Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

«Εμείς κι εσείς μαζί ως το τέλος» 
Παρουσία περίπου 30 οργανωμένων οπαδών από τον σύνδεσμο των “MONSTERS” πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ΑΕΛ. Λίγο, πριν, την έναρξη του προγράμματος οπαδοί και παίκτες είχαν έναν ολιγόλεπτο διάλογο με θέμα τις τελευταίες εμφανίσεις της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα, αλλά και την εκατέρωθεν στάση που θα πρέπει να κρατηθεί στη συνέχεια. 
Από την πλευρά τους οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ ξεκαθάρισαν πως θα είναι ως την τελευταία στιγμή στο πλευρό της ομάδας και ζήτησαν από τους παίκτες μια ειλικρινή σχέση. Ενώ οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους δια στόματος του αρχηγού Στέλιου Βενετίδη τόνισαν πως όσοι έχουν μείνει αγαπάνε την ομάδα και θα προσπαθήσουν ως το τέλος.
Αφού πρώτα διευκρινίστηκε ότι η απόφαση το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή από την Καλλιθέα την Κυριακή να αφήσει τους παίκτες στα περίχωρα της πόλης και όχι στο ARENA, ήταν καθαρά της αστυνομίας και όχι της ομάδας, οι οργανωμένοι οπαδοί απευθυνόμενοι προς τους ποδοσφαιριστές τόνισαν:
«Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι να υπάρξει μια ειλικρινή σχέση μεταξύ μας. Εμείς κι εσείς είμαστε κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Οποιασδήποτε παίκτης τον επηρεάζουν τα προβλήματα καλό είναι να το πει ανοιχτά ώστε να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Καταλαβαίνουμε πως είναι να υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, άλλωστε το βιώνουμε όλοι μας στην καθημερινότητα μας. Από την άλλη όσοι μπαίνουν στο γήπεδο να δίνουν το 100%. Θέλουμε από εσάς να δώσετε και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων, ανεξαρτήτων των προβλημάτων που υπάρχουν, ώστε ανέβει η ομάδα στη Σούπερ Λίγκ. Εμείς θα είμαστε μαζί σας μέχρι να εξαντληθούν οι όποιες μαθηματικές πιθανότητες, αν και ελπίζουμε να μη γίνει κάτι τέτοιο».
Από την πλευρά των παικτών το λόγο πήρε ο αρχηγός της ΑΕΛ, ο Στέλιος Βενετίδης: «Δε θεωρώ ότι αυτοί που μπαίνουν στο γήπεδο είναι αδιάφοροι ώστε να υπάρχει παράπονο από εσάς. Θέλω για μία ακόμη φορά να διαχωρίσω το αγωνιστικό κομμάτι με το οικονομικό. 
Υπάρχουν πολλά αγωνιστικά προβλήματα στην ομάδα όλο αυτό τον καιρό αφού πολλοί παίκτες δεν είναι 100% έτοιμοι. Όπως εγώ που επέστρεψε εδώ και λίγες αγωνιστικές. Και με δεδομένο ότι στη συγκεκριμένη περίοδο είχαμε και ένα δύσκολο πρόγραμμα, έφεραν την κατάσταση σε αυτό το επίπεδο. Όσοι ήταν να φύγουν γιατί δεν άντεχαν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί έφυγαν. Όσοι παίκτες μείναμε εδώ έχουμεπλήρη συνείδηση για το που είμαστε και ποιος είναι ο στόχος μας. 
Εγγυούμαστε ότι η προσπάθεια θα γίνεται ανεξαρτήτου των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου