Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Κυριακή 20/11 στις 5 μ.μ. το Βέροια-ΑΕΛ 
Η ΠΑΕ ΑΕΛ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ανακοινώνει, ότι το εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΛ με τη Βέροια ορίστηκε για την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 5 το απόγευμα. Η ανακοίνωση της "βυσσινί" ΠΑΕ αναφέρει:
"Για την προσεχή Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στις 5μ.μ. προγραμματίστηκε η επόμενη αναμέτρηση της ομάδας μας για την 4η αγωνιστική της Football League στη Βέροια, με αντίπαλο την τοπική ομάδα". 

15 ευρώ τα εισιτήρια με Βέροια
Μπορεί η ΑΕΛ να μη ξεκίνησε νικηφόρα τη φετινή της περιπέτεια στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, όμως ο κόσμος της αναμένεται να δώσει βροντερό παρών την προσεχή Κυριακή στη Βέροια στο παιχνίδι με αντίπαλο την τοπική ομάδα. 
Όπως έγινε γνωστό στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, η διοίκηση της Βέροιας θα παραχωρήσει στην ΑΕΛ μια κερκίδα και συγκεκριμένα τη θύρα 6 χωρητικότητας περίπου 1000 φιλάθλων όπου τα εισιτήρια θα κοστίζουν 15 ευρώ. 
Αξίζει να αναφέρουμε ότι στις υπόλοιπες θύρες υπάρχει γενική είσοδο στα 10 ευρώ, κάτι που ασφαλώς ξενίζει και δείχνει ξεκάθαρα ότι στην ομάδα της Μακεδονίας προσπαθούν να γεμίσουν τα ταμεία τους ποντάροντας στη δυναμική του κόσμου της ΑΕΛ. Σύμφωνα και με την ανακοίνωση της ΠΑΕ, δε θα υπάρξει προπόληση στην Λάρισα. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:
"Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης στη Βέροια δεν θα παραλάβει εισιτήρια, κατόπιν απόφασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας κατά τη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας. Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, οι εκδρομείς φίλοι της ΑΕΛ θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 6 του γηπέδου, όπου και θα λειτουργήσει εκδοτήριο για τη διάθεση εισιτηρίων. Τα εισιτήρια τιμώνται προς 15 ευρώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου