Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Επιτέλους νίκη!

 
Η Λάρισα πανηγύρισε την πρώτη εντός έδρας νίκη της για τη φετινή σεζόν, ξεπερνώντας με σκορ 2-1 το εμπόδιο της Παναχαϊκής για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League!
Οι «βυσσινί» δεν είχαν καταφέρει μέχρι στιγμής να πανηγυρίσουν το «τρίποντο» μπροστά στο κοινό τους, όμως το πέτυχαν κόντρα στην ομάδα της Πάτρας. 
Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο από ισάριθμες κεφαλιές του Ζεκίνια (στο 10 ) και του Σεσίνια στο 41 μετά από σέντρα του Κατσιαρού και με 10 ποδοσφαιριστές από το 60 μετά από αυστηρή αποβολή του Αραμπατζή με 2η κίτρινη κάρτα.
Μεγάλη ευκαιρία στο 50 με τον Σεσίνια να σουτάρει στην κίνηση μετά από καταπληκτικό γύρισμα του Ζεκίνια, αλλά τον Ανδρούτσο να αποκρούει κατά λάθος με το σώμα.
Στο 58 ο διαιτητής Τεβεκέλης του Συνδέσμου Μακεδονίας αρνήθηκε πέναλτι σε παρατεταμένο τράβηγμα του Ιωάννου στον Ζεκίνια. Στο 62’ ο Σωτηρίου με εκπληκτική απόκρουση και τη βοήθεια του δοκαριού κράτησε όρθια την ΑΕΛ σε βολίδα του Ντίνα.
Η Παναχαϊκή απλά μείωσε στο 85 με τον Κιβελίδη, αλλά δεν είχε τα ψυχικά αποθέματα για να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.
Οι συνθέσεις:
ΛΑΡΙΣΑ: (Κρις Κόουλμαν): Σωτηρίου, Αραμπατζής, Ταλ, Κολοβέτσιος, Κατσιαρός, Χατζής, Νεμπεγλέρας (63' Παπαγεωργίου), Γκονζάλες (80' Χασομέρης), Μπόα Μόρτε, Σεσίνια (85' Τσιμπάμπα), Ζεκίνια.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: (Ηλίας Φυντάνης): Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Κοκκίνης (46' Κυβελίδης), Πακάλτσης (46' Κοιλιάρας), Ιωάννου, Τσεμπερίδης, Φούφουλας, Μενδρινός (80' Ατματζίδης), Ουρτάδο, Ντίνας, Φουρτάδο. 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τεβεκέλης (Μακεδονίας) 
ΒΟΗΘΟΙ: Χαδήμογλου, Τσαγκάρη (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αραμπατζής, Νεμπεγλέρας, Τσιμπάμπα  / Πακάλτσης, Κοιλιάρας, Ντίνας, Κυβελίδης 
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Αραμπατζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου