Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Χάρισε άλλους δύο βαθμούς
 
Άλλο ένα στραβοπάτημα προστέθηκε στη φετινή σεζόν για την ΑΕΛ, αφού στα Ψαχνά παραχώρησε 0-0 στον τοπικό Ηρακλή. 
Η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά μπήκε μουδιασμένα στην αναμέτρηση δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή της μπάλας. Εκείνη όμως είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μισό με την πολύ δύσκολη κεφαλιά του Καούνου που μπλόκαρε ο Τόλιος. Προς το τέλος του ημιχρόνου είχαμε αψιμαχίες ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο συλλόγων με αποτέλεσμα να αποβληθούν ένας παίκτης από κάθε σύνολο. Από την ΑΕΛ βγήκε με κόκκινη ο Αάραμπ, ενώ για τα Ψαχνά ο Θάνος.  
Στο δεύτερο ημίχρονο οι «βυσσινί» μπήκανε καλύτερα έχοντας την κατοχή του παιχνιδιού. Ότι δεν είδαμε σε όλο το ματς το είδαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Εκεί ο Τεβεκέλης έδωσε ένα πέναλτι αμφισβητούμενο κατά του Μπλέντι, σε μία μονομαχία μέσα στη περιοχή. Ο Δημήτρης Σωτηρίου όμως έδωσε «απαντήσεις» στους επικριτές του αποκρούοντας το πέναλτι. Μετά από τη συγκεκριμένη φάση, η ΑΕΛ ξύπνησε…. Ο Πλιάγκας χτύπησε το καμπανάκι με το πλασέ που απέκρουσε σε κόρνερ ο Τόλιος. Στην επόμενη φάση ο Μπλέντι περνάει τους πάντες αλλά πλασάρει και η μπάλα δεν του κάνει το χατίρι και χτυπά στο δοκάρι. Η συγκεκριμένη στιγμή ήταν η μεγαλύτερη τους «βυσσινί». Προς το τέλος του παιχνιδιού ο Τεβεκέλης έδωσε άλλη μία κόκκινη (δεύτερη κίτρινη) στον Πλάτανο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ηρακλής Ψαχνών: Τόλιος, Γκότοβος, Ρεπετσάς, Ντελέκος (65' Ποκόνγκ), Σέγκος, Σανόκο, Ζουλιώτης, Πλάτανος, Αλεξάντροβιτς (86' Μάτσος), Θάνος, Λιόσης.
Λάρισα
: Σωτηρίου, Παπαγεωργίου, Κατσιαρός, Κολοβέτσιος, Ψωμάς. Ααράμπ, Νεμπεγλέρας, Γκονζάλες (27' Μπλέντι), Πλιάγκας, Πίνα (60' Αραμπατζής), Καούνος (77' Γκρούμπιεσιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου