Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

«Αυλαία» για το Αλ Τσαντίρι στη λάρισα 


 
Από την καρδιά της Λάρισας, από εκεί που ξεκίνησε το ταξίδι της ζωής του, από την αγκαλιά της μητέρας του, της κυρίας Ριρίκας, έριξε αυλαία το φετινό τσαντίρι του ο Λάκης Λαζόπουλος.

"Λάρισα σ΄ είδα και λαχτάρησα" τραγούδησε ο Λάκης Λαζόπουλος και συγκινημένος προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ξεκίνησε το τελευταίο "Αλ Τσαντίρι Νιουζ" της χρονιάς. Στο στόχαστρο του Λάκη, κυβέρνηση, αντιπολίτευση, πολιτική, αλλά και πολιτικοί και όπως κάθε φορά οι συνήθεις ύποπτοι από την εγχώρια σόουμπιζ.


Και βέβαια, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στο τελευταίο "Αλ τσαντίρι Νιουζ" ο Λάκης Λαζόπουλος απένειμε τα "Παπαρίων" στα πρόσωπα που ξεχώρισαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στην πολιτική αλλά και τηλεοπτική πραγματικότητα.
 
Στο τελευταίο "Αλ Τσαντίρι", συναντήθηκαν και όλοι οι φίλοι του Λάκη Λαζόπουλου: Ο Κώστας Βουτσάς, η Ελένη Γερασιμίδου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Θύμιος Καρακατσάνης, ο Χάρρυ Κλυνν, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο Τάσος Παλαντζίδης, ο Βασίλης Τσιβιλίκας, η Βάσια Τριφύλλη και ο Στάθης Ψάλτης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σ΄ ένα απολαυστικό σκετς.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια Χάρις Αλεξίου έβαλε φωτιά στο τσαντίρι με τα τραγούδια της και έκλεισε μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές χρονιές του Λάκη Λαζόπουλου.


Το Κηποθέατρο Αλκαζάρ, μετατράπηκε σε μία τεράστια σκηνή. Τέσσερα video wall είχαν στηθεί προκειμένου να μπορέσουν όλοι να παρακολουθήσουν το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», ενώ 14 κάμερες κάλυπταν το γεγονός καθώς ήταν η πρώτη φορά που το Τσαντίρι... έβγαινε από το στούντιο και ο Λάκης Λαζόπουλος ήθελε να είναι όλα άψογα οργανωμένα. Κάποια τεχνικά προβλήματα δεν χάλασαν το κέφι ούτε του Λάκη αλλά ούτε του κοινού.

Επτά συνεταιρισμοί της Λάρισας με 15 μέτρα πάγκους "φίλεψαν" τους συγκεντρωμένους με τοπικές λιχουδιές και μετέτρεψαν τους δρόμους γύρω από το Κηποθέατρο σ' ένα υπαίθριο πανηγύρι.


Toυλάχιστον 5.000 άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί για να απολαύσουν τη μαγική ατμόσφαιρα που ξέρει να δημιουργεί ο Λάκης στο "τσαντίρι" του, ενώ η Βίκυ Χατζή, που ξεκίνησε και τη σύνδεση από Λάρισα, είπε ότι την περασμένη Πέμπτη μέσα σε 20 λεπτά εξαντλήθηκαν 1.400 προσκλήσεις για το "λαρισινό τσαντίρι".


Και του χρόνου ο Λάκης στο "τσαντίρι" του

Ένα δέντρο αν δεν έχει ρίζες γίνεται καυσόξυλο για το τζάκι, είπε ο Λάκης Λαζόπουλος που με ένα δάκρυ αποχαιρέτησε το κοινό της Λάρισας αλλά και το κοινό που τον ακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια. Στις πρώτες θέσεις καθόταν και η μητέρα του, η κυρία Ριρίκα,που παρακολούθησε συγκινημένη το όνειρο της ζωής της να γίνεται πραγματικότητα - το "τσαντίρι" να έρχεται στη Λάρισα.


Ο Λάκης Λαζόπουλος ανακοίνωσε ότι το "Αλ Τσαντίρι Νιουζ" θα συνεχιστεί και του χρόνου από τον Οκτώβριο, γιατί οι εποχές είναι τέτοιες που δεν μπορεί να εγκαταλείψει τους συνεργάτες του παρά το γεγονός ότι είχε άλλα σχέδια για τα επόμενα δύο χρόνια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου