Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ
MONSTERS:
«Το  μεσημέρι της Κυριακής τα λεωφορεία των οπαδών πήραν ένα δρόμο που παραλίγο να τον ξεχάσουν ολοκληρωτικά με όλα τα γελοία που έγιναν στο καρναβάλι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τα ανοιχτά Τέμπη έσπρωξαν πολλά αυτοκίνητα μεμονωμένων που μας προσπερνούσαν κορνάροντας με τα βυσσινί διακριτικά να ανεμίζουν.
Η ΠΑΕ Βέροια είχε την απαίτηση να μας χρεώσει 15 ευρώ στο πεταλάκι με τα τρία σκαλοπάτια σε μια περίοδο που η χώρα έχει γονατίσει από τα απανωτά μέτρα και οι ομάδες γκρινιάζουν για οικονομικά προβλήματα. Η κουτοπονηριά του χωριάτη βέβαια είχε άλλους σκοπούς και η ιστορία κατέληξε σε «μαύρα» χρήματα χωρίς εισιτήρια: μας πούλησαν και μεγαλοψυχία στο τέλος.
Οι αγροφύλακες που φροντίζουν να δίνουν ενδιαφέρον στη ζωή μας, έριξαν δύο κροτίδες κρότου λάμψης μέσα στον κόσμο σ’ένα περιστατικό ρουτίνας και παραλίγο να τα τινάξουν όλα στον αέρα. Οι αλλόθρησκοι περαστικοί της Βέροια που τσίμπησαν στα δημοφιλή συνθήματα για την επαναστατική κοτούλα του βορρά φώναξαν κάτι για καρωτίδες για να τονώσουν την ανυπαρξία τους: μεγάλη τους τύχη που είδαν το πεταλάκι τους να χορεύει…
Η ΑΕΛ δεν μπήκε καλά κι άργησε να βρει σωστά πατήματα: όλοι μας σίγουρα τη θέλουμε καλύτερη και πιο επιβλητική. Βέβαια έφτανε ένα γκολ να ξεκλειδωθούν τα πάντα και να κομματιαστεί ο αντίπαλος σε δέκα λεπτά. Μετά όλα έγιναν πιο εύκολα… Η νίκη ολοκληρώθηκε στο δεύτερο μέρος και θα έπρεπε να ήμασταν πιο προσεκτικοί για να τους φορτώσουμε κι άλλο στο φωτεινό πίνακα του σκορ.
Παραδοσιακά, με το «ΠΟΣΟ ΣΕ ΑΓΑΠΩ» και τα κασκόλ τεντωμένα στον παγωμένο αέρα, τους αποχαιρετήσαμε και… πάμε γι’άλλα. Περιμένουμε κι άλλη αγωνιστική βελτίωση, μας άρεσε η δύναμη και η αποτελεσματικότητα. Όσο για τους τραυματισμούς, όσοι βρείτε τώρα την πόρτα συμμετοχής ανοιχτή, αρπάξτε την ευκαιρία. Και μην ξεχνάμε όλοι μας: ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΕΛ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ»…

Σ.Φ. ΑΛΚΑΖΑΡ:
«Η ΑΕΛ δε θα λέγαμε ότι έβγαλε μάτια με την απόδοσή της, ούτε αυτή τη  φορά, ήταν όμως εξαιρετικά αποτελεσματική  και επειδή το πλέον σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι οι βαθμοί, η παρουσία της κρίνεται επιτυχημένη.
Τα γκολ του Κολοβέτσιου και του Τσιμπάμπα, στο 22' και στο 29', ανάγκασαν τους παίκτες της Βέροιας να τα παρατήσουν πριν ακόμα συμπληρωθεί το ημίωρο και  έδειξαν τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίζει η ΑΕΛ τα παιχνίδια αυτής της κατηγορίας.
Το γκολ του Σεσίνια στο 69' έδωσε διαστάσεις θριάμβου και έδειξε ότι αρκούν μια-δυο τέτοιες νίκες ακόμα,  για να δέχονται οι αντίπαλοι την ήττα στο μυαλό τους και μόνο στη θέα αυτής της φανέλας.
Η ΑΕΛ οφείλει και πρέπει να παρασύρει τους πάντες στο διάβα της, γιατί έχει απαντήσεις να δώσει.
Τις δικές τους απαντήσεις έδωσαν οι οπαδοί της, σε αυτό το "θαυμαστό" κόσμο της Β' εθνικής, όπου σε τρισάθλια γήπεδα και σε καιρούς οικονομικής κρίσης, καλούνται να πληρώσουν τιμές Πριμέρα Ντιβιζιόν, για να στοιβαχτούν στα μίζερα πέταλα ομάδων, που αρνούνται να τις δούν ακόμα και οι υποτιθέμενοι οπαδοί τους.
Εν μέσω απουσιών λόγω τραυματισμών, μιας περίεργης φήμης για βραζιλιάνικο ενδιαφέρον περί τον Ρομέου και του ακόμα πιο περίεργου "αθεράπευτου" τραυματισμού του, του "μείνε να σε βάλουμε στο δήμο Κοντοδήμο-Κοντοδήμο" και της πώλησης λόγω οικονομικών δυσκολιών, ακόμα στο μυαλό μας και φυσικά της καλής ψυχολογίας παικτών και κόσμου, η ΑΕΛ ταξιδεύει στην Κρήτη για τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου.
Οφείλει και σε αυτό το θεσμό να δώσει τις απαντήσεις της.
Κάτι που έχει να κάνει πολύ καιρό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου