Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Θετικά στοιχεία παρά την ήττα
Στο πρώτο φιλικό τεστ για τη νέα χρονιά, η ΑΕΛ γνώρισε την ήττα από την Βέροια με 1-0 (το γκολ ο Μπαργκάν στο 63’) σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο AEL FC ARENA.
Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα παρά την κούραση από την προετοιμασία στη Σαμαρίνα, ικανοποίησε και έδειξε θετικά στοιχεία.
Περίπου 2.000 φίλαθλοι χειροκρότησαν τις προσπάθειες των παικτών της «Βασίλισσας του κάμπου» και κυρίως των νέων παιδιών που είχαν διάθεση και πάθος.
Από την άλλη η Βέροια του Μάκη Χάβου θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες τα επίσημα ματς και έδειξε σε κάποια σημεία του ματς πως ήταν καλύτερη, χωρίς όμως να κάνει τις μεγάλες ευκαιρίες.
Η ΑΕΛ κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, όταν οι παίκτες της είχαν μεγαλύτερη φρεσκάδα, και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο 11’ με τη μεγάλη ευκαιρία του Ζεκίνια ή την καλή στιγμή του Βούζα στο 37’, όταν η προσπάθειά του μετά από κάθετη πάσα του Παγώνη, σταμάτησε τελευταία στιγμή στα πόδια των αμυντικών.
Στο β’ ημίχρονο ως καλύτερη στιγμή των «βυσσινί» καταγράφεται το μακρινό γυριστό του Ζουρούδη στο 75’.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αρετόπουλος (Τρικάλων), με βοηθούς τους Γκάγκα (Λάρισας) και Κορομπίλια (Καρδίτσας).

ΑΕΛ (Μιχάλης Ζιώγας): Πρίφτης, Παγώνης (56’ Καρανίκας), Σκόνδρας, Γιώτας (74’ Σιατραβάνης), Παπαγεωργίου (89’ Τσιρογιάννης), Νεμπεγλέρας (79’ Τσιάρας), Χατζής (46’ Μάγγος), Μπλέντι (31’ λ.τ. Χασομέρης), Βούζας (46’ Δεινόπαπας), Ζεκίνια (65’ Σκούπρας), Ζουρούδης (79’ Κρητικός).

ΒΕΡΟΙΑ (Μάκης Χάβος): Καντιμοίρης (46’ Τζόναθαν), Γεωργιάδης (65’ Σκαθαρούδης), Σνάουτσνερ (72’ Αμαραντίδης), Μπάρμπας, Τζημογιάννης, Γεωργέας (64’ Καρλίνος), Καλογέρης, Ζόσε Βίτορ (79’ Βεργώνης), Καλτσάς (46’ Γκιγέρμε), Ιωάννου (64’ Μπαργκάν), Ολαιτάν (76’ Μάνος).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου