Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Ήρθε και η πρώτη ήττα!
Η ΑΕΛ ύστερα από πολύ κακή εμφάνιση γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα της Football League από τον Πανσεραικό με σκορ 2-1.
Η ΑΕΛ εξακολουθεί να προβληματίζει, καθώς σε επτά αγώνες έχει συγκεντρώσει μόλις 10 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας.
Στον αγώνα τώρα ο Πανσεραικός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, απείλησε σε 2-3 περιπτώσεις με τον Στεφανίδη, ενώ μετά το 20' ο ρυθμός έπεσε. Στο 40' όμως ο  Πανσερραϊκός πήρε το προβάδισμα με εντυπωσιακό τρόπο.

Ο Παντελιάδης έκανε το γέμισμα, ο Σωτηρίου δεν υπολόγισε σωστά και ο Γκόμες με ανάποδο ψαλίδι άνοιξε το σκορ!!(Τεράστια ευθύνη του Σωτηρίου)
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και πάλι με τους παίκτες του Παύλου Δημητρίου να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως η ΑΕΛ έφτασε γρήγορα στην ισοφάριση. 
Ο Ααράμπ έκανε το γέμισμα, ο Τσιμπάμπα πρόλαβε τον Γουμάγια στην έξοδο και με κεφαλιά έκανε το 1-1!!
Μετά το γκολ ο ρυθμός έπεσε και πάλι, ο Βρούτσινα απείλησε για τους γηπεδούχους, ενώ στη συνέχεια τα νεύρα έκαναν την εμφάνισή τους, με τους Γκόμες και Καλί να έρχονται στα χέρια και να δέχονται από μία κίτρινη κάρτα. Μέχρι το τελευταίο 10λεπτο δεν έγινε τίποτα άξιο λόγου και επόμενη ευκαιρία στο παιχνίδι χάθηκε στο 83' για τους Θεσσαλούς. Ο Τσιμπάμπα επιχείρησε σουτ από τα αριστερά, όμως ο Πλιάγκας δεν μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας και να την στείλει στα δίχτυα του Γουμάγια.
Λίγο αργότερα, όμως, οι γηπεδούχοι πήραν ξανά το προβάδισμα. Ο Βουτσιάς έκανε την σέντρα, ο Στεφανίδης έπιασε την κεφαλιά, ο Σωτηρίου απέκρουσε, όμως στην επαναφορά ο Βουτσιάς έκανε το 2-1! Οι παίκτες του Κόουλμαν πίεσαν όσο μπορούσαν στο τέλος για την ισοφάριση και έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 3' των καθυστερήσεων, όταν ο Ταλ με εξουδετερωμένο τον Γουμάγια δεν μπόρεσε να φέρει το παιχνίδι και πάλι στα ίσα!!
Λάρισα (Κρις Κόουλμαν): Σωτηρίου, Παπαγεωργίου, Κολοβέτσιος, Ταλ, Καλί, Χατζής, Σιατραβάνης, Γκονζάλες (23' Ααράμπ), Τσιμπάμπα, Σεσίνια (80' Πλιάγκας), Χασομέρης (80' Ζεκίνια).
Πανσερραϊκός (Παύλος Δημητρίου): Γουμάγιας, Κ. Τριανταφύλλου, Ντιόγκο, Μιλένκοβιτς, Σαλαμαστράκης, Γκόμεζ (69' Βουτσιάς), Στεφανίδης, Ανάκογλου (90' Κονέ), Δ. Τριανταφύλλου, Βρούτσινα (79' Τσαούσης), Παντελιάδης.
 
Ο κόσμος ήταν εκεί! 
Και σε αυτό το παιχνίδι, ο κόσμος της ΑΕΛ ήταν εκεί! Μια φωτογραφία τα λέει όλα!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου