Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Ανεβαζουν στροφες Γκονζαλες – Αραμπατζης

Επέστρεψαν οι παίκτες της ΑΕΛ στα Δένδρα μετά το τριήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο Κρις Κόουλμαν. Το σημερινό πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις ταχυδύναμης καθώς και με μπάλα. Το θετικό είναι πως το κλίμα στην ομάδα είναι ιδανικό και όλοι είναι η αλήθεια περιμένουν με αγωνία να ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζε ο τραυματίας Σεσίνια, ενώ από την άλλη ακολούθησε όλο το πρόγραμμα και με μπάλα ο Αραμπατζής αλλά χωρίς να μπαίνει δυνατά στις μονομαχίες. Επίσης ανεβάζει στροφές και ο Γκονζάλες που σήμερα έκανε αερόβιο και πλέον απομένει να μάθουμε πότε θα μπει και με μπάλα.

Δεκα μερες εκτος ο Σαιτιωτης

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΛ σχετικά με τον τραυματισμό του Γιώργου Σαϊτιώτη στο φιλικό με τον Αετό Σκύδρας, επιβεβαιώθηκαν....
Ο έμπειρος επιθετικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο του δεξιού του ποδιού. 
Αυτό σημαίνει ότι ο Σαϊτιώτης θα απέχει για 10 μέρες από τις υποχρεώσεις των «βυσσινί» και ως εκ τούτου δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό του Σαββάτου με αντίπαλο την Καλλονή στο AEL FC ARENA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου