστίνο Μαγνησίας, μαζί με το Υποκατάστημα στο 8ο χλμ. Π.Ε.Ο. Λάρισας- Βόλου (Μεριάς Παρακάμπτου), πλησίον της 2ης εξόδου για Λάρισα της Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιείται στις μεταφορές επί 15 έτη.
Την εταιρεία ίδρυσαν οι αδελφοί Ντελόπουλοι το 2001. Έχοντας προηγούμενη εμπειρία στο χώρο των μεταφορών, ξεκίνησαν τη λειτουργία της εταιρείας με απώτερο σκοπό την παροχή Υπηρεσιών Μεταφοράς και Διανομής με ποιότητα και συνέπεια. Καθώς η DELOPOULOS TRANS διαθέτει μεγάλη γκάμα φορτηγών οχημάτων και εκφορτωτικό εξοπλισμό, έχει τη δυνατότητα προσαρμογής σε όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών της.
Αναλαμβάνει την ασφαλή μεταφορά και παράδοση διαφόρων προϊόντων, υγρών και στερεών τροφίμων, όπως γάλα, έλαια, σιτάρι, αγροτικών προϊόντων, ακτοπλοϊκών σκαφών, υπερμεγεθών μηχανών ή σωλήνων, επίπλων, κιβωτίων κ.ά. και σας παρέχει εγγύηση για την ασφαλή μεταφορά και παράδοσή τους.
Με εξειδικευμένο προσωπικό πάντα στη διάθεση σας και πλήρη εξοπλισμό, τόσο σε φορτηγά οχήματα, όσο και σε εκφορτωτικά μηχανήματα, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και απαιτήσεις σας.
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ: ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΚΑΛΟΧΩΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Pharmasquare ΕΠΕ
Η Εταιρία «Pharmasquare ΕΠΕ» , είναι μια νεοσύστατη εταιρία (8/2/2013) με κύριο αντικείμενο εργασιών το χονδρικό εμπόριο φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων ,αρωμάτων, καλλυντικών και βιολογικών ειδών. Καθώς επίσης συμπληρωμάτων διατροφής , αθλητικών, αθλητιατρικών ειδών και εξοπλισμού.
Η εταιρία έχει την  αντιπροσώπευση των προϊόντων των παρακάτω εταιριών :
1.    Pharmasept
2.    Mueller
3.    Gensan
4.    LP Support
5.    EAS
6.    McDavid
7.    Kempa
8.    Uhlsport
9.    Zone Perfect
10.    Zip Vit
11.    Eiselt
12.    Now
Η εταιρία προσφέρει λύσεις όχι μόνο για τους επαγγελματίες αθλητές, αλλά και για όσους ασχολούνται ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό ή απλά γυμνάζονται.  Τα τεχνολογικά εξελιγμένα προϊόντα  που αντιπροσωπεύει, έχουν σχεδιαστεί ανάλογα με τις απαιτήσεις των καλυτέρων αθλητών και φέρνουν τώρα στην αγορά, υψηλού επιπέδου προϊόντα για απλούς και καθημερινούς ανθρώπους.   
Ο σκοπός της είναι ένας και μοναδικός, να συνεχίσει να είναι η κορυφαία επιλογή και προτίμηση του γυμναστή, φυσιοθεραπευτή, γιατρού, διατροφολόγου και τέλος επαγγελματία αθλητή, ανεξαρτήτως αθλήματος, δίνοντας τους ποιοτικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και εξελιγμένης τεχνολογίας, διευκολύνοντας έτσι το έργο τους.

Τελέστηκε ο αγιασμός της ΑΕΛ

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο αγιασμός στην ΑΕΛ, για την φετινή χρονιά παρουσία των παικτών της ομάδας, της τεχνικής ηγεσίας αλλά και αρκετών δημοσιογράφων και φίλων της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο Αλκαζάρ να παρακολουθήσουν την τελετή.
Ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, με τους ποδοσφαιριστές να δέχονται τις ευχές του ιερέα για καλή χρονιά, ενώ με το πέρας της τελετής η διοίκηση της ομάδας, χάρισε στους παρευρισκόμενους ιερείς την επετειακή φανέλα των 50 χρόνων της ομάδας.

Στις 17/9 το φιλικό με την ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει πως η φιλική αναμέτρηση με την ΠΑΕ ΑΕΚ θα διεξαχθεί τελικά την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου, με ώρα έναρξης στις 18:00.
Αν διευθετηθούν όλα τα ζητήματα με το AEL FC ARENA μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, τότε η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο AEL FC ARENA, σε αντίθετη περίπτωση στο Στάδιο Αλκαζάρ.

Πρεμιέρα με Απόλλωνα Καλαμαριάς για την ΑΕΛ

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης η κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League. Η ΑΕΛ θα ξεκινήσει εντός έδρας τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα : 

1η αγωνιστική (28/09)
Λαμία – Αγροτικός Αστέρας
ΑΕΛ – Απόλλων 1926
Εθνικός Γαζώρου – Αιγινιακός
Πιερικός – Ηρακλής
Αναγ. Καρδίτσας – Τύρναβος
Ολυμπιακός Βόλου – Ζάκυνθος
Ρεπό: Φωκικός

2η αγωνιστική (05/10)
Φωκικός – Λαμία
Αγροτικός Αστέρας – ΑΕΛ
Απόλλων 1926 – Πιερικός
Αιγινιακός – Αναγ. Καρδίτσας
Ηρακλής – Ολυμπιακός Βόλου
Τύρναβος – Ζάκυνθος
Ρεπό: Εθνικός Γαζώρου

3η αγωνιστική (12/10)
Λαμία – ΑΕΛ
Εθνικός Γαζώρου – Φωκικός
Πιερικός – Αγροτικός Αστέρας
Ολυμπιακός Βόλου – Απόλλων 1926
Ζάκυνθος – Αιγινιακός
Τύρναβος – Ηρακλής
Ρεπό: Αναγ. Καρδίτσας

4η αγωνιστική (19/10)
Εθνικός Γαζώρου – Λαμία
ΑΕΛ – Πιερικός
Φωκικός – Αναγ. Καρδίτσας
Αγροτικός Αστέρας – Ολυμπιακός Βόλου
Απόλλων 1926 – Τύρναβος
Αιγινιακός – Ηρακλής
Ρεπό: Ζάκυνθος

5η αγωνιστική (26/10)
Λαμία – Πιερικός
Αναγ. Καρδίτσας – Εθνικός Γαζώρου
Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΛ
Ζάκυνθος – Φωκικός
Τύρναβος – Αγροτικός Αστέρας
Αιγινιακός – Απόλλων 1926
Ρεπό: Ηρακλής

6η αγωνιστική (02/11)
Αναγ. Καρδίτσας – Λαμία
Πιερικός – Ολυμπιακός Βόλου
Εθνικός Γαζώρου – Ζάκυνθος
ΑΕΛ – Τύρναβος
Φωκικός – Ηρακλής
Αγροτικός Αστέρας – Αιγινιακός
Ρεπό: Απόλλων 1926

7η αγωνιστική (9/11)
Λαμία – Ολυμπιακός Βόλου
Ζάκυνθος – Αναγ. Καρδίτσας
Τύρναβος – Πιερικός
Ηρακλής – Εθνικός Γαζώρου
Αιγινιακός – ΑΕΛ
Απόλλων 1926 – Φωκικός
Ρεπό: Αγροτικός Αστέρας

8η αγωνιστική (16/11)
Ζάκυνθος -Λαμία
Ολυμπιακός Βόλου – Τύρναβος
Αναγ. Καρδίτσας – Ηρακλής
Πιερικός – Αιγινιακός
Εθνικός Γαζώρου – Απόλλων 1926
Φωκικός – Αγροτικός Αστέρας
Ρεπό: ΑΕΛ

9η αγωνιστική (23/11)
Λαμία – Τύρναβος
Ηρακλής – Ζάκυνθος
Αιγινιακός – Ολυμπιακός Βόλου
Απόλλων 1926 – Αναγ. Καρδίτσας
Αγροτικός Αστέρας – Εθνικός Γαζώρου
ΑΕΛ – Φωκικός
Ρεπό: Πιερικός

10η αγωνιστική (03/11)
Ηρακλής – Λαμία
Τύρναβος – Αιγινιακός
Ζάκυνθος – Απόλλων 1926
Αναγ. Καρδίτσας – Αγροτικός Αστέρας
Πιερικός – Φωκικός
Εθνικός Γαζώρου – ΑΕΛ
Ρεπό: Ολυμπιακός Βόλου

11η αγωνιστική (07/12)
Λαμία – Αιγινιακός
Απόλλων 1926 – Ηρακλής
Αγροτικός Αστέρας – Ζάκυνθος
Φωκικός – Ολυμπιακός Βόλου
ΑΕΛ – Αναγ. Καρδίτσας
Πιερικός – Εθνικός Γαζώρου
Ρεπό: Τύρναβος

12η αγωνιστική (14/12)
Απόλλων 1926 – Λαμία
Ηρακλής – Αγροτικός Αστέρας
Τύρναβος – Φωκικός
Ζάκυνθος – ΑΕΛ
Ολυμπιακός Βόλου – Εθνικός Γαζώρου
Αναγ. Καρδίτσας – Πιερικός
Ρεπό: Αιγινιακός

13η αγωνιστική (21/12)
Αγροτικός Αστέρας – Απόλλων 1926
Φωκικός – Αιγινιακός
ΑΕΛ – Ηρακλής
Εθνικός Γαζώρου – Τύρναβος
Πιερικός – Ζάκυνθος
Ολυμπιακός Βόλου – Αναγ. Καρδίτσας
Ρεπό: Λαμία

Υπέγραψε ο Μπιλά!

Τη φανέλα της ΑΕΛ θα φορέσει τελικά ο Εμμάνουελ Μπιλά, καθώς έπεισε τους διοικούντες για την αξία του.
Ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός συμμετείχε στις προπονήσεις των «βυσσινί» το τελευταίο διάστημα κι άφησε καλές εντυπώσεις, γι’ αυτό και αποφασίστηκε η απόκτησή του.
Ο 24χρονος άσος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μπενφίκα και στη συνέχεια αγωνίστηκε στις Ρουέν, Άτλα Λισαβόνας, Ρεγκουένγος, ενώ πέρυσι έπαιξε στη Μιραντέλα ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Πορτογαλίας.

Επέστρεψε στην ΑΕΛ ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος

Την συμφωνία με τον Κώστα Παναγόπουλο ανακοίνωσε η ΑΕΛ, μετά το διαζύγιο με τον Αλέκο Βοσνιάδη. 
Ο Παναγόπουλος επιστρέφει έναν χρόνο μετά στην ΑΕΛ, με στόχο να την οδηγήσει στη Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Κωνσταντίνο Παναγόπουλο.»

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

MONSTERS: «Όλοι μαζί δίπλα στην ΑΕΛ»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ΑΕΛ, MONSTERS, με τίτλο «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ» με αφορμή την αναμέτρηση Κυπέλλου Ελλάδος της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Στάδιο Αλκαζάρ. 
Αναλυτικά:
Εν όψει της πρώτης επίσημης αγωνιστικής υποχρέωσης της ομάδας μας και με δεδομένο όσα έχουν προηγηθεί από το κόμπλεξ των ανύπαρκτων και αιώνια υποτακτικών αντιπάλων μας, οφείλουμε όλοι μας να μην κάνουμε το παραμικρό λάθος που θα κοστίσει στην ΑΕΛ. 
Θα δώσουμε σαν κόσμος, οργανωμένοι και απλοί φίλαθλοι, την ηχηρή απάντηση που τους αξίζει, ταυτόχρονα όμως θα προστατέψουμε, ο καθένας από τη θέση του, το αγωνιστικό δικαίωμα της ΑΕΛ για τη νίκη και την πρόκριση. Δεν θα υποκύψουμε σε δολώματα των αντιπάλων και θα τους προσπεράσουμε, αφήνοντας τους ξανά στην ανυπαρξία τους. Όλοι μαζί δίπλα στην ΑΕΛ, με πάθος αλλά όχι με λάθος...

Υ.Γ.1 Τα γραφεία του Συνδέσμου θα διατεθούν εισιτήρια από το μεσημέρι της Δευτέρας στις 14:00 ως και τις 19:30 πριν τον αγώνα.
Υ.Γ.2 Μάλλιασε η γλώσσα μας πια, πάρτε το χαμπάρι. Η ΑΕΛ δεν χρειαζόταν, δεν χρειάζεται και δεν θα χρειάζεται αφίσες...

Η 18άδα για το ματς κυπέλλου

Με προπόνηση στο στάδιο Αλκαζάρ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για το ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο Αλέκος Βοσνιάδης είναι οι: Αποστολίδης, Παπαγιάννης, Σαρακατσάνος, Μελισσάς, Δεληζήσης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Τζούνιορ, Τσεμπερίδης, Πινδώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιλιγκίρης, Δεινόπαπας, Σουάνης, Αναστασάκος, Στεφανίδης, Περίκο και Μπαλογιάννης.

«Η ΑΕΛ έμαθε να κερδίζει μόνο στους αγωνιστικούς χώρους»

Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα σε όλα τα επίπεδα και για να φτάσει στο στόχο της χρειάζεται την στήριξη όλων. 
Καλούμε τον κόσμο της ΑΕΛ να βρεθεί κοντά στην ομάδα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς και να την στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις. Να στηρίξει την ομάδα μας και μόνο την ομάδα μας, χωρίς να προβεί σε ακρότητες και με τον μοναδικό τρόπο που μόνο οι φίλαθλοί της γνωρίζουν. 
Αυτό που προέχει είναι να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της ΑΕΛ, μη δίνοντας καμία αφορμή, σε κανέναν, να υπονομεύσει το μέλλον της. Δεν πρέπει οι φίλαθλοι της ΑΕΛ να απαντήσουν στις προκλήσεις. 
Η καλύτερη απάντηση είναι η στήριξη προς την ομάδα μας και μόνο αυτή, γιατί η ΑΕΛ έμαθε και ξέρει να κερδίζει μόνο στους αγωνιστικούς χώρους.

ΠΑΕ ΑΕΛ