Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Ξεκίνησε την προετοιμασία ο Κίσσαβος
Με το βλέμμα στραμμένο στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Κίσσαβος Συκουρίου, που την νέα χρονιά θα επιδιώξει να επιστρέψει στις μεγάλες κατηγορίες, παίζοντας ταυτόχρονα καλό ποδόσφαιρο. Άλλωστε, προς αυτήν την κατεύθυνση κινήθηκαν και οι άνθρωποι της ομάδας, που το καλοκαίρι, απέκτησαν ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από την γύρω περιοχή, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να φέρουν τον κόσμο στο γήπεδο, ώστε να υπάρξει η απαιτούμενη ώθηση στην ομάδα, για να πετύχει τους στόχους της.
Το Συκούριο είναι μια ιστορική ομάδα και αξίζει να αγωνίζεται σε μεγαλύτερες κατηγορίες, κάτι που θέλουν να αποδείξουν φέτος, τόσο η τεχνική ηγεσία, όσο και οι ποδοσφαιριστές που από την πλευρά τους υποσχέθηκαν να δουλέψουν σκληρά, για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.
ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Ο Κίσσαβος Συκουρίου, το καλοκαίρι που πέρασε απέκτησε τους εξής ποδοσφαιριστές: 
Κ. Δαλαβάρας, Σ. Κατσιάνης, Ν. Κορδέλας, Α. Στεργιώτης, Σ. Ζιώγας (Πουρνάρι), Γ. Πετγαζλής (Φιλοκτήτης Μελιβοίας) και Β. Δοξαράς (Ραψάνη).
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Εκ μέρους της διοίκησης, δηλώσεις έκανε ο πρόεδρος της ομάδας, κ. Άγγελος Κακαγιάννης: «Καλή χρονιά και καλό πρωτάθλημα, με υγεία για όλους. Θέλουμε ένα ευχάριστο φινάλε του πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο φέτος και φυσικά στόχος μας είναι η άνοδος σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Έχουμε δυνατή ομάδα, αφού ενισχυθήκαμε με αρκετά παιδιά από την γύρω περιοχή, γεγονός που μας βοήθησε να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας, ενώ ταυτόχρονα πιστεύω πως θα έχουμε και την στήριξη των κατοίκων του χωριού. Καλούμε τον κόσμο να μας βοηθήσει στην προσπάθεια που θα κάνουμε φέτος και να είναι δίπλα στην ομάδα».
Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ 
Δηλώσεις έκανε και ο νέος προπονητής της ομάδας, κ. Ευάγγελος Μάνος και είπε τα εξής: «Η άνοδος στην επόμενη κατηγορία είναι αυτοσκοπός για εμάς, καθώς το Συκούριο είναι ένα ιστορικό σωματείο και δεν του αξίζει να αγωνίζεται στο Β’ τοπικό. Κάνουμε μια προσπάθεια με ντόπιους ποδοσφαιριστές, από εδώ αλλά και τα γύρω χωριά, γιατί θέλουμε παίκτες, που να ενδιαφέρονται πραγματικά για την ομάδα και να την βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους της. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, για να το ευχαριστηθούμε κι εμείς και ο κόσμος, που πιστεύω θα είναι δίπλα μας. Ευελπιστούμε, πως με σκληρή δουλειά και προσπάθεια θα πετύχουμε την άνοδο.» 
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Πρόεδρος: Άγγελος Κακαγιάννης
Αντιπρόεδρος: Φίλιππος Μακρής
Γενικοί Αρχηγοί: Βαγγέλης Γκουντής, Σπύρος Στογιάννης
Ταμίας: Μιχάλης Πατσιάς
Μέλη: Αποστόλης Ζιώγας, Γιώργος Καπέλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου