Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΚΑΜΠΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΕΛ!!!
Χωρίς την παρουσία των οπαδών της θα αγωνιστεί η ΑΕΛ στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ Καλλονής.
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE επέβαλε στην ΑΕΛ για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 9000 ευρώ, ενώ για τα γεγονότα της ίδιας αναμέτρησης τιμώρησε τον πρόεδρο των «βυσσινί» Κώστα Πηλαδάκη με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους 2 μηνών και πρόστιμο 6000 ευρώ.
Βέβαια από την πλευρά των «βυσσινί» θα ασκηθεί έφεση με κύριο σκοπό την άρση της ποινής της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών.
Παράλληλα εκτός από την υπόθεση της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό εκδικάστηκε τόσο η υπόθεση της αναμέτρησης με τον Πιερικό όσο και αυτή κόντρα στο Φωκικό με την ΑΕΛ να τιμωρείται με νέο πρόστιμο ύψους 3000 ευρώ.
Αναλυτικά το σκεπτικό της απόφασης:
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ- FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:  
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ τις πειθαρχικές ποινές α. του χρηματικού των τριών χιλιάδων(3.000) ευρώ, για ρίψεις αντικειμένων β. του χρηματικού προστίμου των έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ για τα μεμονωμένα επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου , γ. τη διεξαγωγή ενός (1)αγώνα κεκλεισμένων των θυρών – χωρίς θεατές για τα μεμονωμένα επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου και δ. του χρηματικού προστίμου των έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ για τη συμπεριφορά του προέδρου της Κ. ΠΗΛΑΔΑΚΗ. Ήτοι συνολική χρηματική ποινή εννέα χιλιάδων (9.000) ευρώ. Επέβαλε στον Κ. ΠΗΛΑΔΑΚΗ, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 4/2011 απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, τις πειθαρχικές ποινές α.της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους επί δυο (2) μήνες και β. του χρηματικού προστίμου των έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ(αγώνας της 14-3-2012 με ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ).
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ  την πειθαρχική ποινή του χρηματικού των χιλίων πεντακοσίων (1500) ευρώ για ρίψεις (αγώνας της 3-3-2012 με ΠΑΕ ΦΩΚΙΚΟΣ).
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού των χιλίων πεντακοσίων (1500) ευρώ για ρίψεις (αγώνας της 28-3-2012 με ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου