Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Τα εισιτήρια ΑΕΛ-ΑΕΛ Καλλονής

Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εισιτήρια για τη σημερινή (17/9) αναμέτρηση με την ΑΕΛ Καλλονής θα πωλούνται  από τις 6μ.μ. από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

 Οι τιμές είναι οι εξείς...
-Στη βόρεια και νότια πτέρυγα (θύρες 11, 12 & 23) τα εισιτήρια τιμώνται προς 5 ευρώ

-Στην ανατολική (θύρες 5-6, 7-8) η τιμή ορίζεται στα 10 ευρώ

-Στη δυτική, πλην της θύρας 18VVIP, (δηλαδή στις θύρες 16-17, 19-20) η τιμή είναι 18 ευρώ

-Ενώ στην 18VVIP τα εισιτήρια κοστίζουν 25 ευρώ

-Επίσης διατίθενται για όλες τις θύρες παιδικά εισιτήρια για παιδιά ηλικίας έως 14 ετών στην τιμή των 5 ευρώ


Χωρίς εφτά με Καλλονή
Την ευκαιρία να δούνε αγωνιζόμενη την ομάδα εντός έδρας για τέταρτη φορά από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, θα έχουν σήμερα Σάββατο, οι φίλαθλοι της ΑΕΛ, αφού στις 8 μ.μ. οι «βυσσινί» αντιμετωπίζουν την Καλλονή. 
Η προετοιμασία για το εν λόγω παιχνίδι ολοκληρώθηκε χθές το απόγευμα με προπόνηση που διεξήχθη στο AEL FC ARENA, με τον Κρις Κόουλμαν να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών. 
Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος πάσχει από πελματιαία απονεύρωση και θα μείνει εκτός προπονήσεων για 10 μέρες. Είναι ένα πρόβλημα που προέκυψε σταδιακά με τον παίκτη να παραπονιέται για πόνους στο συγκεκριμένο σημείο. 
Από εκεί και πέρα, εκτός από τον σημερινό αγώνα θα είναι ο Βούζας που έχει ενοχλήσεις στη γάμπα, ενώ ο Ρομέου πονάει στο γόνατο και ο Κόουλμαν προληπτικά θα τον αφήσει εκτός, ώστε να μην διακινδυνεύσει τυχών υποτροπή. 
Από εκεί και πέρα δεν προπονήθηκε ούτε ο Στέλιος Βενετίδης λόγω ενός πρηξίματος στο πόδι με αποτέλεσμα να τεθεί και αυτός νοκ άουτ. Τέλος, όπως αναμενόταν, δεν υπολογίζονται και οι Σαϊτιώτης, Σεσίνια και Αραμπατζής.

Στον αντίποδα ο Τόνι Γκοινζάλες για μία ακόμη μέρα προπονήθηκε κανονικά και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Ουαλού προπονητή. Εν τω μεταξύ, αύριο κόντρα στην Καλλονή, είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί για μερικά λεπτά και ο Ζοέλ Τσιμπάμπα. Ο Κονγκολέζος επιθετικός εδώ και μέρες συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις, αφού τόσο ο Κόουλμαν, όσο και οι παίκτες της ΑΕΛ του έδωσαν μια ακόμη ευκαιρία ώστε να επανορθώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου