Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΑΕΛ: Απάντηση σε δημοσιεύματα περί... πανικού

Την δική της απάντηση έδωσε η διοίκηση της Λάρισας σε δημοσιεύματα (http://www.mikriliga.com/arthra/b-ethniki-vorras/p/27845/senario-gkouma-zoria-gia-panagopoulo)
που θέλουν την ομάδα να βρίσκεται σε πανικό, με αρκετή δόση χιούμορ και ειρωνίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η διοίκηση της ΑΕΛ, αφού ενημερώθηκε ότι σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα, στην ομάδα μας, επικρατεί "πανικός",προχώρησε στις παρακάτω ενέργειες :
1.Κλήθηκε ειδικό συνεργείο για την αντιμετώπιση και εξολόθρευση του.
2.Έκανε δε και η ίδια ασκήσεις ηρεμίας και διαχείρισης θυμού.
Περαιτέρω ενέργειες δεσμεύεται να πράξει το Σάββατο.
ΤΏΡΑ προέχει ο αγώνας της ομάδας μας με τον Πιερικό, την Παρασκευή 20.30

Ο Σέζος στο Στάδιο Αλκαζάρ

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας, της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.
Την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Πιερικό που θα διεξαχθεί στο στάδιο Αλκαζάρ την Παρασκευή στις 20:30 το βράδυ, ορίστηκε να διευθύνει ο Θανάσης Σέζος από τον σύνδεσμο του Κιλκίς.
Βοηθοί του θα είναι ο Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης του συνδέσμου Κιλκίς και ο Θανάσης Χαδήμογλου του συνδέσμου Μακεδονίας.

Ήττα για την ΑΕΛ στη Λαμία

Παρουσιάζοντας ένα κακό αγωνιστικό πρόσωπο, η ΑΕΛ γνώρισε την ήττα στη Λαμία με 1-0 και σίγουρα προβλημάτησε με την απόδοση της.
Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε από κοντινή απόσταση ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης στο 74΄ μετά από κάθετη πάσα του Καμαρά, ενώ η ΑΕΛ αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 53΄, λόγω αποβολής του Ντερνίς.
Στο πρώτο ημίχρονο τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι «βυσσινί» έφταναν μεν με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ αλλά υστερούσαν στην τελική προσπάθεια. Η μόνη φάση που ξεχώρισε ήταν εκείνη του 31ου λεπτού με τον Μουλόπουλο να κάνει την προβολή από δεξιά και να στέλνει την μπάλα άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν έλειψαν οι «συγκινήσεις», με τον ρέφερι να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. 
Στο 51’ λοιπόν ο Αγγελάκης έδειξε, δικαίως, την κίτρινη κάρτα στον Βασιλόγιαννη που έκανε «θέατρο» στην περιοχή, με τους γηπεδούχους ωστόσο να διαμαρτύρονται έντονα για την εν λόγω απόφαση. Δύο λεπτά αργότερα ο Ντερνίς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο ντεμπούτο του, μια απόφαση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους παίκτες της ΑΕΛ.
Εν τέλει, το ματς κρίθηκε στο 74’ όταν ο Καμαρά έκανε την ψηλοκρεμαστή μπαλιά στον Βασιλόγιαννη, που βρέθηκε στο ύψος της μικρής περιοχής, έκανε το κοντρόλ και με συρτό σουτ νίκησε τον Αποστολίδη ανοίγοντας το σκορ.
Οι γηπεδούχοι στα εναπομείναντα λεπτά έκαναν απλώς διαχείριση του αποτελέσματος, ενώ οι «βυσσινί» έχοντας και το αριθμητικό μειονέκτημα δεν κατάφεραν να «απειλήσουν» την εστία του Μπλάζιτς με το 1-0 να μένει ως το τέλος.
Να σημειωθεί πως από το 89’ και μέχρι το φινάλε του αγώνα η ΑΕΛ έπαιξε με 9 παίκτες καθώς αποχώρησε τραυματίας ο Φόρνερ. 

Λαμία (Τεννές): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Λεάντρο, Ρεπετσάς, Καμαρά, Βασιλόγιαννης, Γενγκά (27' Φράγκος, 66' Χαϊκάλης), Νεόφυτος, Φατιόν, Γκούρμα (86' Μουμίν). 

ΑΕΛ (Παναγόπουλος): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Νεμπεγλέρας, Τσιλιγκίρης (75' Καρανίκας), Πινδώνης, Βερδού (63' Στεφανίδης), Ντερνίς, Μπλέντι (58' Φορνέρ)

Αγροτικός Αστέρας-Λάρισα 0-3!!


Με έναν Περίκο σε τρελά κέφια, έχοντας πετύχει δύο γκολ, η ΑΕΛ κατάφερε να πάρει το δεύτερο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα της Football League, αφού κέρδισε τον Αγροτικό Αστέρα με σκορ 0-3, αποδεικνύοντας την ανωτερότητα της απέναντι στον αντίπαλο της.
Η ΑΕΛ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά πήρε τον έλεγχο του αγώνα και απείλησε τον Αγροτικό Αστέρα. 
Αρχικά στο 20' ο Βερδού απείλησε με σουτ, αλλά ο Ταταρίδης έσωσε, και δύο λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Πινδώνη είχε την ίδια κατάληξη.
Οι «βυσσινί» συνέχισαν να πιέζουν και στο 36' έφτασαν στο γκολ, όταν ο Μπλέντι βγήκε στην κόντρα γύρισε στον Περίκο στα αριστερά και αυτός με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. 
Μάλιστα, ο Βερδού λίγο έλειψε στο 42' να κάνει το 2-0 όταν με διαγώνιο σουτ προσπάθησε να νικήσει τον Ταταρίδη χωρίς να τα καταφέρει.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αγροτικός Αστέρας μπήκε πιο δυνατά με σκοπό να φτάσει στην ισοφάριση. Έτσι πίεσε την ΑΕΛ, και έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 60',όταν
ο Καρακατσάνης έπιασε το δυνατό σουτ και ο Αποστολίδης με τρομερή απόκρουση έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και κράτησε το προβάδισμα για τους «βυσσινί».
Στο 76' η ΑΕΛ έφτασε στο δεύτερο τέρμα και ουσιαστικά κλείδωσαν τη νίκη. Ο Τσιλιγκίρης έβγαλε την ομάδα του στην κόντρα, σέντραρε για τον Βερδού, αυτός έκανε το σουτ η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Περίκο από κοντά έκανε το 2-0.
Το κερασάκι στην τούρτα για την Λάρισα ήρθε στο 84', όταν ο Περίκο από εκτελεστής έγινε πασέρ και με σέντρα από τα αριστερά βρήκε τον Πινδώνη και αυτός με κεφαλιά πέτυχε το 3-0 . 

Αγροτικός Αστέρας (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ταταρίδης, Χατζηλιάδης, Σκλιοπίδης, Κώτσιας, Καπίας (80' Κρυστάλλης), Γεωργιάδης (46' Αθανασιάδης), Καθάριος (62' Θεοδωρίδης), Σαμουηλίδης, Μίλιτς, Καρακατσάνης, Πέεφ.

ΑΕΛ (Κώστας Παναγόπουλος): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Τσιλιγκίρης (79' Φορνέρ), Μούτσα (64' Καρανίκας), Περίκο, Βερδού.

Με το δεξί στο πρωτάθλημα η ΑΕΛ

Ξεκίνημα με το δεξί για την ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Football League με τους "βυσσινί" να επικρατούν με 2-0 στο άδειο λόγω τιμωρίας Αλκαζάρ και να δείχνουν με το καλημέρα ότι είναι μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία.
Η ΑΕΛ σημείωσε και τα δυο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης έχοντας την υπεροχή του αγώνα ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα.
Η ΑΕΛ πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 64' όταν ύστερα από σέντρα από τα αριστερά ο Βρονταράς δεν βγήκε και ο Περίκο με σκαστή κεφαλιά έκανε το 1-0.
Στο 75΄ο Βερντού βρήκε έξυπνα στην πλάτη της άμυνας την κίνηση του Πινδώνη, ο οποίος με ένα εξαιρετικό σουτ από την αριστερή γωνία της μεγάλης περιοχής, έστειλε στην αντίθετη πλευρά την μπάλα νικώντας τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 2 – 0! 
 
 ΑΕΛ: Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Μπιλά (46' Καρανίκας), Τσιλιγκίρης, Περίκο (84' Ζούνιορ), Βερδού (76' Αναστασάκος). 
 
Απόλλων Καλαμαριάς:Bρονταράς, Γαλανόπουλος, Δήμου, Παπαστεριανός, Κατσιαρός, Μπιτσάκος, Ακασού, Ευσταθίου (82' Παπαδόπουλος), Καράμπελας (36' Τσούτσης), Νατσιόπουλος (71' Σουλίδης), Γκέσιος.

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Ο Κατσικογιάννης «σφυρίζει» στο Αλκαζάρ

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας, της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League που θα γίνει το τετραήμερο 10 - 13/10. 
Ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης, από τον σύνδεσμο διαιτητών Ηπείρου κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της πρεμιέρας της ΑΕΛ με τον Απόλλων Καλαμαριάς (Δευτέρα 13/10, 18:00). 
Βοηθοί του θα είναι ο Ελευθέριος Καραλής από τον ίδιο σύνδεσμο και ο Σπυρίδων Χουλιάρας από το σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας. Τέταρτος θα είναι ο Βασίλειος Παναγιωτόπουλος, επίσης από την Αιτωλοακαρνανία και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Ιωάννης Κρίκης από την Ε.Π.Σ. Τρικάλων.

Πράσινο φως για την ΑΕΛ!!!

Πιστοποιητικό συμμετοχής στην Football League χορήγησε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στην ΑΕΛ, έτσι οι «βυσσινί» πλέον μπορούν χωρίς κανένα άγχος και πρόβλημα να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα αυτό!
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
Έλεγχος δικαιολογητικών για τη χορήγηση ή μη του πιστοποιητικού του άρθρου 77Α παρ.3 του ν.2725/99.
 
 Football League
H Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ:
ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ 
ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ 
ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ  
ΠΑΕ ΦΩΣΤΗΡΑΣ 
ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 
ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ
Η Επιτροπή επιφυλάσσεται να εκδώσει απόφαση μέχρι αύριο ημέρα Πέμπτη 09.10.14 και ώρα 13:00 μ.μ. για τις κάτωθι ΠΑΕ: 
ΠΑΕ ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ 
ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Οι νέες φανέλες της ΑΕΛ!

Τις νέες της εμφανίσεις για τη νέα χρονιά παρουσίασε η ΑΕΛ, μέσω της επίσημης σελίδας της στο facebook.
Η πρώτη εμφάνιση είναι κατά βάση βυσσινί, ενώ η δεύτερη είναι ολόλευκη.
Αυτή όμως που εντυπωσιάζει περισσότερο είναι η τρίτη, την οποία άλλωστε χρησιμοποίησε στο φιλικό ματς με την ΑΕΚ και η οποία παραπέμπει σε... Άστον Βίλα με το γαλάζιο χρώμα που συνδυάζεται με το βυσσινί.

Τελευταίες πινελιές στα Δένδρα!

«Βροχερή Κυριακή στα Δένδρα.....τελευταίες λεπτομέρειες εργασιών.....αλλά με τις σημαίες μας, να κυματίζουν.....», με αυτό το σχόλιο η ΠΑΕ ΑΕΛ στην επίσημη σελίδα της στο facebook ενημερώνει πως όλα είναι σχεδόν έτοιμα για να μπει επιτέλους η ομάδα στο «σπίτι» της.

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Δευτέρα με Καλαμαριά

Στις 13 Οκτωβρίου θα μπει στο πρωτάθλημα της Football League η ΑΕΛ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ματς της πρεμιέρας των βυσσινί θα διεξαχθεί την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου και κατά πάσα πιθανότητα στις 6 το απόγευμα, ενώ θα είναι και τηλεοπτικό.
Θυμίζουμε πως η αναμέτρηση θα διεξαχθεί και κλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας της ΑΕΛ για το ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οριστικά χωρίς κόσμο με Καλαμαριά

Οριστικά χωρίς κόσμο στο πλευρό της θα αγωνιστεί η ΑΕΛ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο στάδιο Αλκαζάρ. 
Η έφεση των βυσσινί απορρίφθηκε χθες και έτσι το παιχνίδι θα διαξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Στις 12 Οκτώβρη σέντρα στη Football League!

Mετά από υπομονή εβδομάδων, ανακοινώθηκε ότι το πρωτάθλημα της Football League ξεκινάει στις 12 Οκτωβρίου.
Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε στο δεύτερο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ενώ αναφορικά με τα οικονομικά προβλήματα- το λόγο της εξ αρχήν αναβολής- όπως και τα συμπεράσματα των επαφών που έγινα αυτό το διάστημα, δεν δημοσιεύτηκε τίποτα.

Η ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αποφάσισε ομόφωνα την έναρξη του Πρωταθλήματος για την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014. Η επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 θα είναι η ORDEM της NIKE. Έγινε συζήτηση για τις προτάσεις της FOOTBALL LEAGUE ενώπιον της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής του Υφυπουργείου Αθλητισμού».

ΕΠΣΛ: Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των αγώνων Κυπέλλου

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣΛ η κλήρωση των αγώνων της β΄ φάσης του Κυπέλλου, στην οποία συμμετέχουν συνολικά 44 ομάδες (οι 36 των Α΄ και Α1 κατηγοριών και οι 8 ομάδες της β΄ κατηγορίας, που έχουν προκριθεί από την α΄ φάση των αγώνων).  
Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου δια του Προέδρου της κ. Νίκου Δημερά, εξήγησε προς τους παριστάμενους εκπρόσωπους σωματείων, τον τρόπο που διαχωρίστηκαν οι 44 ομάδες σε 4 ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια για την αποφυγή δαπανηρών μετακινήσεων και ισομερή, κατά το δυνατόν, καταμερισμό των ομάδων των κατηγοριών.  
Ακολούθησε η κλήρωση, σύμφωνα με την οποία αναδείχθηκαν τα παρακάτω ζευγάρια στους 4 ομίλους (με την ομάδα της μικρότερης κατηγορίας να αγωνίζεται σαν γηπεδούχος, σύμφωνα με την προκήρυξη): 

1ος ΟΜΙΛΟΣ  
Αναγέννηση Φαρσάλων – Νέες Καρυές
Βούναινα – Νεάπολη
Απόλλων Λάρισας – Δόξα Ραχούλας
Αετός Αμυγδαλέας – Μαχητής Τερψιθέας
Αχιλλέας Φαρσάλων – Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων
Προκρίνεται χωρίς αγώνα η Νίκαια
 

2ος ΟΜΙΛΟΣ  
Θύελλα Μεγ. Ελευθεροχωρίου – Π.Ο. Ελασσόνας
Ατρόμητος Δασοχωρίου – Ακαδημία Τυρνάβου
Δολιχιακός – Προοδευτική Βερδικούσιας
Συκέα – Σμόλικας
Αμπελωνιακός – Δόξα Βλαχογιαννίου
Προκρίνεται χωρίς αγώνα ο Δαμασιακός

 
3ος ΟΜΙΛΟΣ  
Σ.Σ. Ραψάνης – Δόξα Αργυροπουλίου
Όλυμπος Γόννων – Δάφνη Γλαύκης
Αστέρας Τυρνάβου – Πλατύκαμπος
Κίσσαβος Συκουρίου – Αστραπή Ν. Πολιτείας
Κεραυνός Παραποτάμου – Αετός Μακρυχωρίου
Προκρίνεται χωρίς αγώνα ο Ηρακλής Χάλκης

 
4ος ΟΜΙΛΟΣ  
Αμπελόκηποι – Δόξα Ομορφοχωρίου
Ελευθεραί – Δήμητρα Γιάννουλης
Αναγέννηση Καλοχωρίου – Προοδευτική Ανάβρας
Λάρισα 2012 – Φαλανιακός
Φιλοκτήτης Μελιβοίας – Αβέρωφ
Προκρίνεται χωρίς αγώνα ο Ηρακλής Λάρισας
 

* Οι ακριβείς ημερομηνίες, ώρες διεξαγωγής και γήπεδα των κληρωθέντων αγώνων θα ανακοινωθούν εντός των ημερών από τη Γραμματεία της Ένωσης.

