Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Σε μεταβατικό στάδιο ο Κίσσαβος Συκουρίου…

Μια νέα προσπάθεια ξεκίνησαν από το περασμένο καλοκαίρι οι άνθρωποι του Συκουρίου, όπου μετά από αρκετά χρόνια αποφάσισαν να ξαναχτίσουν από την αρχή ολόκληρο το αγωνιστικό οικοδόμημα, βάζοντας τα θεμέλια δημιουργώντας ακαδημία, η οποία σε λιγότερο από ένα 6μηνο λειτουργίας της μετρά 40 παιδάκια.
Τα παιδάκια αυτά τα οποία θα στελεχώσουν και θα φοράνε με καμάρι τη φανέλα του Κισσάβου Συκουρίου.
Για να επιτευχθούν όμως όλες αυτές οι αλλαγές μέσα σε ένα καλοκαίρι, από πίσω κρύβεται ένα άνθρωπος ο οποίος ξεκίνησε την χρονιά έχοντας μόλις δύο δελτία ποδοσφαιριστών και ενώ η ομάδα την προηγούμενη χρονιά είχε υποβιβαστεί κατηγορία.
Ο λόγος φυσικά γίνεται για τον πρόεδρο του Συκουρίου, τον κύριο Φίλιππο Μακρή, ο οποίος με φόντο την αγάπη του για την ομάδα, αποφάσισε να «τραβήξει» κουπί με μακροπρόθεσμο στόχο την επιστροφή του συλλόγου εκεί που του αξίζει.
Κίνηση ματ, η πρόσληψη του Γιώργου Χατζή στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας, ενός ανθρώπου γνώστη της κατηγορίας αλλά και της οργάνωσης των ακαδημιών, ο οποίος ήταν ο στόχος που έθεσαν εξ’ αρχής οι δύο άντρες.
Η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της και κατά την άποψη μας, εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία, στηριζόμενοι σε παιδιά από την περιοχή.
Το ArenaLarissa.gr, βρέθηκε σε μια καθημερινή προπόνηση του συλλόγου, την τελευταία πριν από παιχνίδι και συνομίλησε με τους πρωτεργάτες του όλου εγχειρήματος και του πλάνου που έχει θεσπιστεί από το καλοκαίρι και μετά.
Πρόεδρος και προπονητής, μεταξύ άλλων τόνισαν:
Φίλιππος Μακρής (Πρόεδρος): «Έχουμε ανανεώσει την ομάδα κατά πολύ σε σχέση με την περσινή χρονιά. Μείναν δύο – τρία παιδιά να βοηθήσουν και κάνουμε μια προσπάθεια να στελεχώσουμε την ομάδα με παιδιά από το Συκούριο. Στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία, ένας στόχος ο οποίος είναι και αρκετά δύσκολος αλλά θα παλέψουμε. Κάναμε και μια μεταγραφή, αυτή του Κώστα του Χατζή και μέχρι τέλους του μηνός θα κινηθούμε για ακόμη ένα παίκτη, στην δύσκολη προσπάθεια που κάνουμε για παραμονή στην κατηγορία».
Γιώργος Χατζής (Προπονητής): «Πιστεύω ότι θα πετύχουμε, η ομάδα μας είναι αρκετά καλή. Ο Κίσσαβος βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, προσπαθεί να δουλέψει με δικά του παιδιά. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια συνέχεια στην ομάδα. Έχουμε κάνει ακαδημίες, μετρώντας 45 παιδιά έως τώρα καθώς και οι ποδοασφιαριστές που αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα κατάγονται από το χωριό. του Συκουρίου. Σίγουρα έχουμε και δύο – τρεις προσθήκες μέσα με παιδιά από την Λάρισα με εμπειρία, ώστε να ισορροπίσει το νιάτο με την εμπειρία. Είμαστε όλοι μας ικανοποιημένοι με την προσπάθεια που κάνουνε, απλά έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας, ωσότου θα μάθουμε να παίρνουμε το αποτέλεσμα. Αυτό μας λείπει. Παίρνοντας και το αποτέλεσμα πιστέυω και πως θα παραμείνουμε στην κατηγορία. Και αυτός ήταν άλλωστε και ο στόχος από την αρχή. Η παραμονή στην κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου