Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΠΗΡΕ ΤΟ ΒΑΘΜΟ Η ΑΕΛ
Μια ΑΕΛ με πολλές βασικές απουσίες και σύνθεση ανάγκης κατάφερε και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στη Φυλή κόντρα στον Θρασύβουλο. Τελικό σκορ 1-1 με τον Αντώνη Τσιάρα να σκοράρει στη 2η επίσημη εμφάνισή του με τη βυσσινί φανέλα και παρθενική ως βασικός, δίνοντας μια διαφορετική διάσταση στην εμφάνιση της ΑΕΛ, που είχε στη σύνθεσή της 7 Λαρισαίους. Με τον σημερινό βαθμό έφτασε τους 40 και πλέον θα πρέπει να θεωρεί σίγουρη τη θέση της στην κατηγορία.
Στο πρώτο 20λεπτο οι βυσσινί πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και ήταν αυτοί που προσπαθούσαν να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή, χάνοντας μάλιστα την μεγάλη ευκαιρία στο 5ο λεπτό με τον Μπλέντι,
αλλά κόντρα στην ροή του παιχνιδιού ο Θρασύβουλος βρέθηκε μπροστά στο σκορ, όταν οι παίκτες του εκμεταλλεύτηκαν μια σειρά από λάθη της αμυντικής γραμμής των βυσσινί και σκόραραν με τον Ντακόλ.
Βελτιωμένη όμως αισθητά στο 2ο ημίχρονο η ΑΕΛ κατάφερε και έφτασε στην ισοφάριση με τον Τσιάρα στο 69ο λεπτό.
Από το σημείο της ισοφάρισης και μετά η ΑΕΛ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Παίζοντας περισσότερο ορθολογικά πίεζε τον αντίπαλό της και έδειχνε πως αν κάποια ομάδα μπορούσε να σκοράρει αυτή θα ήταν η φιλοξενούμενη.
Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που ο διαιτητής απέβαλε τον Ψωμά μπροστά στα έκπληκτα μάτια όσων παρακολουθούσαν την αναμέτρηση. Με παίκτη λιγότερο οι βυσσινί οπισθοχώρησαν θέλοντας να διασφαλίσουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά και αναζητώντας προϋποθέσεις για κόντρα επίθεση με τους γρήγορους πλάγιους.
Κίτρινες κάρτες: 55’ Βούζας, 76’ Βλάχος, 86’ Ζουμπουλάκης.
Κόκκινες κάρτες: 80’ Ψωμάς.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Στουρουλάκης, Κουράκης (Ηρακλείου)
Θρασύβουλος: Μητσέας, Μουκίδης (71’ Νικολάου), Παγώνης, Βασιλείου (56’ Ψιάνος), Σύρος, Μπεγκόνια, Σκόνδρας, Ντακόλ, Ντα Σίλβα, Βλάχος (83’ Μανωλάς), Ζουμπουλάκης. 
ΑΕΛ: Σωτηρίου, Κολοβέτσιος, Ψωμάς, Παπαγεωργίου, Καρανίκας, Χατζής, Τσιάρας (82’ Φωτιάς), Βούζας, Γκρούμπιεσιτς (56’ Λαζιμάν), Μπλέντι (61’ Πλιάγκας), Χασομέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου