Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Η 20άδα της ΑΕΛ για την Καρδίτσα

Με τη σημερινή πρωινή προπόνηση η ΑΕΛ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το εκτός έδρας (καθοριστικό) παιχνίδι της Κυριακής (22/03, 16:00) με την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ο τεχνικός της ΑΕΛ Σούλης Παπαδόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Θανάση Μουλόπουλο και Ντάνι Ν' Γκεσάν, τον τιμωρημένο Κώστα Νεμπεγλέρα, ενώ για αγωνιστικούς λόγους θα απουσιάζουν ο Βαγγέλης Μπαλασάκης, ο Κώστας Κουρτσεσιώτης και ο Τάσος Παπαγιάννης.
Αναλυτικά η αποστολή:
Αποστολίδης, Πατσιογεώργος, Μπόγιοβιτς, Πίντο, Φλοριβάλ, Ελιομάρ, Ρίστοβιτς, Σέρτζιο, Γιάντσης, Δεληζήσης, Ζαχαράκης, Καρανίκας, Κοντοδήμος, Λύρας, Μελισσάς, Πινδώνης, Σαρακατσάνος, Σταθάκης, Μπανούσης και Παμλίδης.

Απαγόρευση για την Καρδίτσα!


Χωρίς τη συμπαράσταση των οπαδών της θα παραταχθεί η ΑΕΛ στο εκτός έδρας ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας την Κυριακή (22/03). 
Όπως ανακοινώθηκε, απαγορεύτηκε η οργανωμένη, αλλά και μεμονωμένη μετακίνηση στη θεσσαλική πόλη.
Αναλυτικά: H Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνει ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας προς το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, χθες (19-03-2015) εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σταύρο Κοντονή, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της Π.Α.Ε. Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, καθώς και η απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων σ’ αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της (22-03-2015) και ώρα 16:00, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – Π.Α.Ε. Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Ο Καραντώνης στην Καρδίτσα

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας,της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League που θα διεξαχθεί την Κυριακή 22-03/15 (16:00).
Ο Δημήτρης Καραντώνης του συνδέσμου διαιτητών Ημαθίας, ορίστηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ στην Καρδίτσα με την τοπική Αναγγένηση.
Βοηθοί του θα είναι ο Παρασίου του συνδέσμου διαιτητών Ημαθίας και ο Λάμπρου του συνδέσμου διαιτητών Ανατολικής Αττικής.
Τέταρτος θα είναι ο Ευαγγέλου του συνδέσμου διαιτητών Αθηνών.

Εύκολο απόγευμα για την ΑΕΛ!!

Σε πάρτι μετέτρεψε την αναμέτρηση με τις Σέρρες η ΑΕΛ, με τους «βυσσινί» να ξεσπούν και να επικρατούν εύκολα με 4-0 του ήδη υποβιβασμένου Εθνικού. 
Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Μπόγιοβιτς, καθώς ο Σέρβος επιθετικός ήταν αυτός που άνοιξε με κεφαλιά το σκορ, με την μπάλα να βρίσκει πρώτα δύο φορές στο δοκάρι, πριν καταλήξει στο βάθος της αντίπαλης  εστίας. 
Την σκυτάλη πήρε ο Ελιομάρ με πολύ όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Μπόγιοβιτς με ακόμα ένα δικό του γκολ σφράγισε το τρίποντο για το «αλογάκι». Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Πίντο που επίσης βρήκε δίχτυα, με την Λάρισα να μπαίνει για τα καλά στο κόλπο των πλέι οφ. 

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Σαρακατσάνος, Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Καρανίκας, Μελισσάς, Πινδώνης, Σερτζίνιο, Ελιομάρ, Πίντο, Μπόγιοβιτς.

ΕΘΝIΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ (Αλέξης Αλεξίου): Γούπος, Δέντσας, Χατζηδημητρίου, Κουκόλης, Τσιλούλης, Μπλέντι, Σαββίδης, Αγγελίδης, Κρουσταλέλης, Κρεββατάς, Κοντσίδης.

Νίκη και Πρωτάθλημα για τα κορίτσια της ΑΕΛ!!!

Νίκη με σκορ 5-0 πέτυχε η γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνική κατηγορίας 2014-15. Νίκη με την οποία η ΑΕΛ κατέκτησε και μαθηματικά την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο και στέφθηκε πρωταθλήτρια.
Και τα δύο γκολ της ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο σημείωσε η Παναγιώτα Ακριβούλη, με το πρώτο στο 26' να έρχεται μετά από πολύ ωραία ομαδική ενέργεια της Κατσιώτη και της Χριστοφορίδη και το δεύτερο γκολ στο 36', με την σκόρερ να εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας των φιλοξενουμένων.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ βρήκε χώρους για να κινηθεί και στην πρώτη μόλις φάση πέτυχε στο 50' το 3-0 με την Ρομίνα Τσούκα μετά από κάθετη μπαλιά της Χριστοφορίδη.
Η ΑΕΛ κατάφερε να σημειώσει ακόμα δύο τέρματα, ένα με την Σοφία Σακελλάρη στο 87' μετά από πολύ ωραία αντεπίθεση που συμμετείχε η Αγγέλου και η Χατζηλιόντα και το άλλο με την Ακριβούλη στο 91' και πάλι μετά από άψογη συνεργασία της Αγγέλου με την Χατζηλιόντα.

ΑΕΛ: Αχιλλέας Μαστοροδήμος Βλασιάδου, Λιάγγα Δ., Αγγέλου, Σωτηριάδη, Κούκου, Σιμούλη, Βοϊκλή 46', Χατζηλιόντα, Χριστοφορίδη 80', Κατσιώτη 46', Ακριβούλη Αλλαγές: 46' Φερεντίνου, 46' Τσούκα, 80' Σακελλάρη
 
Πλέον η ΑΕΛ περιμένει την συμπληρωματική προκήρυξη της ΕΠΟ για  να δει εάν θα ανέβει απευθείας στην Β' Εθνική ή εάν θα χρειαστεί να δώσει αγώνα μπαράζ.
Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ αγωνίζεται στις 5 Απριλίου μέσα στα Καλύβια Τρικάλων με τις Αμαζόνες ενώ την τελευταία αγωνιστική κάνει το ρεπό της.