Αναβολή όλων των ελληνικών πρωταθλημάτων!

Με ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, αποφασίστηκε να μην διεξαχθούν οι αγώνες των εθνικών διοργανώσεων της προσεχούς αγωνιστικής σε όλα τα ομαδικά αθλήματα.
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, αποφάσισε τη μη διεξαγωγή αγώνων σε όλα τα ομαδικά αθλήματα το προσεχές Σαββατοκύριακο, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη.
Αυτό σημαίνει ότι το προσεχές Σαββατοκύριακο δεν θα υπάρξει καθόλου επίσημη αγωνιστική δράση, καθώς αναβάλλονται όλοι οι αγώνες σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ και σε οποιοδήποτε άλλο ομαδικό άθλημα.
"Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη, ο οποίος έχασε σήμερα τη ζωή του πέφτοντας θύμα οπαδικής βίας, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού αναβάλλονται όλοι οι επίσημοι αγώνες των εθνικών διοργανώσεων των ομαδικών αθλημάτων της προσεχούς αγωνιστικής".

Έσπασε το «ρόδι» ο Κίσσαβος!!!

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 Ε.Π.Σ.Λ πέτυχε ο Κίσσαβος Συκουρίου επικρατώντας της Προοδευτικής Βερδικούσιας με το «αγγλικό» σκορ 4-3!
Δυνατά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Κίσσαβος και μόλις στο 6ο λεπτό ο Κορδέλας με ωραίο σουτ έκανε το 1-0.
Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από το γκολ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κίσσαβος διπλασίασε τα τέρματα του όταν ο Κώτσιας εκμεταλεύτηκε την ωραία πάσα του Πικούλη και με δυνατό σουτ έκανε το 2-0.
Στο 40ο λεπτό η Βερδικούσια μείωσε σε 2-1 με ωραίο σουτ του Καφέ και με αυτο το σκορ πήγαμε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Στο 52ο λεπτό είχαμε την ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους όταν μετά από σέντρα του Στατήρη ο Δήμκος με προβολή έφερε το ματς στα ίσια.
Στο 72ο λεπτό ο Πικούλης με σουτ έκανε το 3-2 και επτά λεπτά αργότερα ο Κώτσιας με έξοχη ατομική ενέργεια έβαλε τις βάσεις για την νίκη ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-2.
Το τελικό 4-3 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με αυτογκολ του Τόπη ο οποίος με κεφαλιά «κρέμασε» τον Μαλλιόπουλο.

Οι Συνθέσεις:
Κίσσαβος Συκουρίου (Κώστας Κουτσούκης): Δημεράς (59′ Μαλλιόπουλος), Βαρσάμης (82′ Καραποστόλης), Κάτσας, Γκανάτσιος, Τόπης, Κώτσιας Αντ., Κορδέλας, Θεμελής, Κώτσιας Ν., Πικούλης, Ζιώγας (57′ Νεμπεγλέρας). 

Προοδευτική Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς): Βάιος, Κατίνας, Στατήρης, Μούμος, Σινάπαλος Χρ., Καρκατσέλας (75′ Παπαγεωργίου), Καφφές, Οικονόμου Ν.Γ. (65′ Βαρσάμης), Θάνος, Δήμκος, Οικονόμου Ν.Α. (20′ Μιχαλές). 

Διαιτητική Τριπλέτα
Χήτος Ν., Καραμπούλας Θ., Κυρίτσης Δ.

Συνοπτικά τα Αποτέλεσματα
Δολιχιακός – Ανάβρα   3 – 2
Καλοχώρι – Αστέρας Τυρνάβου   0 – 0
Συκούριο – Βερδικούσια   4 – 3
ΠΟΕ – Ομορφοχώρι   1 – 0
Αμυγδαλέα – Απόλλων Λάρισας   2 – 1
Ραχούλα – Αργυροπούλι   5 – 4
ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου – Νεάπολη Λάρισας   1 – 0
Ακαδημία Τυρνάβου – Συκέα   1 – 4
Νέες Καρυές – Λάρισα 2012   1 – 1

Η Βαθμολογία (3η Αγωνιστική)
1. ΠΟΕ   7 – 2   9
2. ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου   3 – 0   9
3. Νέες Καρυές   7 – 4   7
4. Νεάπολη Λάρισας   4 – 3   6
5. Αμυγδαλέα   6 – 4   6
6. Αστέρας Τυρνάβου   3 – 1   5
7. Βερδικούσια   6 – 5   4
8. Απόλλων Λάρισας   8 – 4   4
9. Συκέα   6 – 5   4
10. Ραχούλα   9 – 10   4
11. Αργυροπούλι   7 – 9   3
12. Συκούριο   6 – 11   3
13. Δολιχιακός   3 – 6   3
14. Ανάβρα   4 – 5   2
15. Ομορφοχώρι   2 – 3   2
16. Καλοχώρι   2 – 3   2
17. Λάρισα 2012   2 – 5   1
18. Ακαδημία Τυρνάβου   1 – 6   0
Η Επόμενη (4η) Αγωνιστική
Ανάβρα – Συκούριο
Καλοχώρι – Δολιχιακός
Αστέρας Τυρνάβου – ΠΟΕ
Βερδικούσια – Αμυγδαλέα
Ομορφοχώρι – Ραχούλα
Απόλλων Λάρισας – ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου
Αργυροπούλι – Ακαδημία Τυρνάβου
Νεάπολη Λάρισας – Νέες Καρυές
Συκέα – Λάρισα 2012

Μία αγωνιστική και πρόστιμο στην ΑΕΛ

Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο τιμώρησε την ΑΕΛ η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Η ποινή θα ισχύσει στον εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, όταν οριστεί η έναρξη του πρωταθλήματος της Football League.
Η σχετική ανακοίνωση:
«Κηρύσσει την εγκαλούμενη ΠΑΕ ΑΕΛ πειθαρχικά ελεγκτέα για τα αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικά παραπτώματα και της επιβάλλει χρηματική ποινή χιλίων πενήντα (1.050) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές μίας (1) αγωνιστικής (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας της 1/9 ΑΕΛ – Ολυμπιακός Βόλου)».

Η επιστροφή της ΑΕΛ στα Δέντρα!

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε γνωστό πως τα έργα στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων ολοκληρώθηκαν και έτσι η ΑΕΛ μπορεί να επιστρέψει στο… σπίτι της. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και πολλές περιπλανήσεις, το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ ΑΕΛ επιστρέφει στο σπίτι του, στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων.
Ο στόχος μας είναι ένας, η ομάδα να επιστρέψει στη κορυφή και για να το πετύχει απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει το δικό της προπονητικό κέντρο. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ μερίμνησε ώστε ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο να έχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας για να δημιουργηθεί και πάλι η μεγάλη ΑΕΛ.»

Δικαιώθηκε και πάλι η ΑΕΛ!

Εκδικάστηκαν από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, οι ενστάσεις των πρώην ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ Αμπάρη και Αραμπατζή, αλλά και του μάνατζερ Νικολιδάκη, που ζητούσαν ασφαλιστικά μέτρα για να σταματήσει η σύσταση της νέας ΠΑΕ ΑΕΛ.
Το δικαστήριο δικαίωσε την ΑΕΛ καθώς δεν έκανε δεκτή την αίτηση των ποδοσφαιριστών αλλά και του μάνατζερ, γεγονός που δείχνει πως η σύσταση της νέας ΠΑΕ, είναι σε καλό δρόμο, μιας και για ακόμα μια φορά δικαιώθηκε.