Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Φιλική ήττα της ΑΕΛ στην Κέρκυρα
Μια ΑΕΛ με δύο πρόσωπα, ένα μέτριο στο πρώτο και ένα πολύ καλύτερο στο δεύτερο ηττήθηκε με 2-0 στην Κέρκυρα από την τοπική ομάδα, στο δεύτερο φιλικό της φετινής προετοιμασίας και δεύτερο μέσα σε 4 ημέρες.
Οι "βυσσινί" έκαναν δύο γκολ δώρα στο πρώτο ημίχρονο στην ανώτερη Κέρκυρα, καταγράφοντας μόνο μια σημαντική ευκαιρία, αυτή με τον Παγώνη στο 43ο λεπτό.
Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε, η ΑΕΛ βελτίωσε αισθητά και την αμυντική, αλλά κυρίως την επιθετική λειτουργία της, (έπαιξε σημαντικό ρόλο και η είσοδος των Ραπτάκη και Παπαϊωάννου)απείλησε την εστία των γηπεδούχων και δημιούργησε μερικές πολύ καλές ευκαιρίες να πετύχει γκολ, με τους Δεινόπαπα, Ζουρούδη, Παγώνη, Νεμπεγλέρα και Παπαϊωάννου.
Η αποστολή θα διανυκτερεύσει στην Κέρκυρα και θα επιστρέψει αύριο στη Λάρισα. Επόμενο φιλικό για την ΑΕΛ, στις 18 Αυγούστου στη Δράμα κόντρα στην τοπική Δόξα.
Κέρκυρα (Α. Μάντζιος):Αναστασόπουλος (63' Στρατηλάτης), Μπουκουβάλας, Πετρούσης, Βενέτης, Καραλής (73' Τσοκάνης), Ηλιάδης (63' Σταμόγιαννος), Μπάρκογλου (73' Σίμωσης), Λεόν (73' Κοντοδήμος), Αρμένης (73' Βασιλόγιαννης), Γιάντσης (63' Αγρίτης), Χαμπλ (82' Κρητικός).
ΑΕΛ (Μ. Ζιώγας):
Βοσνιάδης, Παπαγεωργίου, Γιώτας (77' Τσιρογιάννης), Σκόνδρας (46' Ραπτάκης), Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Χατζής (60' Καρανίκας), Σκούπρας (46' Παπαϊωάννου), Ζουρούδης (84' Κρητικός), Χασομέρης (60' Σιατραβάνης), Δεινόπαπας (75' Τσιάρας).
Διαιτητής:
Νίκος Πουλημάς.
Βοηθοί:
Μιχάλης Στόικος, Τζον Χάρισον Μπαλής.
Τέταρτος:
Σπύρος Κολυτάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου