Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Συνάντηση Πηλαδάκη με την ομάδα των «11»
Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΑΕΛ μεταξύ του μεγαλομετόχου της ομάδας Κώστα Πηλαδάκη και της ομάδας των «11» Λαρισαίων φίλων-επιχειρηματιών (παρευρέθηκαν οι εννέα) με θέμα την βιωσιμότητα της ομάδας αλλά και την προσπάθεια των συγκεκριμένων να μπούνε στην ΑΕΛ είτε ως αγοραστές είτε ως διαχειριστές.
Το κλίμα στην συνάντηση ήταν πολύ καλό και από πλευράς Πηλαδάκη τονίστηκε πως μέχρι τέλη Ιουνίου χρειάζονται 650.000 ευρώ για την λειτουργία της ομάδας. Από την πλευρά της η ομάδα των «11» τόνισε πως είναι κοντά στον Πηλαδάκη αφού αυτή τη στιγμή προέχει η βιωσιμότητα της ομάδας.
Αυτό που τονίστηκε από πλευράς μεγαλομετόχου είναι πως δεν μένει πρόεδρος και τους πρότεινε να μπούνε όσα μέλη θέλουν στην διοίκηση.
Αυτό που συμφωνήθηκε είναι να ξανά συναντηθούν σε δέκα μέρες. Επίσης το επόμενο διάστημα η ομάδα των «11» θα ορίσει και εκπρόσωπο για τη νομιμοποίηση των συναντήσεων με φορείς, επιχειρηματίες και ΜΜΕ.
Τέλος υπήρξε συνάντηση του κ.Πηλαδάκη με τον πρόεδρο του συνδέσμου φιλάθλων  Monsters Γιώργο Γεωργίου σε μια προσπάθεια να υπάρξει ανακωχή για το καλό της ομάδας. Από την πλευρά του ο κ.Γεωργίου τόνισε πως όλα θα εξαρτηθούν από τις εξελίξεις γιατί οι οπαδοί θέλουν να βλέπουν πάνω απ’ όλα προσπάθεια και όχι αδιαφορία.

«Διαπιστώθηκαν σημεία σύγκλησης»
Μετά την συνάντηση μας με τον μεγαλομέτοχο της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. 1964 κ. Κώστα Πηλαδάκη, διαπιστώθηκαν σημεία σύγκλισης σε πολλά θέματα σχετικά με το μέλλον της Α.Ε.Λ. Επειδή όμως τα χρονικά περιθώρια είναι στενά και οι υποχρεώσεις της ομάδας συγκεκριμένες και άμεσες, ορίστηκε νέα συνάντηση εντός ολίγων ημερών ώστε να αποσαφηνισθούν και οριστικοποιηθούν διαδικαστικά και νομικά ζητήματα.
Με τιμή
Η ομάδα εργασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου