Τρίτη 1 Μαΐου 2012

H 20άδα για την Κρήτη
Με μόλις μια προπόνηση επί Λαρισινού εδάφους ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Πλατανιά στα Χανιά.
Η αποστολή της ΑΕΛ αναχωρεί σήμερα το πρωί στις 8:00 από Θεσσαλονίκη με προορισμό τα Χανιά.
Ο Μιχάλης Ζιώγας δεν μπορεί να υπολογίζει στους Νεμπεγλέρα που εκτίει υπόλοιπο ποινής λόγω καρτών, Βενετίδη (για λόγους αποφόρτισης), Λαζιμάν (τενοντίτιδα) και Πότσι (εγχειρίστηκε και χάνει το υπόλοιπο της περιόδου).
Έτσι ο τεχνικός της ΑΕΛ στην αποστολή συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι εξής : Σωτηρίου, Βοσνιάδης, Πρίφτης, Ζεκίνια, Γκονζάλεζ, Πίνα, Κατσιαρός, Καούνος, Καρανίκας, Κολοβέτσιος, Μπλέντι, Τσιάρας, Παπαγεωργίου, Σιατραβάνης, Χασομέρης, Χατζής, Ψωμάς, Γκαλίτσιος, Φωτιάς και Γκρούμπιεσιτς.
Η αποστολή των "βυσσινί" θα επιστρέψει την Πέμπτη μέσω Ηρακλείου.

Ο Λαμπρόπουλος σφυρίζει στα Χανιά 
Ο Μάριος Λαμπρόπουλος του συνδέσμου διαιτητών Ηλείας ορίστηκε να σφυρίξει την αυριανή αναμέτρηση του Πλατανιά με την ΑΕΛ στο Μάλεμε.
Ο εν λόγω διαιτητής επί μια τετραετία ήταν στη Σούπερ Λίγκ. Φέτος το καλοκαίρι υποβαθμίστηκε στη Football League και μέχρι τώρα έχει διαιτητεύσει 6 παιχνίδια, εκ των οποίων κανένα της ΑΕΛ. Αντίθετα ήταν διαιτητής σε ένα ματς του Πλατανιά με αντίπαλο τον Εθνικό Αστέρα τον περασμένο Ιανουάριο όπου η κρητική ομάδα είχε επικρατήσει με 3-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου