Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ- ΑΕΛ 0-0
Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο «Μάλεμε», ανάμεσα στον Πλατανιά Χανίων και την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.
Ο Μιχάλης Ζιώγας δεν έκανε ιδιαίτερες αλλαγές στην ομάδα, εκτός από τις αναγκαίες, καθώς απουσίαζαν οι Νεμπεγλέρας, Βενετίδης και Πότσι.
Έτσι, με το γνωστό 4-2-3-1 άρχισαν το ματς οι βυσσινί, με τον Σωτηρίου κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Παπαγεωργίου, αριστερά ο Κατσιαρός, Κολοβέτσιος και Ψωμάς το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Χατζής και Καρανίκας αμυντικά χαφ, ρόλο οργανωτή ο Γκονζάλες, δεξιά στην μεσαία γραμμή ο Ζεκίνια και αριστερά ο Μπλέντι, ενώ «φουνταριστός»  ο Βαγγέλης Καούνος.
Οι δύο ομάδες είχαν καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να είναι πιο κινητικοί στα πρώτα 15 λεπτά.
Από εκείνο το σημείο και μετά, η ΑΕΛ ισορρόπησε το παιχνίδι και προσπάθησε να βγει στην κόντρα, πιέζοντας με αντεπιθέσεις τον Πλατανιά.
Οι Κρητικοί είχαν δύο καλές στιγμές σε σουτ των Πάγκαλου (15΄) και Μαρτσάκη (25΄), με την μπάλα να καταλήγει άουτ, ενώ η  ΑΕΛ απείλησε στο 28΄με σουτ του Γκονζάλες, το οποίο όμως ήταν άστοχο.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πλατανιάς είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με την ΑΕΛ να προσπαθεί να παίξει με αντεπιθέσεις.
Οι Κρητικοί, είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν στο 55΄, όταν ο Μιρτσέτα με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, αλλά από κει και πέρα, δεν βρήκαν διαδρόμους προς την εστία του Σωτηρίου.
Η ΑΕΛ βρέθηκε κοντά στο γκολ στο 85΄ όταν ο Καούνος έφυγε στην αντεπίθεση, αλλά πριν προλάβει να πλασάρει μόνος προ του Λαζαρίδη, νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Πλατανιά, ο οποίος απομάκρυνε την μπάλα.
Και λίγο έλειψε να σκοράρει στις καθυστερήσεις του αγώνα όταν ο Χατζής μετά από εκτέλεση φάουλ, έπιασε γυριστή κεφαλιά, και
ο Ναζλίδης σαν απομηχανής Θεός κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα, πάνω στη γραμμή!!! 
Και έτσι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.
Διαιτητής ήταν ο Λαμπρόπουλος από τον σύνδεσμο της Ηλείας, ο οποίος έδειξε κίτρινες κάρτες στους Δέντσα, Δημήτρη, Παληγεώργο, Γκονζάλες, Ζεκίνια, Κολοβέτσιο, ενώ απέβαλλε τους δύο προπονητές, Μιχάλη Ζιώγα και Γιάννη Χατζηνικολάου.

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Λαζαρίδης, Δημήτρης, Τζανής, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Δέντσας, Γκονζάλες, Μιρτσέτα (90΄Παπαζούδης), Πάγκαλος (89' Μανουσάκης), Ναζλίδης, Μαρτσάκης (80' Χαϊκάλης).
ΑΕΛ (Μιχάλης Ζιώγας): Σωτηρίου, Ψωμάς, Κολοβέτσιος, Παπαγεωργίου, Κατσιαρός, Χατζής, Καρανίκας, Τ. Γκονζάλες (46' Χασομέρης), Μπλέντι, Ζεκίνια (71' Γκρούμπιεσιτς), Καούνος (89' Φωτιάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου