Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Α.Ε.Λ.)

Με πρωτοβουλία Λαρισαίων φιλάθλων της αγαπημένης μας Α.Ε.Λ., δημιουργήθηκε κοινωφελές σωματείο, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με την επωνυμία «ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Α.Ε.Λ.)», με έδρα την Λάρισα. 

Η Λέσχη θα απαρτίζεται  από φιλάθλους που δεν επιθυμούν να είναι οργανωμένοι σε κάποιο παραδοσιακό μοντέλο οπαδικού συνδέσμου. Οι σκοποί του σωματείου είναι η διάδοση της ιστορίας του ιδεώδους της Α.Ε.Λ. και παράλληλα της συνεισφοράς της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας (Α.Ε.Λ.) στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της χώρας και ιδιαίτερα της πόλης μας, η ενδυνάμωση των σχέσεων των απανταχού Λαρισαίων σε όλο τον κόσμο, η ενδυνάμωση των δεσμών της Α.Ε.Λ. με τους φιλάθλους και την τοπική κοινωνία, η προσέλκυση αλλά και η ενεργοποίηση όσο δυνατόν περισσότερων φιλάθλων για να σταθούν δίπλα στην αγαπημένη μας Α.Ε.Λ., η διαρκής και σταθερή ενίσχυση της ποδοσφαιρικής Α.Ε.Λ., η υποστήριξη και συμπαράσταση κάθε χρηστής διοίκησης της στην κατεύθυνση αυτή (η οποία σε καμία περίπτωση δε θα αποσκοπεί στον προσπορισμό κέρδους για την Λέσχη ή για τα μέλη του), η ανάπτυξη του εθελοντισμού και η δημιουργία ομάδων εργασίας για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της ομάδας.
Η πραγματοποίηση των σκοπών αυτών θα επιδιωχθεί με την ενεργοποίηση και μαζική συμμετοχή και εγγραφή στο σωματείο των απανταχού Λαρισαίων αλλά και φίλων της Α.Ε.Λ. Ακόμη το σωματείο για την υλοποίηση των σκοπών του, θα έχει την δυνατότητα να ασκεί πολιτιστικές, εκπαιδευτικές, επιμορφωτικές και κοινωνικές δραστηριότητες.
Το 1ο Διοικητικό συμβούλιο της Λέσχης Φίλων Α.Ε.Λ. αποτελείται από τους: Πρόεδρος Παπαδούλης Λάζαρος (Δημοσιογράφος), Α΄Αντιπρόεδρος Μπλάντας Παναγιώτης (Έμπορος), Β΄ Αντιπρόεδρος Πούσιας Γεώργιος (Πολιτικός μηχανικός), Γραμματέας Νανούλης Κων/νος (Πολιτικός Μηχανικός), Ειδικός Γραμματέας Ντριγκόγιας Βασίλειος (Βιομήχανος), Ταμίας Στογιάννης Θωμάς (Πυροσβέστης), Υπεύθυνοι Δημοσίων Σχέσεων Σάββας Λουκάς (Πολιτικός Μηχανικός) και Μιχαλούλης Αθανάσιος (Εμπορικός Αντιπρόσωπος), Μέλη Μήτσιου Δημήτριος (Τεχνικός Ορθοπεδικός), Τσομάκος Κων/νος (Χειρούργος), Νάστος Χρήστος (δικηγόρος). (Τηλέφωνο επικοινωνίας 6974-633227. Εντός των προσεχών ημερών θα λειτουργήσει ιστοσελίδα στη διεύθυνση www.leshifilonael.gr.)
Στις Χαρές και στις Λύπες Κοντά, ΜΟΝΑΧΑ ΛΑΡΙΣΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου