Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΕΛ - Καλλονή 1-0

Με γκολ του Πορτογάλου Ζεκίνια στο 71’ η ΑΕΛ επικράτησε της Καλονής με 1-0  σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο AEL FC ARENA παρουσία 6000 οπαδών
Πάντως σε σχέση με προηγούμενες εμφανίσεις, οι παίκτες της ΑΕΛ δεν απέδωσαν το ίδιο καλά και σίγουρα ο Κόουλμαν θα έχει να κάνει αρκετές παρατηρήσεις!!!
Στα θετικά η επανεμφάνιση του Τσιμπάμπα, ο οποίος παρά το γεγονός ότι έχασε μία ευκαιρία από αυτές που δεν χάνονται, έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ τους "βυσσινί" στο πρωτάθλημα.
Ο Κρις Κόουλμαν δήλωσε ικανοποιημένος μόνο από το αποτέλεσμα και απέδωσε – εν πολλοίς – την εμφάνιση στην ψυχολογική κούραση από την προετοιμασία των 9 εβδομάδων με τα 10 φιλικά παιχνίδια και χωρίς επίσημο αγώνα. Έσπευσε να διευκρινίσει, ωστόσο, ότι είναι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του συνολικά από το ξεκίνημα του Ιουλίου μέχρι σήμερα.
 
ΑΕΛ: Μιχαηλίδης (46’ Σωτηρίου), Καλί (88’ Ααράμπ), Ταλ, Παπαγεωργίου (87’ Καρανίκας), Κατσιαρός, Μπόα Μόρτε (78’ Ιγκλέσιας), Νεμπεγλέρας (78’ Χατζής), Χασομέρης, Σιατραβάνης (38’ Τσιμπάμπα), Πλιάγκας (65’ Καραχάλιος), Γκονζάλεζ (20’ Ζεκίνια)
 
ΑΕΛ Καλλονής: Πουρής, Γάλας (75’ Παές), Καρακώστας, Τραορέ (86’ Χατζόπουλος), Θυμιόπουλος, Μαρσέλο (90’ Ντάπος), Κριπιντήρης, Λεοζίνιο (75’ Βλαστέλλης), Μάρκος Ντος Άντος (56’ Μανούσος), Τριανταφύλλου (56’ Σκάγκλια), Ταραχούλσκι (80’ Μακρίδης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου