Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Monsters: Μέχρι το τελευταίο περιθώριο


«Όσο τα μαθηματικά το επιτρέπουν, θα παλεύουμε». Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν στους παίκτες, την τεχνική ηγεσία και την διοίκηση της ΑΕΛ οι Monsters. Οι οργανωμένοι οπαδοί των βυσσινί με ανακοίνωση που εξέδωσαν την Τρίτη κάνουν μια αναφορά στο τι είδαν στο προηγούμενο παιχνίδι με την Καβάλα και στέλνουν μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των Monsters:


1. Ο κόσμος παραμέρισε την πίκρα, την απογοήτευση και τις πιθανές δυσκολίες εισόδου στο γήπεδο και ήταν εκεί. Θα μπορούσε και θα έπρεπε να ήμαστε περισσότεροι…

2. Εμφανίστηκε μια δόση πάθους από τους παίχτες, απλά κάποιοι δεν μπορούν πια… Μια γερασμένη, αργή ομάδα με την πλάτη στον τοίχο γίνεται ακόμα γεροντότερη.

3. Το μακρύ χέρι της διαιτησίας ήταν ξανά εκεί. Ιεροσυλία απέναντι σε πτώμα… Τώρα πια όμως δεν αποτελεί δικαιολογία.

4. Όσο τα μαθηματικά το επιτρέπουν θα παλεύουμε. Οφείλουμε ενωμένοι στην κερκίδα να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο. Ξέρουμε από τα δύσκολα: ας δώσουμε άλλη μια φορά μαθήματα αφοσίωσης στην ιστορία, στο σύμβολο και το ειδικό βάρος αυτής της ομάδας κι όχι σε πρόσωπα.

5. Το να παραδέχεσαι ότι φταις αυτή την στιγμή δεν προσφέρει τίποτα. Η καθυστέρηση στα πρόσωπα συνεχίζεται ενώ χρειαζόμαστε ΧΘΕΣ νέους, άφθαρτους παίκτες με ταχύτητα και καλή φυσική κατάσταση…


6. Στο μυαλό μας μόνο η Κυριακή…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου