Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Ένταση νευρα και απολυτη δικαιωση για το ανωφελο φιλικο...

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο AEL FC ARENA  ΑΕΛ και Δόξα Δράμας αναμετρήθηκαν σε ένα ματς με αρκετές ιδιαιτερότητες μιας και οι δύο σύλλογοι δεν γνωρίζουν που θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά. Τελικό αποτέλεσμα 0-1 για τους φιλοξενούμενους.
Αγνώριστοι οι παίκτες του Κόουλμαν, χωρίς συγκέντρωση και ψυχραιμία, δεν θύμισαν σε τίποτα την ομάδα που έχουμε γνωρίσει φέτος, με αποτέλεσμα για πρώτη φορά η ΑΕΛ να μείνει χωρίς γκολ σε εντός έδρας φιλικό. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 21’, μετά από εκτέλεση φάουλ και κακή έξοδο του Σωτηρίου, ο Αραβίδης από κοντά έγραψε το 0-1.
Μεγάλη ευκαιρία απώλεσαν οι παίκτες της ΑΕΛ στο 76' να κάνουν το 1-1. Η ομάδα του Κρις Κόουλμαν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Παπαγεωργίου. Εκτέλεσε ο Σαϊτιώτης δυνατά, αλλά ο Σέρεμετ βρήκε τη μπάλα και την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι! Στην επιστροφή ο Νεμπεγλέρας σούταρε λίγο άουτ.
Σε αυτή τη φάση αποβλήθηκε δικαιολογημένα ο προπονητής της Δράμας Απόστολος Χαραλαμπίδης που από το πρώτο λεπτό συνέχεια διαμαρτυρόταν χωρίς ουσιαστικό λόγο.
Αρκετές διακοπές και νεύρα από τους φιλοξενούμενους με αποτέλεσμα να διακόπτουν χωρίς λόγο το παιχνίδι. Δεν ικανοποιήθηκαν οι περίπου 3.000 φίλαθλοι από το θέαμα του αγώνα και την απόδοση της ΑΕΛ.
Στα αξιοσημείωτα οι αλλαγές που πραγματοποίησε η Δόξα Δράμας μέχρι το 94ο λεπτό!!!!
ΑΕΛ:Σωτηρίου,Παπαγεωργίου,Κατσιαρός,Καλί,(56'Ααράμπ)Ταλ, Νεμπεγλέρας,ΜπόαΜόρτε,Γκονζάλες,(78'Καραχάλιος) Σιατραβάνης,(69'Πλιάγκας)Σεσίνια,(61'Τσιμπάμπα) Ζεκίνια(73(Σαιτιώτης)

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Σέρεμετ, Βέρτζος, Λεάντρο (94’ Γκαμπόρ), Βάντερσον (69’ Πιτσόκος), Κάπελ (87’ Νιάρος), Αραβίδης (82’ Τοπούζης), Λίμα Σάντος (34’ λ.τρ. Ρούτσης), Μπριλάκης, Σοϊλέδης, Τριποτσέρης, Στεριανός (92’ Σικαλιάς).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου