Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ

Η απόφαση του ΓΓΑ Πάνου Μπιτσαξή μετά τη γνωμοδότηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας και της ΔΕΑΒ να αναβάλει την αυριανή αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Βέροια δίνει στο Μιχάλη Ζιώγα τη δυνατότητα να γνωρίσει καλύτερα τους παίκτες του. 
Η αλήθεια είναι πως η απροσδόκητη αναβολή της αυριανής αγωνιστικής υποχρέωσης δίνει το δικαίωμα στον πέμπτο κατά τη διάρκεια της φετινής περιόδου τεχνικό της ΑΕΛ να ξεκουράσει κάποιους παίκτες.
Η αρχή έγινε στην προπόνηση της Πέμπτης όπου εκτός των Καούνου και Χασομέρη, οι οποίοι βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας μετά από τραυματισμούς, ο Μιχάλης Ζιώγας άφησε εκτός ομαδικού προγράμματος τους Βενετίδη και Γκονζάλες. Κάτι παρόμοιο συνέβη και την Παρασκευή όπου εκτός των δυο προαναφερομένων, εκτός του ομαδικού προγράμματος έμειναν και οι Κώστας Νεμπεγλέρας και Παναγιώτης Κατσιαρός. Αμφότεροι, δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα απλώς η τεχνική ηγεσία επέλεξε να προπονηθούν ατομικά για λόγους αποφόρτισης.
Τέλος εκτός κανονικού προγράμματος έμεινε και ο Μπλέντι, ο οποίος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο πέλμα. Βέβαια, αυτές οι ενοχλήσεις δεν είναι κάτι ανησυχητικό, αλλά λόγω της έλλειψης αγωνιστικής υποχρέωσης το Σαββατοκύριακο προτιμήθηκε κι αυτός να προπονηθεί ατομικά. 
Πάντως η ξεκούραση δείχνει να τελειώνει για τους "βυσσινί". καθώς για σήμερα έχουν προγραμματισθεί δυο προπονήσεις, στις 09:00 και στις 17:00, με το τεχνικό επιτελείο να "ανεβάζει στροφές" ενόψει Πιερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου