Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΠΟΡΝΗ ΜΠΑΛΑ!!!!!

Έσπασαν καρδιές καρδιές στην Λάρισα, με τον Παναιτωλικό να παίρνει την πρόκριση στους «16» στα πέναλτι κερδίζοντας 10-9!! την ΑΕΛ!! 2 πέναλτι έπιασε ο Τζενάμο!
Μοιραίος για την ΑΕΛ ο Τσιμπάμπα. Αρνητικός πρωταγωνιστής ο διαιτητής Κωνσταντινέας που αρνήθηκε καθαρό πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ!
Η ΑΕΛ ήταν ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε να πάρει την πρόκριση δίχως να μπει στην διαδικασία της παράτασης και των πέναλτι, αν ο Τζενάμο δεν έδειχνε τα αντανακλαστικά του σε δύο περιπτώσεις.
Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού έσωσε την ομάδα του στο 78' σε εξ επαφής σουτ του Τσιμπάμπα, ενώ το ίδιο έπραξε στο 93', όταν απέκρουσε σε κόρνερ δυνατό σουτ του Ζεκίνια.
Οι Αγρινιώτες είχαν την καλύτερη στιγμή τους στο δεύτερο λεπτό της παράτασης, όταν ο Καραμαλίκης νίκησε στον αέρα τον Σωτηρίου, που πραγματοποίησε άστοχη έξοδο, ωστόσο η μπάλα πέρασε μόλις πάνω από τα δοκάρια της εστίας της ΑΕΛ.
Στο 99' έγινε η φάση που ξεσήκωσε τα πλήθη, όταν ο Σεσίνια μπήκε στην περιοχή του Παναιτωλικού και ανατράπηκε καθαρά από τον Εντζεγκουέλε, ωστόσο ο Κωνσταντινέας όχι μόνο δεν έδωσε πέναλτι ως όφειλε, αλλά τιμώρησε και με κίτρινη κάρτα τον παίκτη της ΑΕΛ!!!

Ο Παναιτωλικός έχασε ευκαιρία και πάλι με τον Καραμαλίκη στο 107', όταν έπιασε εξ επαφής καρφωτή κεφαλιά, με τον Σωτηρίου να κάνει την επέμβαση του αγώνα!
Πέντε λεπτά αργότερα, ο Ζεκίνια προσπάθησε να νικήσει τον Τζενάμο με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού απέκρουσε εκ νέου σε κόρνερ.
Στην ρώσικη ρουλέτα ο Εντζεγκουέλε σούταρε άουτ στο τρίτο πέναλτι του Παναιτωλικού, ενώ ο Τζενάμο απέκρουσε το πέμπτο πέναλτι του Τσιμπάμπα της ΑΕΛ. Κατόπιν ευστόχησαν όλοι οι παίκτες μέχρι που έφτασαν να χτυπήσουν και οι δύο τερματοφύλακες. Ο Τζενάμο νίκησε τον Σωτηρίου, ενώ ο γκολκίπερ της ΑΕΛ δεν μπόρεσε να ευστοχήσει απέναντι στον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού και έτσι οι Αγρινιώτες με 10-9 πήραν την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου.

 
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΛ(Κρις Κόουλμαν): Σωτηρίου, Αραμπατζής, Ταλ, Ααράμπ, Χατζής, Πλιάγκας (71' Σαϊτιώτης), Κατσιαρός, Βούζας (100' Χασομέρης), Μπόα Μόρτε (35' Σεσίνια), Τσιμπάμπα, Ζεκίνια.
Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Παλαιολόγος, Κούσας, Ετζενγκουελέ, Άντι (91' Αναστασιάδης), Μητρόπουλος, Μουμίν (59' Καραμαλίκης), Ρότσα, Μπουμάλ (60' Καμαρά), Θεοδωρίδης, Χαριστέας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου