Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΚΟΝΔΡΑ Η ΑΕΛ
Την ενίσχυση της συνεχίζει η ΑΕΛ, προκειμένου να αφήσει άμεσα πίσω την αποτυχημένη περυσινή σεζόν και να επιστρέψει άμεσα στα «μεγάλα σαλόνια». Έτσι σήμερα οι «βυσσινί» ήρθαν σε συμφωνία με τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό, Απόστολο Σκόνδρα, ο οποίος αγωνίζονταν με τη φανέλα του Θρασύβουλου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου κεντρικού αμυντικού Απόστολου Σκόνδρα.
Μετά από μία σεζόν ως βασικός – σαν στόπερ ή αμυντικό χαφ - με τη φανέλα του Θρασύβουλου, ο γεννηθείς στις 29/12/1988 ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με τη «βασίλισσα».
Ο Απόστολος Σκόνδρας (αριστερά στη φωτογραφία) ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Ατρόμητου και είναι αδελφός του Γιάννη Σκόνδρα, ο οποίος είναι αμυντικός και αρχηγός της ομάδας της Αθήνας. Ο Απόστολος έχει πίσω του δύο «γεμάτες» σεζόν στη Football League, αφού πριν το Θρασύβουλο υπήρξε βασικό στέλεχος του Διαγόρα Ρόδου κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011
«Όνειρο ζωής η ΑΕΛ»
Στις πρώτες του δηλώσεις ο Απόστολος τόνισε ότι «έχω πραγματοποιήσει ένα όνειρο ζωής. Θέλω να βοηθήσω την ΑΕΛ να επιστρέψει στην κατηγορία που της αξίζει. Είναι μεγάλος σύλλογος, με πολύ κόσμο και είμαι προετοιμασμένος να δουλέψω πολύ σκληρά και να δώσω το 100% για την ομάδα».
Για την ένταξη του στην προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου, το νέο απόκτημα της ομάδας μας παραδέχτηκε ότι ανυπομονεί να συνεργαστεί με παλιούς γνώριμους του: «Γνωρίζω καλά τον Κώστα Νεμπεγλέρα, αφού υπήρξαμε μαζί στον Ατρόμητο, όπως και με τον Θανάση Παπαγεωργίου. Επίσης, γνωρίζω καλά και τον Κώστα Παγώνη, επειδή πέρσι ήμασταν συμπαίκτες στο Θρασύβουλο. Η παρουσία τους θα είναι πολύ σημαντική για να εγκλιματιστώ γρήγορα στην ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου