Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Άδικη ήττα στον Εύοσμο 
Mία απροσδόκητη ήττα γνώρισε η ΑΕΛ στον Εύοσμο από τον Αγροτικό Αστέρα με 1-0. Παρόλο ότι είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρακατσάνη. Ο Δημήτρης Σωτηρίου έχει μεγάλη ευθύνη για το τέρμα καθώς η μπάλα πέρασε κάτω από τα χέρια του.
H ΑΕΛ είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο με το ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του Καούνου, μετά από ωραία σέντρα του Πίνα και να βάλει τις βάσεις για τη νίκη. Αλλά και μετά το γκολ θα μπορούσε τουλάχιστον να πάρει τον βαθμό, όμως δυο μεγάλες ευκαιρίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Μια με κεφαλιά του Κολοβέτσιου στο δοκάρι (87’) και μία με σουτ του Γκρούμπιεσιτς στο 93’. Συγκινητική η παρουσία περίπου 200 φίλων της ΑΕΛ στις εξέδρες.
Αγροτικός Αστέρας:
Λαμπάκης, Βοσκόπουλος, Παπαδόπουλος, Ασπρίδης, Μαργαρίτης, Τσουκαλίδης (69’ Βαφέας), Καρακατσάνης, Μερεσιώτης, Καπνίδης (90’ Οκουμούσης), Καθάριος Π. (81’ Προβατίδης), Παμπόε.
ΑΕΛ:
Σωτηρίου, Βενετίδης, Παπαγεωργίου (80’ Αραμπατζής), Ααράμπ, Κολοβέτσιος, Χατζής (84’ Πλιάγκας), Νεμπεγλέρας, Μπλέντι, Πίνα, Γκονζάλεζ, Καούνος (60’ Γκρούμπιεσιτς).

Ενέδρα σε οπαδούς της ΑΕΛ!!!
Επεισόδια σημειώθηκαν στον Περιφεριακό με την αποχώρηση των φίλων της ΑΕΛ από τον Εύοσμο και τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα. Κατά την αναχώρηση τους δέχτηκαν πέτρες στα αυτοκίνητα τους με αποτέλεσμα να υπάρχουν υλικές ζημιές σε επτά Ι.Χ. Κάποιοι… έστησαν ενέδρα σε φανάρι και επιτέθηκαν στους οπαδούς των βυσσινί.
 H αστυνομία πραγματοποίησε μία σύλληψη ενός εκ των οποίων έκαναν την επίθεση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου