Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Διασυλλογικός αγώνας δρόμου στο Συκούριο
Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας σε συνεργασία με το Δήμο Τεμπών διοργανώνει διασυλλογικό Αγώνα Δρόμου, ο οποίος είναι ενταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα και έχει την και την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, για τις κατηγορίες  Ανδρών - Εφήβων - Γυναικών - Παίδων - Παμπαίδων - -Κορασίδων - Πανκορασίδων - Μίνι Μικρά - Μίνι Μεγάλα.
Η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα έχει οριστεί για την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012 και ώρα 10:30 πμ., με τους αθλητές να καλούνται να δώσουν το παρών στο γήπεδο Συκουρίου .
Η διαδρομή των κατηγοριών που θα ακολουθηθεί είναι:
Μίνι Μικρά - Μεγάλα: Κυκλική διαδρομή 8,5χλμ. Συκούριο – Κυψελοχώρι - Συκούριο.
Άνδρες – Έφηβοι – Γυναίκες - Παίδες - Παμπαίδες – Κορασίδες - Πανκορασίδες: Κυκλική διαδρομή  12,5χλμ Εκκίνηση από Γήπεδο Συκουρίου – Δρόμος Συκουρίου Λάρισας, δεξιά χωριό Κυψελοχώρι, τερματισμός Γήπεδο Συκουρίου.
Η ώρα εκκίνησης των κατηγοριών:
10:30  Μίνι Μικρά – Μίνι Μεγάλα 8,5χλμ
11:15  Παμπαίδες – Πανκορασίδες 25χλμ
12:15  Παίδες – Γυναίκες – Κορασίδες  37,5 χλμ
13:30  Άνδρες – Έφηβοι 75 χλμ
Όσον αφορά τους όρους συμμετοχής στον Αγώνα Δρόμου, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές – ποδηλάτες που ανήκουν στην Ε.Ο.Π.. 
Ο διοργανωτής σύλλογος δεν έχει καμιά ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού υλικού ή ατυχήματος.
Για διευκόλυνση των διοργανωτών, όσοι Σύλλογοι θέλουν να συμμετέχουν να δηλώσουν συμμετοχή στο FAX του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας 2410283113 ή στο email pgslarissas@gmail.com μέχρι τις 2 Μαρτίου 2012.
Για τους αγώνες Δρόμου ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π., ενώ για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίηση της. Σε περίπτωση μη συμπληρώσεως μιας κατηγορίας θα γίνει σύμπτυξη με άλλη κατηγορία σύμφωνα με τους κανονισμούς Ε.Ο.Π. και φυσικά τροποποίηση ώρας εκκίνησης.
Σχετικά με τις βραβεύσεις, στον 1ο νικητή απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, και δίπλωμα, στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα και στους 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου