Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Απογοήτευση......
Αν και βρήκε δίχτυα ξανά μετά από ένα μήνα,αν και προηγήθηκε στο σκορ και έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΛ δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας και συνέχισε το αρνητικό σερί της, φεύγοντας ηττημένη από την Κατερίνη με σκορ 2-1. Με τρεξίματα, αλληλοκάλυψη, σωστή πίεση και καθαρό μυαλό στην επίθεση η ΑΕΛ – με τον Μιχάλη Ζιώγα στον πάγκο της για πρώτη φορά – έκανε ιδανικό πρώτο ημίχρονο.
Ο Ζεκίνια άνοιξε το σκορ με ωραίο κοντινό πλασέ στο 19’, έχασε την ευκαιρία στο 30’ με κεφαλιά να δώσει σαφές προβάδισμα και είχε ακόμη μία καλή στιγμή στο 37’. 
Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια για το δεύτερο 45λεπτο, η ΑΕΛ ήταν αγνώριστη.
Ο Κοντέων ισοφάρισε στην κόντρα εκμεταλλευόμενος λάθος στον χώρο του κέντρου, ο Πιερικός πίεζε ολοένα και πιο ασφυκτικά οι αναγκαστικές αλλαγές (των Κατσιαρού, Πλιάγκα, Βούζα), στέρησαν τη δυνατότητα στον προπονητή της ομάδας μας να βοηθήσει περισσότερο την ομάδα με κινήσεις από τον πάγκο κι έτσι σε στιγμή αδράνειας μέσα στην περιοχή ο νεοεισελθών Κουτσοσπύρος με ψαλιδάκι έκανε το 2-1. Κι αμέσως μετά αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη έχοντας προκαλέσει με τους πανηγυρισμό του τους οπαδούς της ΑΕΛ. Κι έτσι με έντεκα βαθμούς πίσω από τη ζώνη του πλέι οφ και μόλις 5 μπροστά από τη γραμμή του υποβιβασμού η ΑΕΛ σταδιακά αλλάζει στόχους…
Πιερικός: Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πουλόπουλος, Ιντζόγλου (78’ Κουτσοσπύρος), Πουρτουλίδης, Πέντα (28’ Ρούσεφ), Μοκάκε, Γκουγκουλιάς (46’ Κοντέων), Μπλαζέφσκι.
ΑΕΛ: Σωτηρίου, Παπαγεωργίου, Κολοβέτσιος, Ψωμάς, Κατσιαρός (44’ Αραμπατζής), Καρανίκας, Νεμπεγλέρας, Πίνα, Βούζας (60’ Χατζής), Ζεκίνια, Πλιάγκας (55’ Λαζιμάν).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου