Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

 
Πολλές αλλαγές στην εικόνα της ΑΕΛ το τελευταίο διάστημα, με... αποκορύφωμα τη νέα τεχνική ηγεσία που σήμερα έκανε την πρώτη της προπόνηση στο αθλητικό κέντρο των Δένδρων. 
Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, Νίκος Νταμπίζας και Κώστας Παρούσης ήταν τα τρία νέα πρόσωπα στο αθλητικό κέντρο των "βυσσινί" και ουσιαστικά οι άνθρωποι που θα κληθούν να οδηγήσουν την ομάδα από εδώ και ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Πριν την έναρξη της προπόνησης, τα στελέχη της νέας τεχνικής ηγεσίας ενημερώθηκαν λεπτομερώς από τον πρώην γυμναστή της ΑΕΛ, Γιώργο Πήδουλα και στη συνέχεια ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ματς της Κυριακής με τον Πλατανιά Χανίων. 
Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι παρόντας στην προπόνηση ήταν και ο Σιρίλ Καλί που έχει καταθέσει προσφυγή και γυμνάστηκε μόνος του, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τόνι Γκονζάλες (θα επιστρέψει τελικά - όπως όλα δείχνουν - στο ματς με τον Πανθρακικό) και Δημήτρης Χασομέρης, η παρουσία του οποίου στο κυριακάτικο ματς κρίνεται ιδιαίτερα επισφαλής.
Στον... αντίποδα μέρος του ομαδικού προγράμματος έβγαλε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος που θα είναι στη διάθεση της νέας τεχνικής ηγεσίας, όπως - θυμίζουμε - και ο Πίνα, του οποίου θα έχει εκδοθεί το δελτίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου