Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

MONSTERS: Ήταν όλοι εκεί…

 
Την καθιερωμένη κοπή πίτας έκοψε την Τετάρτη το βράδυ ο σύνδεσμος φιλάθλων MONSTERS στο χώρο του Μύλου. Μια εκδήλωση με ιδιαίτερη σημασία, καθώς φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια από την ίδρυση του συνδέσμου!
Πλήθος κόσμους βρέθηκε εκεί και όλοι συμφώνησαν πως θα πρέπει ο κόσμος να είναι κοντά στην ομάδα, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.
Την ΠΑΕ ΑΕΛ εκπροσώπησαν ο Γενικός διευθυντής Λουκάς Σάββα, ο Γενικός Αρχηγός Μίμης Τσακμακίδης, ο τεχνικός Νίκος Κεχαγιάς, ο άμεσος συνεργάτης του Θωμάς Κυπαρίσσης, ο γυμναστής Γιώργος Πήδουλας, ο φυσιοθεραπευτής Γιώργος Ζαχαρής, από την ομάδα Νέων ο Γιώργος Ζορμπάς καθώς και Θανάσης Κουτσαφτίκης και οι ποδοσφαιριστές Κώστας Νεμπεγλέρας, Στέλιος Βενετίδης, Μούτσα Μπλέντι, Λάζαρος Φωτιάς, Αντώνης Τσιάρας.
Αξίζει να αναφέρουμε πως ήταν εκεί και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ Ανδρέας Λιόντος. Επίσης από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ ήταν ο Χάρης Γεωργούλας καθώς και η Ζωή Νταφούλη.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκαν βίντεο με σημείο αναφοράς τη συμπλήρωση των 30 χρόνων του συνδέσμου, ενώ τιμήθηκε και ο προπονητής της ομάδας νέων της ΑΕΛ, Θανάσης Κουτσαφτίκης, για το έργο του και την προσφορά του.
Η βραδιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, με live εμφάνιση των BaliLao που παρουσίασαν και νέο υλικό μαζί με τα παλιά αγαπημένα τους τραγούδια. Οι τυχεροί των φλουριών κέρδισαν πακέτα με πολλά δώρα-προϊόντα από την μπουτίκ του συνδέσμου (το φλουρί έπεσε στο κομμάτι της ομάδας, το οποίο παρέλαβε ο τεχνικός Νίκος Κεχαγιάς).
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και μέλη των MONSTERS από τους συνδέσμους του Αμπελώνα καθώς και του Τυρνάβου. Επίσης το παρόν έδωσαν και μέλη από της Βυσσινί Αμαζόνες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου