Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Η 20αδα για την Κομοτηνή 
Με σκοπό να ξεπεράσουν τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα και να επιστρέψουν στις νίκες ταξιδεύουν στην Κομοτηνή οι «βυσσινί», οι οποίοι αύριο (25/01, 18:00) αντιμετωπίζουν τον Πανθρακικό στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Football League.
Η ανάγκη της νίκης είναι μεγάλη, μιας και σε αντίθετο αποτέλεσμα θα λιγοστέψουν οι ελπίδες για απευθείας άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.
Ο Μπόσκο Μπάντοβιτς μαζί με το Νίκο Νταμπίζα προσπάθησαν να αλλάξουν την ψυχολογία των παικτών ώστε να παρουσιάσει ένα άλλο πρόσωπο την Τετάρτη το απόγευμα.
Το νέο τεχνικό επιτελείο αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στον καταρτισμό της ενδεκάδας. Να θυμίσουμε πως εκτός θα είναι ο Ζεκίνια (διανύει το μετεγχειρητικό στάδιο) και οι Τσιμπάμπα, Ααράμπ οι οποίοι εκτίουν ποινή λόγω καρτών.
Συγκεκριμένα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Σωτηρίου, Πρίφτης, Βενετίδης, Αραμπατζής, Κολοβέτσιος, Παπαγεωργίου, Ψωμάς, Κατσιαρός, Χατζής, Νεμπεγλέρας, Γκονζάλεζ, Πίνα, Πότσι, Καραχάλιος, Σιατραβάνης, Πλιάγκας, Βούζας, Χασομέρης, Καούνος, Σαϊτιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου