Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Φήμες για ...στημένο !!!!!

Αρωμα... σκανδάλου στο Εurobasket, με τη FIBA να τιμωρεί τον Μαυροβούνιο διαιτητή Σοτούλοβιτς με αποβολή, χρεώνοντάς του προσπάθεια επηρεασμού υπέρ της χώρας του, των διαιτητών της αναμέτρησης με την Ελλάδα.
Σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει τις τελευταίες ώρες από τη Λιθουανία, έγινε προσπάθεια μέσω SMS, προκειμένου ο Σοτούλοβιτς να εξασφαλίσει την εύνοια των διαιτητών της αναμέτρησης της Ελλάδας με το Μαυροβούνιο. Αυτοί ήταν ο Γερμανός Ρόμπερτ Λότερμοζερ, ο Πορτογάλος Φερνάντο Ρότσα και ο Σέρβος Μιλιβόιε Γιόβτσιτς. Μάλιστα στο κινητό του βρέθηκαν τα μηνύματα με τα οποία προσπάθησε να κάνει το deal. «Το ματς είναι πολύ κρίσιμο για μας» ανέφερε σε ένα από τα SMS, το οποίο και τον «ενοχοποίησε», αφού η FIBA προχώρησε άμεσα στην καρατόμησή του και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης.
Νωρίτερα, τον είχε καλέσει για εξηγήσεις και το μόνο που αρκέστηκε να πει ο Σοτούλοβιτς ήταν πως «τα ίδια κάνουν και οι Ελληνες». Στην αποστολή της εθνικής μας ομάδας, δήλωναν πλήρη άγνοια για το θέμα, αλλά και για τη φημολογία που ήθελε τη FIBA να μας έχει τιμωρήσει με πρόστιμο 15.000 ευρώ για ανάλογο περιστατικό, χωρίς να έχει δοθεί στη δημοσιότητα καμία άλλη λεπτομέρεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου