Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΛ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!
Η ΑΕΛ πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη φετινή της εμφάνιση κέρδισε με το ευρύ 4-1 την Αναγέννηση Γιαννιτσών στο AEL FC ARENA, και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Για δεύτερο συνεχόμενο ματς η ΑΕΛ μπήκε δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο, επέβαλε εξ’ αρχής το παιχνίδι της και ουσιαστικά «καθάρισε» νωρίς το ματς, μόλις από το πρώτο ημίχρονο, όταν βρέθηκε να προηγείται με σκορ 3-0.
Μόλις στο 32ο δευτερόλεπτο ο Μπλέντι με έξυπνη παράλληλη κίνηση στο ύψος της μεγάλης περιοχής κέρδισε πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Ζεκίνια – μόνιμος εκτελεστής για την ΑΕΛ φέτος – κάνοντας το 1-0 στο 2ο λεπτό.

Στο 8ο ο Καούνος με κεφαλιά αρχικά και κοντινό σουτ στο «ριμπάουντ» δεν κατάφερε να νικήσει τον Αποστόλου, χάνοντας τεράστια διπλή ευκαιρία να διευρύνει το προβάδισμα της ΑΕΛ. Εξιλεώθηκε, όμως, στο 25’, όταν με ωραίο πλασέ στην κίνηση μετά από γύρισμα του Μπλέντι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.
Το 3-0 ήρθε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με ωραίο πλασέ του Ζεκίνια μετά από ατομική ενέργεια και στρώσιμο του Χατζή και κάπου εκεί – ουσιαστικά – το παιχνίδι τελείωσε.
Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής στο 76’με τον Μπέκα, αλλά ο Κολοβέτσιος απάντησε με κοντινή προβολή στο 83’ σφραγίζοντας μια άνετη όσο και δίκαιη νίκη.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Μαλούτα από την Ημαθία. Την κίτρινη κάρτα από πλευράς ΑΕΛ είδαν οι Ψωμάς, Κολοβέτσιος, Γκονζάλες και Ζεκίνια και από τα Γιαννιτσά οι Σερέτης και Στεφανίδης.
ΑΕΛ: Σωτηρίου, Παπαγεωργίου, Κατσιαρός, Ψωμάς, Κολοβέτσιος, Χατζής, Νεμπεγλέρας, Γκονζάλεζ (58’ Πίνα), Ζεκίνια, Μπλέντι (69’ Χασομέρης), Καούνος (86’ Πλιάγκας).
Αναγέννηση Γιαννιτσών:
Αποστόλου, Χατζόγλου, Σερέτης, Γιόνδης (46’ Καρακασόγλου), Ντατίδης, Ιορδανίδης (68’ Τοσουνίδης), Σπαθάρας, Μπαξεβάνος, Στεργίδης (60’ Μπέκα), Παπαδόπουλος, Στεφανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου