Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΑΕΛ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ 0-1
Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι που έγινε στο στο AEL FC Arena,
η ΑΕΛ ηττήθηκε με 1-0 από την ομάδα της Καλλιθέας, με γκολ που πέτυχε ο Φαρινόλα στο 60,' σε μια φάση που φαίνεται να είναι οφσάιντ.
Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά χωρίς να μπορεί να διασπάσει την καλά οργανωμένη αμυντική γραμμή της Καλλιθέας.
 
Η ΑΕΛ είχε κάποιες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ με τον Χατζή και τον Καούνο αλλά γενικά κινήθηκε σε ρηχά νερά. 
Μάλιστα στο τελευταίο 5λεπτο του ημιχρόνου η Καλλιθέα έφτασε κοντά στο γκολ και οι βυσσινί στάθηκαν τυχεροί που πήγαν στα αποδυτήρια με μηδέν στο παθητικό τους.
Στο 2ο μέρος οι καλές φάσεις ήταν πολύ λίγες αλλά την παράσταση έκλεψε ο διαιτητής Νίκος Ρούσσος-Μπεκερτζής!!
Όλα ξεκίνησαν μετά το 88ο λεπτό όταν ξαφνικά μπάλες έκαναν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο από τον πάγκο της Καλλιθέας. Έγινε μία, έγινε δύο, έγινε τρεις... και τελικά ο διαιτητής αποφάσισε να δώσει μια κίτρινη(!) κάρτα στον "ποδοσφαιριστή" των φιλοξενούμενων. Κάπου εκεί άρχισε το πανηγύρι.
Ο Κατσιαρός είδε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε μισό λεπτό, οι παίχτες της ΑΕΛ τα "έχωσαν" στον διαιτητή του αγώνα και μετά κατευθύνθηκαν στον πάγκο της Καλλιθέας όπου είχαμε ένταση για αρκετή ώρα.  Τελικά είχαμε 15λεπτη διακοπή με τους παίχτες της ΑΕΛ να διαμαρτύρονται συνεχώς και πολλά αντικείμενα να πέφτουν εντός αγωνιστικού χώρου. Το παιχνίδι τελικώς 
συνεχίστηκε με τον διαιτητή να μην κρατάει ούτε λεπτό παραπάνω και να φεύγει τρέχοντας για τα αποδυτήρια...
Το τελικό 0-1 δεν χαρακτηρίζεται δίκαιο, χωρίς βέβαια η ΑΕΛ να έχει πιάσει ιδιαίτερα υψηλά στάνταρ απόδοσης…
Έτσι πλέον η ΑΕΛ ψάχνει την Τετάρτη κόντρα στον Θρασύβουλο τους βαθμούς που θα της εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία.
 
Διαιτητής: Νίκος Ρούσσος-Μπεκερτζής (Πρέβεζας)
Βοηθοί: Καραλής (Ηπείρου), Σίπκας (Πέλλας).
Κίτρινες: 19’ Αρβανίτης, 25’ Ηρακλής, 27’ Γκονζάλες, 55’ Ψωμάς, 59’ Χατζής, 66’ Φαρινόλα, 69’ Ζεκίνια, 69’ Καλτσάς, 75’ Χασομέρης, 86’ Σταύρου, 87 Μιχαλόπουλος, 90’ Κατσούλης, 90+ Παπαγεωργίου, 90+ Πρίπου.
Κόκκινες: 90’ Κατσιαρός, Ζεκίνια μετά το τέλος του ματς.
Οι συνθέσεις :
ΑΕΛ: Σωτηρίου, Παπαγεωργίου, Κατσιαρός, Κολοβέτσιος, Ψωμάς, Χατζής (83’ Σιατραβάνης), Νεμπεγλέρας, Γκονζάλες (65’ Χασομέρης), Ζεκίνια, Μπλέντι, Καούνος (43’ λ.τ.Γκρούμπιεσιτς).
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Τακίδης, Σταύρου (87’ Πρίπου), Μιχαλόπουλος, Αρβανίτης, Μουσταφίδης, Καλτσάς, Ηρακλής, Βιδάλης, Κουτρουμπής, Φαρινόλα (66’ Κατσίκης), Ντιαλό (78’ Μαρουκάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου