Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Monsters: «Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω...»

 
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της Α.Ε.Λ, «Monsters», με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των Monsters:
«Από την αρχή των κινητοποιήσεων μας απέναντι στο αποτυχημένο και ντροπιαστικό διοικητικό καθεστώς Πλεξίδα, διαχωρίσαμε εντελώς το αγωνιστικό από το ιδιοκτησιακό ζήτημα.  Στον αγώνα της Δευτέρας θα είμαστε κανονικά στις θέσεις μας να στηρίξουμε την ΑΕΛ να προσθέσει τρεις βαθμούς στο λογαριασμό της.  Κάνουμε έκκληση σε όλο το φίλαθλο κόσμο να εκφράσει μαζί μας τα δύο μεγάλα μηνύματα που θέλουμε να στείλουμε από την κερκίδα σε αυτό τον αγώνα:
Πρώτα στήριξη στους ποδοσφαιριστές για τη νίκη και μετά αποδοκιμασία και απόρριψη στο πρόσωπο του Πλεξίδα και των συνεργατών του. 
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω πια, ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι την οριστική απελευθέρωση της Ομάδας μας από ανθρώπους που μόνο να την ατιμώσουν μπορούν.  Όπως έχουμε ήδη δηλώσει είμαστε ανοιχτά υπέρ της λύσης Λαρισαίων επενδυτών και αυτή την επιλογή είμαστε πρόθυμοι να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

MONSTERS-KEEP THE FAITH ».

Σ.Φ. ΑΛΚΑΖΑΡ: «Παραδέξου ότι απέτυχες»

Να αφήσει την ομάδα να πάρει το δρόμο της θέλει ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αλκαζάρ από τον Βαγγέλη Πλεξίδα ενώ γνωστοποίησαν πως θα απέχουν από το Δευτεριάτικο παιχνίδι με τον Τύρναβο στο Αλκαζάρ όπου θα ενθαρρύνουν τις προσπάθειες των παικτών της ΑΕΛ έξω από τη θύρα 6 ως ένδειξη διαμαρτυρίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
«Με προηγούμενή μας ανακοίνωση, επισημάναμε την αντίθεσή μας στον τρόπο διοίκησης αλλά και λειτουργίας της ομάδας. 
Τρόπος ο οποίος, μόνο στο μέγεθος και την ιστορία της ΑΕΛ δεν αρμόζει. 
Καλέσαμε επίσης τον κόσμο να συμμετέχει στην αποχή, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.
Όλα αυτά τα εκφράσαμε, έχοντας κατά βάθος την ελπίδα ότι θα γινόταν ριζικές αλλαγές στην ομάδα και ότι θα δινόταν το έναυσμα σε εμάς, σαν Σ.Φ. ΑΛΚΑΖΑΡ, αλλά και στον απλό φίλαθλο κόσμο, να επιστρέψει στο γήπεδο. 
Αντί αυτού, είδαμε να φέρεσαι κατά του κόσμου και των οργανωμένων, να τους πετάς το μπαλάκι για την κατάντια της ομάδας και επί της ουσίας να μη γίνεται τίποτα για να αντιστραφεί το υπάρχον κλίμα.
Επίσης βλέπουμε να εξελίσσεται ένα μεγάλο παιχνίδι όσον αφορά την πώληση της ΠΑΕ ΑΕΛ. 
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι μόνο να πουλήσεις δε θέλεις και ότι αυτό που σε νοιάζει είναι να εκθέσεις όλους τους υποψήφιους αγοραστές για να βγεις εσύ ο καλός. 
Τη στήριξη και την εμπιστοσύνη του κόσμου την είχες, όσο κι αν ωρύεσαι για το αντίθετο, αλλά την έχασες με τις πράξεις σου. 
Παραδέξου ότι απέτυχες και άσε την ομάδα να πάρει το δρόμο της.
Με αυτά τα δεδομένα, δεν έχουμε παρά να εμμείνουμε στην απόφαση που πήραμε να απέχουμε και να ενθαρρύνουμε τις προσπάθειες της ΑΕΛ μας,  έξω από τη θύρα 6 του σταδίου ΑΛΚΑΖΑΡ, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Τύρναβο.
Υ.Γ: Είχαμε επισημάνει και από πέρυσι: ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΛΚΑΖΑΡ ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΊΖΕΤΑΙ!!!

ΛΑΡΙΣΑ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ
ΑΕΛ ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ».

Τα κορίτσια της ΑΕΛ απέκτησαν το AEL FC ARENA !

Πολύς λόγος έχει γίνει από το καλοκαίρι για το εάν ή όχι αγωνισθεί η ανδρική ομάδα της ΑΕΛ στο AEL FC Arena στα μέσα της χρονιάς. 
Ο Βαγγέλης Πλεξίδας δεν έχει έρθει σε συμφωνία με τον Κώστα Πηλαδάκη για την παραχώρηση του γηπέδου, ενώ μία άλλη συμφωνία έχει επέλθει εδώ και λίγες ώρες, αυτήν του Κώστα Πηλαδάκη με την νεοσύστατη γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ.
Συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία ώστε να αγωνισθεί η γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ για τέσσερα παιχνίδια στο AEL FC Arena για το πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής, όπου και αγωνίζεται φέτος.
Στην συμφωνία όπως έγινε γνωστό δεν υπάρχει οικονομικό όφελος για τον κ. Πηλαδάκη, εκτός από κάποιων λειτουργικών εξόδων.

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ

Διαβάσαμε τη νέα ανακοίνωση της παε ΑΕΛ και μας δημιουργήθηκαν μερικές απορίες. 
Με ποιό θεσμικό ρόλο μιλάς εσύ και το τσιράκι σου ο Μπαλατσούκας; Με τι θράσος θέτεις χρονικά όρια; Ποιός σου είπε ότι αναζητούμε τον κατάλληλο επενδυτή; Και επειδή δεν καταλαβαίνεις είτε βρεθεί είτε δεν βρεθεί άλλος εσύ, τα τσιράκια και τα φερέφωνά σου είστε ανεπιθύμητοι για την ΑΕΛ που ονειρευόμαστε. 
Αναγκαίο και απαραίτητο θεωρούμε αυτή τη στιγμή να εξαφανιστείς εντελώς από την πραγματικότητα της Ομάδας μας πριν αλλοιώσεις ολοκληρωτικά το χαρακτήρα της.
MONSTERS 1982 KEEP-THE-FAITH

ΠΑΕ ΑΕΛ: Δεκαπέντε μέρες για νέο επενδυτή

Συγνώμη δήλωσε η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ μετά τα τελευταία γεγονότα, αν και γίνεται συνεχώς προσπάθεια για να βρεθεί λύση σε όλους τους τομείς. Παράλληλα έγινε αναφορά πως θα ανακοινωθεί νέο διοικητικό συμβούλιο άμεσα, ενώ το σημαντικότερο πως δόθηκε ένα χρονικό περιθώριο δεκαπέντε ημερών για ενδιαφερόμενους επενδυτές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:   

Μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ αισθάνεται την ανάγκη πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσει όλους όσοι, φιλάθλους και επιχειρήσεις, στηρίζουν την ομάδα όλο αυτό το διάστημα. Η ΑΕΛ βρίσκεται σ’ ένα κομβικό σημείο, σημείο που απαιτεί λύσεις και ξεκάθαρες κουβέντες.
Παρά το γεγονός ότι γίνεται μια τεράστια προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα, με λάθη τα οποία προσπαθούμε να διορθώσουμε, ώστε η ομάδα να πετύχει τον στόχο της ανόδου, γίνεται μια σφοδρή και υπερβολική επίθεση στην μεγαλομέτοχο εταιρία, που μη αναλογιζόμενη το κόστος πασχίζει για το καλό της ΑΕΛ. Μιας εταιρίας στην οποία ο κόσμος της ομάδας έδωσε, με τις προβλεπόμενες διαδικασίες, το δικαίωμα για την σύσταση της ΠΑΕ.
Πρόθεσή μας είναι, αφού ζητήσουμε ΣΥΓΝΩΜΗ από τους αγνούς φιλάθλους της ΑΕΛ, άμεσα να επαναρχίσει η λειτουργία της ΠΑΕ, αλλά με την προϋπόθεση να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία τόσο των γραφείων της, όσο και του αγωνιστικού τμήματος. Άλλωστε η αναστολή λειτουργίας αυτό τον σκοπό είχε, να επανέλθει η ηρεμία, να χαμηλώσουν οι τόνοι και να προστατευτούν οι εργαζόμενοι, αν και εν τέλει αυτό δεν ήταν όπως τελικά φάνηκε, αρκετό.
Είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε τα συμφέροντα της ΑΕΛ και για τον λόγο αυτό άμεσα θα ανακοινωθεί νέο διοικητικό συμβούλιο το οποίο θα έχει ως αποστολή να δημιουργήσει τις καλύτερες συνθήκες και προϋποθέσεις – με ότι αυτό σημαίνει- για την υλοποίηση των στόχων της ομάδας.
Παράλληλα, επειδή η μεγαλομέτοχος εταιρία δεν κρατά όμηρο την ομάδα, γνωστοποιεί πως θέτει χρονικό όριο δεκαπέντε (15) ημερών ώστε να βρεθεί ενδιαφερόμενος επενδυτής που να πληροί επαρκώς τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την εξασφάλιση της ομάδας και των στόχων της. Επίσης γνωστοποιούμε πως οι οικονομικές απαιτήσεις της μεγαλομετόχου εταιρίας θα είναι οι ελάχιστες δυνατές.
Επιθυμία του κόσμου είναι η μεγαλομέτοχος εταιρία να αποχωρήσει από τα διοικητικά της ομάδας και παράλληλα αυτή καθυβρίζεται γιατί αποφάσισε την αποχώρησή της. Οι ώρες απαιτούν ψυχραιμία και όχι λογικές και πρακτικές του τύπου «τα δικά σας δικά σας και τα δικά μας δικά σας».

ΠΑΕ ΑΕΛ

«Ο Πλεξίδας θα φύγει, ακόμα κι αν πέσουμε ξανά στην Γ' Εθνική»

Ο πρόεδρος των «Monsters», Γιώργος Γεωργίου, μίλησε στο gazzetta.gr για το «θέμα» Πλεξίδα, το... «πιόνι» Νεμπεγλέρα, την κόντρα με τους οργανωμένους και την επόμενη μέρα των «βυσσινί».
Αναλυτικά:
Πως ξεκίνησε όλη αυτή η κόντρα, πως φτάσαμε μέχρι εδώ; 
Μιλάμε για μία μεγάλη και πονεμένη ιστορία. 
Βρεθήκαμε στην Γ' Εθνική γιατί επιλέξαμε την αξιοπρέπεια, τον δύσκολο δρόμο. 
Γι' αυτό κόψαμε τότε και τον βήχα του Αρβανιτίδη, που σκεφτόταν την συγχώνευση με την Βέροια. 
Έπρεπε να βρεθεί μία λύση, να χτιστεί ένα σύνολο για να επιστρέψουμε. 
Το ελάχιστο ποσό που χρειαζόταν, ήταν 350.000 ευρώ για να μην έχουμε προβλήματα και να πάρουμε την άνοδο. Δεν υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον και μέσα από ψηφοφορία που έγινε, ο Πλεξίδας... κέρδισε και έγινε χορηγός για την σεζόν. Όλα αυτά, με υπόσχεση αλλά και όρο, πως τον επόμενο χρόνο που θα γίνει σύσταση νέας ΠΑΕ, θα έχει ένα προβάδισμα, όμως θα υπάρξει διαδικασία εκλογής για την επόμενη μέρα.
Πότε... έσκασε το πρώτο πρόβλημα; 
Η κατάσταση εξελίχθηκε σταδιακά. Το πρώτο κρούσμα, ήταν πως αντιμετώπιζε την ομάδα, λες και ήταν το χωριό του. Με αστεία γεγονότα, όπως αφίσες στον δρόμο πριν τους αγώνες, με διορθώσεις στα εισιτήρια με μαρκαδοράκια. Γενικά, πράγματα που δεν αρμόζουν στο μέγεθος της Λάρισας. 
Ακολούθησαν πιο σοβαρά προβλήματα, με τον τρόπο που αντιμετώπιζε καταστάσεις. Απίστευτα πράγματα γινόντουσαν. Πήγαιναν παίκτες σε γιατρούς για εξετάσεις και τους έλεγα «φύγετε όπως είστε και μην πληρώσετε». 
Και όσο  περνούσε ο καιρός, τα πράγματα χειροτέρευαν. Αποκορύφωμα, το θέμα Κυριακίδη. Για να είμαι ειλικρινής, ούτε κι εγώ πιστεύω ότι απέδωσε τα αναμενόμενα μέσα στο γήπεδο, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Μπορείς να λύσεις την συνεργασία σου με τον παίκτη, χωρίς να... ξεφτιλίζεσαι. 
Τι έγινε δηλαδή; 
Του φέρθηκε σαν σκουπίδι. Λες και είναι ο τελευταίος. Του έκανε καψόνια, τον κατέβαζε από το πούλμαν στα φιλικά, τα οποία παρεμπίπτοντος έκλεινε ο ίδιος με δική του πρωτοβουλία και απαίτηση. Αυτές οι καταστάσεις δεν αρμόζουν στην ηθική μας. 
Και υπάρχει και κάτι ακόμα, το οποίο είναι ανεπίτρεπτο. Έβαλε τους παίκτες να υπογράψουν ανακοίνωση με το... έτσι θέλω, στην οποία κατηγορούσαν τον Κυριακίδη. Ένα παιδί που ήταν ήδη δύο μήνες εκτός ομάδας και έβαλε τους πρώην συμπαίκτες του να τον διασύρουν. Απίστευτα πράγματα.
Επίσης, εκείνο τον καιρό πήγε και επέβαλε δική του δίαιτα στην ομάδα και μέσα σε έναν μήνα, οι παίκτες είχαν... καεί. Είχαν κάψει μυικό ιστό και δε μπορούσαν να παίξουν. Μέχρι που τον έπιασε δικό του άνθρωπος και τον συνέτισε! 
Υπήρξαν θέματα και σχετικά με την εκκαθάριση; 
Ναι, ενώ εμείς περιμέναμε να έρθουν προτάσεις, η εκκαθάριση καθυστερούσε, κολλούσε συνέχεια και αυτό απέτρεπε όποιον ίσως ενδιαφερόταν. Έχουμε πολλές επιφυλάξεις για όλα αυτά. Ήταν μία κατάσταση που βόλευε και τον Πλεξίδα και τον Πηλαδάκη. Ήταν λάθος χειρισμοί μόνο; Κανένας δεν το ξέρει. 
Μέχρι που κάποια στιγμή, μας φώναξε να μας... εκβιάσει, ότι αν δεν του δώσουμε το «ΟΚ» να πάρει την ΠΑΕ, πριν καν έρθουν προτάσεις από άλλους ενδιαφερόμενους, θα αποχωρήσει. Είχε καταλάβει πως γίνεται ανεπιθύμητος με τις τακτικές του και προσπάθησε να εξασφαλιστεί. Βέβαια, μόλις εμείς του είπαμε «άμα θέλεις φύγε», μαζεύτηκε, είδε πως δε μπορεί να μας ελέγχει ή να μας εκβιάζει. 
Και τελικά, πως πήρε την ΠΑΕ, αφού είχαν προηγηθεί όλα αυτά; 
Ήταν η... μεγάλη βραδιά. Η συνεδρίαση του Ερασιτέχνη τον Μάιο, που κράτησε 9 ώρες. Επειδή πολλά μέλη του συνδέσμου, ήμαστε και μέλη στον Ερασιτέχνη, είχαμε πάρει τότε μία απόφαση. 
Εμείς δεν ψηφίσαμε, ούτε καν λευκό, γιατίδε θέλαμε ούτε να επηρεάσουμε, ούτε να δώσουμε... γραμμή. Έτσι, δηλώσαμε επίσημα πως δεν εγκρίνουμε κανέναν από τους δύο υποψήφιους,(τον Πλεξίδα και τον Ισπανό) που είχε παρουσιαστεί και πως αφήνουμε τους υπόλοιπους να πράξουν κατά βούληση. 
Έτσι, λοιπόν, βγήκε ο Πλεξίδας. Αξίζει, μάλιστα, να αναφερθούμε και σε ένα γεγονός που ακολούθησε. Μία... σύμπτωση. Λίγες ημέρας μετά από αυτή την εξέλιξη, ολοκληρώθηκε με ταχύτατες διαδικασίες η εκκαθάριση. Και ο καθένας, ας βγάλει τα συμπεράσματά του. 
Κι έτσι ξεκινάει η νέα ΠΑΕ. Μετά, τι ακολούθησε; 
Ξεκίνησε μόνος του τον σχεδιασμό, έβαλε κάποια λεφτά για να πάρει έμπειρους παίκτες, που θα ανέβαζαν υποτίθεται την ομάδα στην Α' Εθνική. Χωρίς όμως να έχει προπονητή για να φτιάξει το πλάνο.  Αυθαίρετα, με την βοήθεια του Νίκου Γαλανακόπουλου όπως μου έχουν πει άνθρωποι που είναι... κοντά στον Πλεξίδα. 
Έφερε τον Βοσνιάδη, όμως μετά το... στραπάτσο με τον βόλο τον έδιωξε. Μετά ακολούθησε ο Παναγόπουλος, που είχε φύγει με άσχημο τρόπο και δεν είχε καλές σχέσεις με Πλεξίδα, όμως καταδέχτηκε να επιστρέψει. Πήγε μια χαρά, αλλά κι αυτόν τον έδιωξε! 
Στην διοίκηση άλλοι έρχονταν, άλλοι έφευγαν, με τους γιατρούς τα ίδια. Είχε προκύψει και το αλαλούμ με τις κάμερες, παρακολουθούσε τους παίκτες ακόμα και στα αποδυτήρια την ώρα που γδυνόντουσαν, δηλαδή πράγματα αφύσικα. Δεν άφηνε τους παίκτες να μιλούν στον κόσμο, όπως μας είπαν οι ίδιοι στα “επεισόδιο” στο ξενοδοχείο. «Μας το έχει απαγορεύσει», το παραδέχτηκαν.
Φτάσαμε σε ένα σημείο που είπαμε, δεν πάει άλλο. Αυτό το πράγμα δεν είναι ΑΕΛ, δεν μας αντιπροσωπεύει. Φτάσαμε να έχουμε σοβαρές επιφυλάξεις για την ηθική αυτού του ανθρώπου. Οι διαδικασίες που ακολουθούσε ήταν τουλάχιστον περίεργες. 
Και σε αυτό το σημείο, τι γίνεται; 
Δύο δρόμοι υπήρχαν. Να συμβιβαστούμε με όλο αυτό ή να βάλουμε ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση. Δε μπορούσαμε να αλλοιώσουμε το DNA μας, το χαρακτήρα μας. Κι έτσι, καταλήξαμε στην μετωπική σύγκρουση. 
Και κάτι ακόμα, το οποίο δεν πρέπει να παραλείψουμε, θέλουμε να το ξέρει ο κόσμος. Θεωρούμε πως έχει τεράστια ευθύνη και ο Νεμπεγλέρας. Αυτός που κατάληξε να είναι... πιόνι του Πλεξίδα, να λειτουργεί με υποδείξεις. Στο αγωνιστικό κομμάτι, είναι ο βασικός υπαίτιος. 
Είχαμε από αυτόν άλλες απαιτήσεις, είναι αρχηγός, ο μεγαλύτερος σε ηλικία, τεράστιο μέγεθος, ξεκίνησε από εδώ και πάνω από όλα, είναι οικονομικά ανεξάρτητος, με δική του επιχείρηση στην Λάρισα. 
Είναι αυτός που θα μπορούσε να έχει αντιδράσει, είχε την ευθύνη να το κάνει. Θέλουμε να αποχωρήσει από την ομάδα, μαζί με τον Πλεξίδα. Του είχαμε όλοι μεγάλη εκτίμηση, περιμέναμε να βγει μπροστά στα δύσκολα και αυτός έγινε συνεργός.  Δε στάθηκε, όμως στο ύψος των περιστάσεων, όπως είχε κάνει στο παρελθόν, που βοήθησε αρκετά. 
Που αλλού καταλογίζεται ευθύνες για την κατάσταση αυτή; 
Μέσα στους... εμπλεκόμενους είναι και ο Νίκος Μπαλατσούας, που έχει διατελέσει πρόεδρος του Ερασιτέχνη, όμως έχει φτάσει να είναι το δεξί χέρι του Πλεξίδα και να λειτουργεί μόνος του την ΠΑΕ. Βγήκε, μάλιστα, να μαζέψει τις ενέργειες του «αφεντικού» και να πει πως τα γραφεία έκλεισαν για την ασφάλεια των παικτών και των υπαλλήλων. Πράγματα ανυπόστατα, λες και απείλησε κανένας τους εργαζομένους. 
Και τώρα τι γίνεται; 
Καταρχάς, εμείς πρέπει να ξεκαθαρίσουμε την θέση μας. Και αυτό, είναι μήνυμα και για όσους σκεφτούν να εμπλακούν στην επόμενη ημέρα της ομάδας. Γιατί αυτή έρχεται, δε θα μπλοκάρει την ΑΕΛ κανένας Πλεξίδας. Εμείς είμαστε έτοιμοι να κάνουμε υπομονή, αρκεί να χτίσουμε κάτι αξιόλογο, με δουλειά και πάντα πάνω στην ηθική και την νοοτροπία που μας αρμόζει. Θέλουμε υγιείς βάσεις κι ας περάσουν κάποια χρόνια για να ανέβουμε στα... μεγάλα σαλόνια. 
Πως θα ενεργήσετε όμως; Ποιες είναι οι κινήσεις σας;
Θα καλέσουμε όλο τον κόσμο σε συστράτευση. Όλους αυτούς που έβλεπαν η κατάλαβαν έστω και τώρα, πως αυτός ο άνθρωπος είναι ακατάλληλος και επικίνδυνος, όχι μόνο για εμάς, αλλά και γενικά για το ποδόσφαιρο. 
Επίσης, θα γίνει άμεσα συνάντηση με τον αδερφό του, τον Σωτήρη Πλεξίδα, ο οποίος είναι αυτός που... φαίνεται. Ο Βαγγέλης Πλεξίδας, για όσους δε το γνωρίζουν, δεν έχει δικαίωμα να εμπλέκεται  και να υπογράφει, αφού υπάρχει καταδικαστική απόφαση. Θα ζητήσουμε, λοιπόν, εξηγήσεις, από τον άνθρωπο που έχει και νομικές ευθύνες, ίσως αυτός να δώσει την λύση. 
Σας προβληματίζει το γεγονός ότι η ΑΕΛ και το προπονητικό κέντρο ανήκουν στην οικογένεια Πλεξίδα; 
Όχι, ξεκάθαρα! Τι θα κάνει δηλαδή ο Πλεξίδας, θα παριστάνει μόνος του τον Νέρωνα; Θα καταστρέφονται όλα γύρο του και αυτός θα το παίζει ιδιοκτήτης της Λάρισας; Αν χρειαστεί, θα περιμένουμε να πέσουμε στην Γ' Εθνική και πάλι και τότε θα αναλάβουμε. 
Οι εκβιασμοί του είναι ανυπόστατοι και γελοίοι. Είναι ένας άνθρωπος κομπλεξικός. Με αυτόν στο τιμόνι, σε λίγο καιρό κανένας παίκτης ή προπονητής δε θα δεχόταν να έρθει στην ομάδα. Τον έμαθαν όλοι πια... 
Και τέλος, περιμένουμε από τους παίκτες να μιλήσουν. Ξέρουμε πως τους έχουν καταπιέσει, όλα τα ξέρουμε. Εμείς θα είμαστε δίπλα τους, πρέπει να καταγγείλουν όσα πέρασαν και όσα είδαν, να αλλάξουμε σελίδα και να προχωρήσουμε.

Πλεξίδας: «Η ΑΕΛ πωλείται με 360.000 ευρώ»

Το κεντρικό πρόσωπο των τελευταίων ημερών, ο Βαγγέλης Πλεξίδας, έδωσε συνέντευξη στο contra.gr στο οποίο και έβαλε τιμή στην ΑΕΛ, την οποία και όρισε στις 360.000 ευρώ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ.Πλεξίδας:
«Κοιτάξτε, η εταιρία έχει ποδοσφαιριστές με συμβόλαια. Κάποιοι ζήτησαν να φύγω. Δεν μπορώ να φύγω και να μείνει η υπογραφή μου σε μία ομάδα που στοιχίζει 2,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο».
Είπατε επίσης ότι πουλάτε. Πόσο πωλείται η ΑΕΛ;
«Δεν ζητάω τίποτα περισσότερο από τις 360.000 ευρώ του μετοχικού κεφαλαίου. Οποιος μου δώσει τα χρήματα σε μία σοβαρή προσφορά για την ομάδα, πουλάω.  Η ΑΕΛ σήμερα είναι πεντακάθαρη και δεν χρωστάει σε κανέναν. Είναι από τις ελάχιστες ελληνικές ομάδες χωρίς χρέη».
Θα βρεθεί επενδυτής;
Η πραγματικότητα λέει πάντως ότι πολύ δύσκολα θα βρεθεί επενδυτής, οι εποχές είναι δύσκολες, ξέρετε πως είναι ο χώρος.
Γιατί η πλειοψηφία του κόσμου είναι εναντίον σας και σας ασκεί κριτική;
Ε, όχι και πλειοψηφία. Υπάρχει κόσμος που στηρίζει την ΑΕΛ από το πρωί μέχρι το βράδυ και 150-200 δημιουργούν προβλήματα με την παραπληροφόρηση που κάνουν στην πόλη. Εδώ ο Καντώνιας έπαιρνε τίτλους και το ίδιος βράδυ έτρωξε ξύλο. Το αγαπώ την ομάδα μέχρι το πληρώνω για την ομάδα έχει, ξέρετε, μεγάλη διαφορά.
Τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο γιατί τον απομακρύνατε και μάλιστα μετά από νίκη;
Τον προπονητή τον έβριζε όλο το γήπεδο τη μία ημέρα και την επόμενη η διοίκηση τον απομάκρνυε ακούγοντας ουαιαστικά τον κόσμο. Και πάλι βρεθήκαμε στο στόχαστρο. Ακούστε, εμείς δεν ασχολούμαστε με δημοσιογράφους, η εταιρία που κατέχει την ομάδα είναι καθαρή και να ξέρετε ότι δεν φοβόμαστε κανέναν.
Αν, τελικά, δεν βρεθεί επενδυτής τι θα κάνετε;
Αυτό θα πρέπει να το απαντήσουν αυτοί που δεν έχουν λύσεις για τα προβλήματα της ομάδας. Οχι όμως τα δικά μας, δικά μας και τα δικά σου, πάλι δικά μας. Εκ του ασφαλούς κριτική μπορούν να κάνουν οι πάντες.

Παρελθόν οι πέντε πρώτοι απο την ΑΕΛ

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ όπου γνωστοποιεί την λύση της συνεργασίας με τους πέντε πρώτους ποδοσφαιριστές και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Μάινθ, Κάστελς, Φορνέρ, Εσπίν και Θανάση Δεινόπαπα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των «βυσσινί»:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Θανάση Δεινόπαπα, David Mainz Navaro, Marc Castells, Joaquin Forner de Ojeda και Jose Antonio Espin Puerta, τους οποίους ευχαριστεί κι εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής καριέρας τους».

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Βυσσινί Αμαζόνες: «Μικραίνει την ιστορική μας ομάδα»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Γυναικών Φιλάθλων ΑΕΛ «Βυσσινί Αμαζόνες» αναφορικά με τα τελευταία γεγονότα στην ομάδα: 
«Παρακολουθώντας το τελευταίο διάστημα να διαδραματίζονται δυσάρεστα και επικίνδυνα για την ομάδα μας γεγονότα, κρίνουμε ότι πρέπει να δοθεί μια απάντηση για όλα αυτά από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΕΛ, μιας και όλα ξεκίνησαν από την απόλυση του προπονητή μας παραμονές ενός τόσο κρίσιμου αγώνα. Δεν μπορούμε να ανεχτούμε άλλο να μικραίνει την ιστορική μας ομάδα, κάνοντάς την περίγελο στο πανελλήνιο με τις ενέργειές του και να μην υπολογίζει τον κόσμο της που ήταν, είναι και θα είναι πάντα πιστός κοντά της!».

«Άδειασέ μας τη γωνιά»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ΑΕΛ, MONSTERS, με τίτλο «ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ» με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Για να λέγονται τα πράγματα με το όνομά τους, η… υποδοχή που έγινε χθες βράδυ στο Imperial μετά τον αγώνα στο Βόλο στην αποστολή της ομάδας δεν ήταν μια πρωτοβουλία οργανωμένων οπαδών γενικώς και αορίστως, αλλά μια πρωτοβουλία της οποίας την ευθύνη αναλαμβάνουμε ξεκάθαρα εμείς σαν Monsters.
Φυσικά και πιστεύουμε ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι και σκοπός ήταν και είναι να βρεθούμε απέναντί του, κάτι το οποίο χθες δεν ήταν εφικτό. 
Επειδή, όμως, δε θεωρούμε άμοιρους ευθυνών και όλους εκείνους που απαρτίζουν το αγωνιστικό τμήμα για την εικόνα που παρουσιάζεται μέσα στο γήπεδο αποφασίσαμε να δράσουμε έστω και έτσι.
Τελικά, είδαμε τους παίχτες που περιμένουμε να σηκώσουν το βάρος της φανέλας της ΑΕΛ και τους υπεύθυνους της αποστολής να το σκάνε σαν τα ποντίκια και να μην έχουν την ελάχιστη ευθιξία να σταθούν μπροστά μας και να αντιμετωπίσουν όλα όσα είχαμε να τους πούμε, ενώ ακόμα πιο τραγικό είναι το γεγονός ότι στον πανικό τους να το βάλουν στα πόδια παράτησαν δύο συμπαίχτες τους, αποδεικνύοντας ότι η ομάδα μόνο ομάδα δεν είναι. 
Νούμερο ένα ποντίκι αυτός που θέλει να λέγεται αρχηγός και φοράει το περιβραχιόνιο στο χέρι του, εκείνος που φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 6, ο ίδιος που λίγους μήνες πριν τολμούσε να βάλει φαρδιά πλατιά την τζίφρα του σε μια κατευθυνόμενη ανακοίνωση εις βάρος μας, εκθειάζοντας παράλληλα την καρικατούρα που ακούει στο όνομα Βαγγέλης Πλεξίδας.
Διαπιστώσαμε, λοιπόν, ότι έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που δεν έχουν τα κότσια να σταθούν ως ομάδα απέναντί μας και να αναλάβουν την όποια ευθύνη τους αναλογεί, αλλά και να ακούσουν όλα όσα είχαμε να τους πούμε. 
Από τους δύο συναδέλφους τους (Σαρακατσάνο-Αθανασόπουλο), που τελικά καταφέραμε να μιλήσουμε, ζητήσαμε να βγουν δημοσίως όλοι τους και να τοποθετηθούν για όλα όσα συμβαίνουν, εξηγώντας ότι σε μια τέτοια περίπτωση θα έχουν τη στήριξή μας. 
Στην περίπτωση, όμως, που λουφάξουν και παραμείνουν σιωπηλοί, τους ξεκαθαρίστηκε ότι θα θεωρηθούν συνυπεύθυνοι για την όλη κατάσταση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται…
Ξεκάθαρα, λοιπόν, η σιωπή είναι συνενοχή. 
Έχουμε δώσει τη δεύτερη ευκαιρία σε κάποιους να βγουν και να μιλήσουν, διαφοροποιώντας από τη μία τη θέση τους, δίνοντας έτσι από την άλλη ένα δυνατό πάτημα να απομονωθεί ο ένας και μοναδικός υπαίτιος της σάπιας αυτής κατάστασης. 
Περιμένουμε λοιπόν…
Κατά τ’άλλα είχαμε να αντιμετωπίσουμε και τα «παιδιά» με τις στολές και τα κράνη, εκείνα που πάνω στην κάψα τους να το παίξουν προστάτες (για χάρη ποιων άραγε;) φρόντισαν χωρίς καμία σκέψη και χωρίς κανέναν απολύτως λόγο να μας ψεκάσουν μπροστά ακριβώς από την είσοδο του ξενοδοχείου, νομίζοντας ότι το να εκτοξεύεις τον καρκίνο που κουβαλάς στο όπλο είναι χαβαλές ή παιχνιδάκι.
Για το τέλος, εσύ που θέλεις να ηγείσαι διοικητικά της ΑΕΛ και όλα τα παρατρεχάμενα τσουτσέκια σου, βρίσκεστε ήδη απέναντί μας. 
Κι αφού το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι όπως χθες να το βάζεις στα πόδια, κάνε το καλό και άδειασέ μας τη γωνιά».

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΛ 2-0

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Football League αφού κέρδισε την ΑΕΛ με σκορ 2-0 στο ΕΑΚ του Βόλου.
Ακόμη μία κακή εκτός έδρας εμφάνιση για την ΑΕΛ, που προβλημάτησε με την απόδοση της, με το Θωμά Γράφα να ξεκινάει με το… αριστερό στον πάγκο των «βυσσινί». 
Η ομάδα της Λάρισας για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας- μετά και εκείνο της Λαμίας- παρουσιάστηκε πολύ κάτω του μετρίου και έτσι μετά από αυτή την ήττα έμεινε πίσω σε ότι αφορά την διεκδίκηση της πρώτης θέσης της βαθμολογίας του Βορείου ομίλου της FootballLeague.
Τα γκολ σημείωσαν οι «χρυσές» αλλαγές του Νίκου Παντέλη αφού ο Θέος χρίστηκε σκόρερ ένα λεπτό μετά την είσοδο του στο ματς ενώ ο Νικολιάς έγραψε στο 90' το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός Βόλου: Κασμερίδης, Ζέρης, Γιαλούσης, Μαργαρίτης, Μακρυδημήτρης, Ρόκας (75’ Θεός), Κορνελάτος, Πινάρες, Μπιτάνγκ (54’ Νικολιάς), Μέζα (90’ Μπάρμπας), Κούτσι

ΑΕΛ: Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος (46’ Μελισσάς), Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Πινδώνης, Νεμπεγλέρας, Περίκο, Μπιλά (59’ Μπλέντι), Τσιλιγκίρης (71’ Βερδού), Στεφανίδης

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Η αποστολή της ΑΕΛ για τον αγώνα του Βόλου

Μετά το τέλος την πρωινής προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή της ΑΕΛ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου που θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή στις 18:00 στο ΕΑΚ Βόλου. Οι 19 ποδοσφαιριστές είναι: 
Αποστολίδης, Αθανασόπουλος, Junior, Billa, Dernis, Perico, Δεληζήσης, Καρανίκας, Κοντοδήμος, Κουρτεσιώτης, Βερδού, Μελισσάς, Μουλόπουλος, Μπλέντι, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Σαρακατσάνος, Στεφανίδης, Τσιλιγκίρης.

Ο Κιοτζένης σφυρίζει στον Βόλο!

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας, της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League που θα γίνει (07-10/11).
Ο Ευάγγελος Κιοτζένης του συνδέσμου διαιτητών Ξάνθης, ορίστηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΕΑΚ Βόλου (Κυριακή 09/11, 18:00).
Βοηθοί του θα είναι ο Νίκος Σάββας και ο Νίκος Κωτούλας του συνδέσμου Σερρών.
Τέταρτος θα είναι ο Δημήτριος Καραντώνης από την ένωση της Ημαθίας ενώ τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Ιωάννης Τζιμενάκης από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Και επίσημα Θωμάς Γράφας!

Πριν από λίγο η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Θωμά Γράφα, με τον 44χρονο τεχνικό να έχει αναλάβει από σήμερα τις τύχες της ομάδας αφού, από το πρωί βρισκόταν στην Λάρισα, ενώ βρέθηκε και στην προπόνηση στα Δένδρα.
Ο 44χρονος τεχνικός έλυσε το Σάββατο τη συνεργασία του με τον Απόλλωνα 1926 και στη συνέχεια μίλησε με τον πρόεδρο των «βυσσινί», Βαγγέλη Πλεξίδα. 
Οι δύο άνδρες τα βρήκαν και αποφάσισαν να συνεργαστούν.
Ο Θωμάς Γράφας την σεζόν 2013-2014 εργάστηκε στον Ηρακλή Ψαχνών. 
Σε 38 αγώνες πρωταθλήματος Football League και Κυπέλλου Ελλάδας από το Νοέμβριο του 2013 έως τον Ιούνιο του 2014, η ομάδα του είχε απολογισμό 13 νίκες-14 ισοπαλίες-11 ήττες. Συγκεκριμένα ανέλαβε στο τέλος Οκτωβρίου 2013 και μετά την 5η αγωνιστική ως αντικαταστάτης του Γιώργου Λάμπρου στον πάγκο του Ηρακλή Ψαχνών.
Πιο πριν διετέλεσε, μεταξύ άλλων, προπονητής στο Αιγάλεω (περίοδος 2009-10) αρχικά ως βοηθός προπονητή αλλά και ως πρώτος για ένα διάστημα, τη σεζόν 2009-2010 όταν η ομάδα ήταν ακόμα στη Β' Εθνική. 
Το 2012-13 εργαζόταν στην Α.Ε. Κηφισιάς, την οποία οδήγησε στην άνοδο στη Γ’ Εθνική και στην κατάκτηση του Κυπέλλου Αθηνών, στην πιο πετυχημένη περίοδο του συλλόγου.
Ο Θωμάς Γράφας είναι γιος του παλαιού διεθνή ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γράφα, ο οποίος αγωνίστηκε κυρίως τη δεκαετία του '50, αρχικά στο Αιγάλεω κι έπειτα στον Εθνικό, αγωνιζόμενος ως τα μέσα της δεκαετίας του '60 που έκλεισε την καριέρα του στο Φωστήρα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη πρόσληψη του κ. Θωμά Γράφα στη θέση του προπονητή με άμεσο συνεργάτη τον κ. Σάκη Αναστασιάδη. Ο κ. Σάκης Αναστασιάδης εξακολουθεί να κατέχει τη θέση του προπονητή της ομάδας Κ-20. Η ΠΑΕ ΑΕΛ με νεότερο δελτίο θα ανακοινώσει την αναπλήρωση του ιατρικού της επιτελείου. Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου».

Παρελθόν και το ιατρικό τιμ της ΑΕΛ!

Αποχωρήσεων συνέχεια στην ΑΕΛ, καθώς με ανακοίνωσή του το ιατρικό τιμ της ΑΕΛ γνωστοποίησε την αποχώρησή του με αιχμές κατά του μεγαλομέτοχου των «βυσσινί», Βαγγέλη Πλεξίδα.
Αναλυτικά:
«Το ιατρικό τιμ της ΑΕΛ - Τσαγκάλης Αντώνιος, Ζαχαρής Γεώργιος, Κρέτσαβος Δημήτριος - ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας του με τη παρούσα διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, δηλώνοντας ότι εξαντλήθηκε και η δεύτερη ευκαιρία που, θεωρητικά, δικαιούται ο καθένας και ότι με λύπη μετά από 6 σεζόν παύει – χωρίς δική του ευθύνη - να διατηρεί την ιατρική μέριμνα του έμψυχου δυναμικού της ομάδας.
Η απόφαση αυτή έρχεται μετά από πολλές απογοητεύσεις στο ζήτημα του χειρισμού του ανθρώπινου δυναμικού της ΑΕΛ, για χάρη του οποίου κάθε μέλος του επιτελείου μας εξάντλησε όλα τα ηθικά περιθώρια και όλες τις πρακτικές δυνατότητες και μέσα.
Η αποχώρηση μας είναι προσωρινή και σχετίζεται αποκλειστικά με το γνωστό μοντέλο διοίκησης, το οποίο μας επιτρέπει, στην ουσία, να θεωρούμε ότι πρακτικά δε μας χρειάζεται, από τη στιγμή που η ομάδα έχει πρόεδρο, συμβούλιο, γενικό αρχηγό, προπονητή, γιατρό, φυσικοθεραπευτή, ιδιότητες και ρόλους συγκεντρωμένους όλους σε ένα πρόσωπο.
Ευχόμαστε στην ομάδα της ΑΕΛ κάθε επιτυχία, δηλώνοντας ότι θα εξακολουθούμε να παραμένουμε στο πλευρό της, στη παρούσα φάση αποκλειστικά και μόνο ως φίλαθλοι.»

Αιχμηρή ανακοίνωση από τους Monsters

Με τίτλο «Τέλος το καρναβάλι», ο σύνδεσμος φιλάθλων της ΑΕΛ Monsters σχολιάζει με τον πλέον καυστικό τρόπο και απόλυτα δικαιολογημένο τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στην ομάδα. 
Αναλυτικά:
Τα τελευταία κωμικοτραγικά γεγονότα του Σαββατοκύριακου που γελοιοποίησαν κι άλλο την εικόνα της ΑΕΛ, πρώτα στα μάτια του κόσμου της κι ύστερα στην υπόλοιπη φίλαθλη Ελλάδα, δεν θα έχουν συνέχεια. 
Ποτέ δεν μας ενδιέφεραν τα πρόσωπα, ούτε βάζουμε το συμφέρον της ομάδας κάτω από ονόματα. 'Ομως η ΑΕΛ των τίτλων, της βαριάς ιστορίας, των νεκρών της δεν μπορεί να γίνει το μαγαζάκι κανενός αλλοπρόσαλλου επενδυτή. 
Αυτό το καρναβάλι με τις δύο πόρτες ανοιχτές να μπαινοβγαίνει συνέχεια κόσμος με γελοίες ή ανεξήγητες αφορμές και αιτίες σταματάει τώρα. 
Αν κόπτεσαι όπως λες για το καλό της ομάδας και την άνοδο, η συνταγή είναι απλή. 
Τραβιέσαι στο περιθώριο, αφήνεις τον καθένα(όποιος κι αν είναι αυτός) να δουλέψει απερίσπαστος στο πόστο του και ασχολείσαι αποκλειστικά με αυτό για το οποίο ψηφίστηκες: να επενδύσεις. 
Δεν σε ψήφισαν ούτε για προπονητή, ούτε για γενικό αρχηγό ή για σκάουτερ. 
Είμαστε διατεθειμένοι όπως το έχουμε ξεκαθαρίσει από την αρχή να στηρίζουμε αγωνιστικά την ομάδα με κάθε τρόπο και το αποδείξαμε έμπρακτα πρόσφατα κόντρα σε τρικλοποδιές απαγορεύσεων και παράλογες τηλεοπτικές ώρες. 
Όμως το καρναβάλι τελειώνει εδώ. 
Αλλά και για όλα αυτά που έγιναν, οφείλεις στον κόσμο της ΑΕΛ που πληρώνει το εισιτήριο του και τρέχει με θυσίες κοντά στην ομάδα, ξεκάθαρες εξηγήσεις κι όχι τυποποιημένες ανακοινώσεις. 
Η ΑΕΛ είναι ταυτισμένη με τον κόσμο της και απαιτεί διαφορετική αντιμετώπιση. 
Είμαστε εδώ, έτοιμοι να παλέψουμε για να κερδίσουμε τη χρονιά και τον στόχο που έχουμε βάλει. 
Αλλά ως εδώ η τρέλα, το μπες-βγες και το παράλογο διοικητικό μοντέλο. 
Η θέση μας είναι ξεκάθαρη και η απαίτηση συγκεκριμένη. Θα σεβαστείς για να σεβαστούμε...
Υ.Γ. Εσείς που θέλατε να δώσατε δεύτερες ευκαιρίες και φύγατε όπως γυρίσατε, πείτε μας πως δεν ξέρατε ή δεν μπορούσατε να φανταστείτε.

H σιωπή δεν είναι χρυσός αλλά ενοχή!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σ.Φ.ΑΛΚΑΖΑΡ αναφορικά με την απομάκρυνση Παναγόπουλου.
Αναλυτικά:
Σήμερα είχαμε ακόμη ένα δείγμα ανευθυνότητας και ανοργανωσιάς στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΛ. 
Τη στιγμή που η ομάδα άρχισε να βρίσκει το δρόμο της, παρά το στραβοπάτημα στη Λαμία, έρχεται η απομάκρυνση του Παναγόπουλου.
Σε ένα κομβικό σημείο και χωρίς τον παραμικρό λόγο, απομακρύνεται ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας, που με το έργο του ως τώρα έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ολόιδια περίπτωση με την περσινή περίοδο, ίδιοι και οι πρωταγωνιστές. Μήπως φοβίζει η ΑΕΛ του Παναγόπουλου;
Οφείλουν και οι δύο πλευρές να δώσουν δημόσιες εξηγήσεις στον κόσμο της ΑΕΛ!

Υ.Γ. 1: Το καλό της ΑΕΛ, είναι καλό για όλους!!!

Υ.Γ 2: Η ΑΕΛ δεν είναι γκόμενα για να κοινοποιούνται αποφάσεις μέσω facebook!!!
ALKAZAR CLUB

Τέλος ο Παναγόπουλος από την ΑΕΛ!!

Σε μία απίστευτη κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΛ σήμερα το βράδυ, απολύοντας τον Κώστα Παναγόπουλο!
Μετά τη χθεσινή νίκη κόντρα στον Πιερικό με 2-0 και εκεί που δεν το περίμενε κανένας, για δεύτερη φορά ο Παναγόπουλος στην καριέρα του αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Λάρισας.
Η ΠΑΕ με μία λιτή ανακοίνωση μέσω facebook ανακοίνωσε σε όλο τον κόσμο ότι λύνει τη συνεργασία της με τον Παναγόπουλο.
«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Κωνσταντίνο Παναγόπουλο τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.»
Ήδη εδώ και ώρες από τη στιγμή που ανακοινώθηκε αυτή η είδηση... "βόμβα", τα σχόλια του φίλαθλου κόσμου είναι αρνητικά για την τακτική της ΠΑΕ ΑΕΛ να διώξει τον τεχνικό της ομάδας εκεί όπου όλα έβαιναν καλώς.
Μία μέρα μετά το 2-0 επί του Πιερικού και μία εβδομάδα πριν το πολύ κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, ο Βαγγέλης Πλεξίδας επέλεξε να διώξει τον τεχνικό των "βυσσινί", εκεί όπου φαινόταν να επανέρχεται και η ηρεμία στις τάξεις της ομάδας μετά την ήττα στη Λαμία.
Ακόμη ένα σημείο που γεννά ερωτήματα, είναι το ότι οι δύο άνδρες βρέθηκαν και στην αναμέτρηση της Κ20 το απόγευμα στα Δένδρα και κανείς δεν μπορούσε να διακρίνει με τίποτα ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα.
Προφανώς ο Παναγόπουλος δε θα βρισκόταν εκεί αν ήδη του είχε γνωστοποιηθεί η απόφαση του Πλεξίδα. 
Άρα αυτό έγινε αργά το απόγευμα, σίγουρα προς έκπληξη του- πλέον πρώην- τεχνικού.
Όπως κανείς μπορεί να φανταστεί λοιπόν, η πρώτη ερώτηση στο μυαλό όλων είναι το "γιατί". 
Μία ερώτηση που έκανε και ο Παναγόπουλος στη συνάντησή του με τον Βαγγέλη Πλεξίδα, εκεί όπου και ζήτησε εξηγήσεις για την απόλυσή του από την ομάδα. Δυστυχώς, ωστόσο, η απάντηση του Πλεξίδα δεν πρέπει να ικανοποίησε τον Έλληνα τεχνικό, μιας και δεν κατονομάστηκε συγκεκριμένος λόγος ούτε δόθηκε εξήγηση, αλλά απλά αναφέρθηκε ότι ήταν θέληση του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ να τον διώξει...

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον Κίσσαβο!!

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Κίσσαβος Συκουρίου, που επικράτησε στον Πλατύκαμπο της τοπικής ΠΑΕΔ με σκορ 1-0 χάρη σε τέρμα του Αλεξανδρίδη 15' πριν το φινάλε. 
Οι κιτρινόμαυροι του Κώστα Κουτσούκη πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση ειδικά στο πρώτο μέρος που είχαν και δυο δοκάρια, πλησίασαν στην κορυφή και σίγουρα έδειξαν ότι θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν.
Στο 13′ ο Αλεξανδρίδης από πλάγια αριστερά μέσα στην αντίπαλη περιοχή, βρήκε χώρο, δοκίμασε το σουτ με τη μπάλα να σταματά στο δεξί κάθετο δοκάρι του Παϊτέρη.
Στο 40′ μετά από λάθος της άμυνας του Πλατυκάμπου η μπάλα έφτασε στον Αλεξανδρίδη με το σουτ και πάλι να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς ωστόσο ο Κίσσαβος συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες.
Στο 63' φάουλ του Γκανάτσιου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Παϊτέρης, ενώ στο 75' ήρθε το γκολ για τον Κίσσαβο όταν ο Αλεξανδρίδης από πλάγια θέση απέφυγε έναν αντίπαλο, πλάσαρε, και έγραψε το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι Συνθέσεις: 
ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου (Βαγγέλης Στεφανής): Παϊτέρης, Μπάμης, Χαρταλάμης, Καμπουρογιάννης, Αργυρούλης, Καραχάλιιος, Σεΐζης, Λαβαντσιώτης, Φώτος, Μαυρομάτης, Δήμτσας. 

Κίσσαβος Συκουρίου (Κώστας Κουτσούκης): Μαλλιόπουλος, Κώτσιας Α., Κάτσας, Γκανάτσιος, Τόπης (77′ λ.τ. Καραποστόλης), Νεμπεγλέρας, Κορδέλας (88' Τζιούρας), Θεμελής, Αλεξανδρίδης, Πικούλης (80′ Λανάρας), Κώτσιας Ν.

Διατητές
Δρυστέλλας Α., Καραμπούλας Θ., Τσακνάκης Π.
  
Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Δολιχιακός – Αμυγδαλέα   2 – 1
Ραχούλα – ΠΟΕ   3 – 5
ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου – Συκούριο   0 – 1
Ακαδημία Τυρνάβου – Καλοχώρι   1 – 3
Νέες Καρυές – Ανάβρα   3 – 0
Λάρισα 2012 – Αστέρας Τυρνάβου   2 – 1
Συκέα – Βερδικούσια   2 – 1
Νεάπολη Λάρισας – Ομορφοχώρι   1 – 1
Αργυροπούλι – Απόλλων Λάρισας   0 – 1 


Η Βαθμολογία 7η αγωνιστική:
1. Νέες Καρυές   15 – 7   16
2. ΠΟΕ   15 – 8   16
3. Απόλλων Λάρισας   14 – 5   14
 
4. Κίσσαβος Συκουρίου   16 – 15   12
5. Αργυροπούλι   17 – 14   12
6.
ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου   8 – 5   12
7. Δολιχιακός   12 – 12   12
8. Ραχούλα   17 – 17   11
9. Συκέα   13 – 13   11
10. Καλοχώρι   9 – 6   10
11. Ομορφοχώρι   7 – 8   9
12. Ανάβρα   8 – 10   8
13. Αμυγδαλέα   10 – 17   7
14. Νεάπολη Λάρισας   8 – 13   7
15. Λάρισα 2012   11 – 12   7
16. Αστέρας Τυρνάβου   6 – 7   6
17. Βερδικούσια   10 – 17   5
18. Ακαδημία Τυρνάβου   4 – 13   1


Η επόμενη αγωνιστική
Κίσσαβος Συκουρίου – Νέες Καρυές
Ραχούλα – Δολιχιακός
Αλυγδαλέα – ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου
ΠΟΕ – Ακαδημία Τυρνάβου
Καλοχώρι – Λάρισα 2012
Ανάβρα – Συκέα
Αστέρας Τυρνάβου – Νεάπολη Λάρισας
Βερδικούσια – Αργυροπούλι
Ομορφοχώρι – Απόλλων Λάρισας

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Καθάρισε με Στεφανίδη η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα της Football League, επικρατώντας εντός έδρας του Πιερικού με 2-0, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Το συγκρότημα του Κώστα Παναγόπουλου άφησε πίσω του την ήττα της περασμένης εβδομάδας από τη Λαμία και έφτασε στη νίκη κόντρα στον Πιερικό, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Νέστορα Στεφανίδη.
Ο παίκτης της ΑΕΛ σημείωσε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης και χάρισε στους «βυσσινί» ένα πολύτιμο τρίποντο στη «μάχη» για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.
Ο Στεφανίδης άνοιξε το σκορ στο 63ο λεπτό με πέναλτι, φάση στην οποία οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Koντσίδη
Μάλιστα, ο ικανότατος επιθετικός δεν σταμάτησε εκεί, αφού στο 75' με ιδανικό τελείωμα μέσα από την περιοχή, έπειτα από ωραία μπαλιά του Νεμπεγλέρα, έγραψε το τελικό 2-0 σφραγίζοντας την τρίτη νίκη της ΑΕΛ σε τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος.
Πλέον, οι βυσσινί στρέφουν την προσοχή τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου την άλλη Κυριακή 9/11 (20.30). 

ΑΕΛ: Αποστολίδης, Κοντοδήμος, Μουλόπουλος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Μπλέντι (55' Βερντού), Τσιλιγκίρης, Περίκο (81' Σίλβα Τζούνιορ), Στεφανίδης (79' Μπιλά). 

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Πατσιογεώργος, Ντόσης (70' Νικολίτσης), Λαμπάκης, Κοντσίδης, Ντόικιτς, Τσιάρας, Ελιομάρ (68' Αλεξίου), Μυστακίδης, Γιαννούλης (80' Σταματής), Μανίκας, Μάρκοβιτς. 

Διαιτητική τριπλέτα