Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Φιλική ισοπαλία
Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η ΑΕΛ σε φιλικό αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο AEL FC ARENA. Οι «βυσσινί» ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, προηγήθηκαν στο 23’ με κεφαλιά του Σκόνδρα μετά από κόρνερ του Νεμπεγλέρα και θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει το ματς στη μεγάλη ευκαιρία του Ζεκίνια στο 61’, όταν μετά από ωραία συνεργασία Δεινόπαπα-Καρανίκα ο Πορτογάλος έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή, σούταρε μόνος από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Ο Απόλλων Σμύρνης, που δεν απείλησε ιδιαίτερα, ισοφάρισε στο 74’ με πέναλτι του Κατσίκη. Ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΕΛ έκαναν οι νεοαποκτηθέντες Ντίνο Σέρεμετ και Θανάσης Τσίγκας, όπως επίσης και ο Ντάνιελ Πόνσε.
Τον αγώνα διηύθυνε η τριπλέτα Τζήλος-Καραμπούλας-Παπαδημητρίου με 4ο τον Αναστασίου, όλοι του Συνδέσμου Διαιτητών Λάρισας.
ΑΕΛ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Παγώνης (51’ Καρανίκας), Χατζής (79’ Τσιάρας), Νεμπεγλέρας, Σιατραβάνης (60’ Χασομέρης), Ζουρούδης (77’ Πόνσε), Δεινόπαπας (68’ Τσίγκας), Ζεκίνια (82’ Παπαϊωάννου).

Απόλλων Σμύρνης: Κοτταράς, Διαμαντίδης (59’ Τομαράς), Διαμάντης (70’ Καραχάλιος), Δεληζήσης, Καραμαλίκης (65’ Μανιάς), Κατσίκης (79’ Κωνσταντίνου), Ιασωνίδης (87’ Κύργιας), Τσεμπερίδης, Χατζηζήσης (59’ Δημογιάννης), Χιντζίδης (70’ Κρουσταλλέλης), Καμαρά (65’ Ντουτσαρίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου