Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Ντόντος για πρόεδρος στην ΑΕΛ?
Η παραίτηση του Κώστα Πηλαδάκη από τον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ ΑΕΛ και οριστική και αμετάκλητη φαίνεται να είναι, οπότε έχουν ήδη σηματοδοτηθεί οι εξελίξεις για την επόμενη μέρα στα διοικητικά δρώμενα.
Από την μία υπάρχει η πρόταση ομάδας Λαρισαίων επιχειρηματιών για την δημιουργία λαϊκής βάσης διοίκησης και περιμένουμε την συνάντησή τους με τον μεγαλομέτοχο για να οριστούν οι εξελίξεις, ενώ από την άλλη ο Κώστας Πηλαδάκης προετοιμάζει την επόμενη ημέρα σε περίπτωση που αυτή η κίνηση δεν ευοδωθεί.
Έτσι λοιπόν, ο Πηλαδάκης άρχισε ήδη διερευνητικές συζητήσεις με άτομα που εμπιστεύεται ώστε να αναλάβουν την προεδρία της ΠΑΕ, αλλά και τον σχηματισμό Δ.Σ.
Ο πρώτος με τον οποίο συζήτησε ο μεγαλομέτοχος των βυσσινί είναι ο επιχειρηματίας Γιώργος Ντόντος, με τον οποίο έχουν άριστες σχέσεις, ενώ έχουν συνεργαστεί άψογα στην κατασκευή του AEL FC ARENA, αλλά και είναι γνωστό ότι αγαπάει την ομάδα.
Επίσημη πρόταση δεν έχει γίνει ακόμη, όπως δεν έχει δοθεί ακόμη και οριστική απάντηση από την πλευρά του κ. Ντόντου, καθώς είναι πολλές οι λεπτομέρειες οι οποίες θα πρέπει να συζητηθούν.
Το Σάββατο ο Κώστας Πηλαδάκης θα βρίσκεται και πάλι στη Λάρισα, οπότε αναμένεται να συναντηθεί εκ νέου με τον κ. Ντόντο. Στο μυαλό όμως του πρώην, πλέον, προέδρου υπάρχει και εναλλακτικό πλάνο σε περίπτωση που ο Ντόντος απαντήσει αρνητικά, χωρίς ωστόσο να γίνουν γνωστές λεπτομέρειες, προς το παρόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου