Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Επέστρεψαν Κόουλμαν – Τσιμπάμπα 

Κανονικά συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ΑΕΛ για το εκτός έδρας παιχνίδι της 4η Ιανουαρίου με αντίπαλο την Αναγέννηση Γιαννιτσών και μάλιστα στα Δένδρα είχαμε αφίξεις, που αν μη τι άλλο προκαλούν εφησυχασμό στις τάξεις των φιλάθλων της ΑΕΛ. Η μία ήταν του Κρίς Κόουλμαν. Ο Ουαλός τεχνικός, αν και ταλαιπωρήθηκε αρκετά με την πτήση του από την Αγγλία, κατέφερε τελικά να «πετάξει» χθες, αργά το βράδυ, για Ελλάδα με αποτέλεσμα σήμερα το απόγευμα να προπονήσει τους παίκτες του για πρώτη φορά μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.
Από εκεί και πέρα, το παρών έδωσε και ο Ζοέλ Τσιμπάμπα. Ο Κογκολέζος επιθετικός έφτασε χθες στην Λάρισα (πήγε και τον παρέλαβε από το αεροδρόμιο άνθρωπος των «βυσσινί») και σήμερα μετέβη στα Δένδρα όπου προπονήθηκε κανονικά. Βέβαια, η παραμονή του ή όχι στην ΑΕΛ από εδώ και πέρα είναι ένα ερωτηματικό από τη στιγμή που υπάρχει η οικονομική εκκρεμότητα από πλευράς ΑΕΛ προς τη Λεχ Πόζναν. Πάντως με τα σημερινά δεδομένα ο Τσιμπάμπα υπολογίζεται κανονικά για το ματς της προσεχούς Τετάρτης.
Στα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος με τον Κώστα Νεμπεγλέρα προπονήθηκαν κανονικά και μάλιστα σε μεγαλύτερη ένταση από ότι χθες, και ουσιαστικά έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του Κόουλμαν για την αναμέτρηση με τα Γιαννιτσά. Αντίθετα ο Γκονζάλες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και είναι απίθανο να προλάβει.
Επίσης δεν προπονήθηκε ο Ζεκίνια, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Πορτογάλου αναμένεται να γίνουν γνωστά σήμερα το βράδυ, ώστε να γνωρίζει και ο Κόουλμαν πότε θα είναι σε θέση να τον υπολογίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου