Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Ρε πως τα φέρνει η ζωή...
O Ολυμπιακός Βόλου, προκειμένου να γλυτώσει με την μικρότερη δυνατή ζημιά, μπορεί ν' ακολουθήσει έναν και μόνο δρόμο, σύμφωνα με παράγοντες της περιοχής του.
Να υποστηρίξει την προσφυγή της ΑΕΛ στο Διαιτητικό Δικαστήριο και να ταχθεί υπέρ της αναίρεσης της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων που τον κρατούσε στη Σούπερ Λίγκα, ώστε να πετύχει το εξής:
Να κριθεί ένοχος δωροδοκίας και με βάση της Πρωτόδικη απόφαση να υποβιβαστεί στη Β' κατηγορία. Έτσι, θα μπορεί να καταθέσει εκ νέου φάκελο στην ΕΕΑ (η οποία αρνείται να τον επανεξετάσει ως φάκελο ομάδας Σούπερ Λίγκας), ως ομάδα Β' Εθνικής πλέον (μαζί με τις υπόλοιπες της κατηγορίας) και να πάρει το σχετικό πιστοποιητικό για να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.
Αυτό πρότεινε ως μοναδική εφικτή λύση για να μη διαλυθεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μαγνησίας κ. Μπατζιάκας, μιλώντας σήμερα το μεσημέρι σε ραδιόφωνο του Βόλου...
Σε απλά ελληνικά, για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει την υπόθεση απ' την αρχή ή δυσκολεύονται να καταλάβουν, για να παίξει ο Βόλος έστω Β' Εθνική, θα πρέπει η ΑΕΛ να αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου