Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Σοκ στο τέλος για ΑΕΛ!!

Με γκολ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης από τον Φαρούκ ο Βύζας Μεγάρων πήρε μεγάλη νίκη επί της ΑΕΛ με 1-0 στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Football League.
Σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο των Μεγάρων πραγματοποιήθηκε η αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Βύζαντα Μεγάρων για την 20η αγωνιστική της Football League. 
Όσο κακό ήταν το γήπεδο άλλο τόσο και η εμφάνιση των «βυσσινί» στον αγώνα. Ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Χωρίς ουσία, δίχως φαντασία, δίχως αποτελεσματικότητα. 
Από τα πρώτα λεπτά φάνηκε πως ήθελε να πιέσει αλλά όλες οι προσπάθειες της πέφτανε στο κενό. Με κύριο εκφραστή τον Γκρούμπιεσιτς η ΑΕΛ δεν κατάφερε να βάλει την μπάλα για ακόμη ένα ματς στα δίχτυα. Η μοναδική κλασική ευκαιρία του πρώτου μισού ήρθε από τον Σέρβο σε ένα απίστευτό τετ-α-τετ που έκανε ήρωα τον Μιχελή. Ο Βύζαντας απείλησε με δύο κεφαλιές με τον Οικονομόπουλο καλύτερο ποδοσφαιριστή τους στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΛ έψαξε ένα τέρμα που θα κάνει την διαφορά, αλλά παραδόξως ήταν χειρότερη από το πρώτο μισό του ματς. 
Ο Αραμπατζής δέχτηκε πολλά αδειάσματα από την πλευρά του που δεν δικαιολογούν την κλάση του. 
Ο Βούζας μπορεί να μην φάνηκε αλλά δεν μπορούμε να τον κριτικάρουμε τόσο σκληρά. 
Ο «Γκρούμπιε» αντικαταστάθηκε χωρίς να έχω καταλάβει το γιατί, αφού ήταν ο πιο επικίνδυνος μέχρι εκείνη την ώρα για την άμυνα του Βύζαντα.
Από την αλλαγή του Σέρβου και έπειτα ο Βύζαντας δεν απειλήθηκε από τους «βυσσινί». Εκεί που όλα έδειχναν ότι πάμε για ακόμη ένα 0-0, ο Αμπού είχε διαφορετική άποψη, μαζί με την άμυνα της ΑΕΛ. Ο Λίτσης μπήκε από τα δεξιά αφού χάζεψε τον Αραμπατζή, σέντραρε και ο Κατσιαρός έκανε λάθος απομάκρυνση με τον Αμπου να σκοράρει από κοντά. 
Στην τελευταία επίθεση του ματς, ο Μπλέντι μπήκε στη περιοχή, αλλά δεν σημάδεψε καλά έτσι ώστε το πλασέ που επιχείρησε να γράψει το 1-1. Αυτή η φάση ήταν ο επίλογος σε άλλο ένα «μαύρο» απόγευμα για την ΑΕΛ. Οι διακριθέντες αν υπάρχουν μετά από μία εμφάνιση όπως η αποψινή, ήταν ο μαχητικός Καρανίκας και ο Γκρούμπιεσιτς όσο αγωνίστηκε. Πλέον, οι «Θεσσαλοί» απέχουν πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και πέντε από τα play-off.

Βύζας Μεγάρων (Νίκος Πατσίρης): Μιχελής, Λίτσης, Χριστοφιλέας, Χάλαρης, Πέτρου (75' Μουστάκης), Οικονομόπουλος, Μωυσίδης, Νταντάμης (89' Φραγκής), Φαρούκ, Ηλιόπουλος, Παυλίδης (84' Ροβίθης).
ΑΕΛ (Νίκος Κεχαγιάς):
Σωτηρίου, Αραμπατζής, Κατσιαρός, Ψωμάς, Κολοβέτσιος, Ααράμπ (6' λ.τρ. Χατζής), Νεμπεγλέρας, Καρανίκας, Βούζας (67' Ζεκίνια), Μπλέντι, Γκρούμπιεσιτς (54' Λαζιμάν). 

Σκυμμένα κεφάλια και στα Μέγαρα 
Η θεσσαλική ομάδα τους απογοητεύει κάθε εβδομάδα και περισσότερο. Παρόλα αυτά ορισμένοι φίλοι της ΑΕΛ έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο των Μεγάρων για να στηρίξουν τους «βυσσινί» και να τη βοηθήσουν να βγει από τον λήθαργο. Ωστόσο, η ομάδα τους όχι μόνο δεν «αναγεννήθηκε», αλλά με τον τρόπο που έπαιξε απέναντι στον Βύζαντα φρόντισε να τους… κοιμίσει. Ήταν, μάλιστα, τέτοια η απογοήτευση των οπαδών, που ούτε κουράγιο να αποδοκιμάσουν δεν είχαν μετά την ήττα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου