Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Φιλική λασπομαχία
Την ευκαιρία να δει την ομάδα του αγωνιζόμενη, έστω και σε φιλική αναμέτρηση, είχε σήμερα ο Νίκος Κεχαγιάς. Το "πολυσυζητημένο" φιλικό της ΑΕΛ με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης πραγματοποιήθηκε τελικά υπό βροχή στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων. Οι "βυσσινί" του Νίκου Κεχαγιά αποδείχθηκαν καλύτεροι στην "λασπομαχία" και κέρδισαν με 4-1 τους "πράσινους" του Γιώργου Καλτέκη.
Παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης, οι «βυσσινί» είχαν θετική παρουσία, σκοράροντας τέσσερα γκολ και βγάζοντας αρκετά από τα στοιχεία που δούλεψαν στις προπονήσεις των προηγούμενων 2 εβδομάδων υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού της ομάδας, Νίκου Κεχαγιά.
Το σκορ άνοιξε ο Χατζής με κεφαλιά στο 29’, ο Τσιανάκας ισοφάρισε με προβολή στο 35’ και ακολούθησαν δύο γκολ από τον Πλιάγκα (στο 37’ και στο 41’ μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια και ασίστ του Μπλέντι).

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Πίνα στο 63’ μετά από ωραία σέντρα του Σιατραβάνη. Ανεπίσημο ντεμπούτο για τους Νίκολα Γκρούμπιεσιτς και Ρόντι Καμπάλα. Την αναμέτρηση παρακολούθησε ελάχιστος κόσμος λόγω του κακού καιρού.

Στο γήπεδο είναι και ο Ζεκίνια, ο οποίος είναι στο στάδιο της αποθεραπείας, ενώ είναι και ο Τσιμπάμπα και αναμένεται να απολογηθεί στη διοίκηση για τη νέα του καθυστέρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου